03.02.15, 19:26
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • telimenaaa Re: Mała liczba zamówień. 18.08.15, 02:22
      Niekiedy małe udogodnienia potrafią dużo pomóc. Zachęcam do przetestowania platformy Serwersms.pl, która znacznie usprawnia komunikację z klientem i zwiększa lojalność do marki. Jeżeli chodzi o media społecznościowe liczy się konsekwencja i kreatywność - posty muszą być ciekawe dla użytkownika.
    • em-ku Re: Mała liczba zamówień. 04.01.16, 10:08
      niestety nie piszesz jakiego rodzaju ubrania sprzedajesz. Jeśli jest to odzież robocza, ochronna lub podobna radzę skorzystać z serwisów ogłoszeniowych np. www.info-przetargi.pl lub www.oferty-biznesowe.pl. Na tych stronach codziennie publikowane są aktualne ogłoszenia biznesowe, przetargi, zamówienia publiczne itp. Często pojawiają się również ogłoszenia o zamówieniach odzieży roboczej. Serwisy te oferują darmowy miesięczny okres testowy więc można sprawdzić czy takie rozwiązanie sprawdzi się w Twojej firmie.
    • maciek86wro Re: Mała liczba zamówień. 04.05.16, 10:28
      Witam! Z chęcią zobaczyłbym stronę internetową Twojego sklepu - w tym może leżeć problem. Może są problemy ze zbyt dużą ilością kroków prowadzących do zamówienia? Może są problemy z kodem źródłowym? Może strona nie jest zoptymalizowana pod kątem SEO? A może produkty nie są wyeksponowane w sposób odpowiedni...ciężko stwierdzić bez empirycznej możliwości sprawdzenia sklepu. Powodów mogą być setki. Marketing może być nieskuteczny, jeżeli sklep internetowy nie jest zoptymalizowany pod względem UX design lub jeżeli są w nim techniczne (być może niedostrzegalne z perspektywy właściciela) niedopatrzenia. Warto zastanowić się nad audytem UX i marketingowym oraz ewentualnym późniejszym redesignem strony. Takie rzeczy robi Waynet (waynet.pl) - widziałem ich realizacje i efekty "przed"/"po" - moim zdaniem warto.
    • malinowskaanna89 Re: Mała liczba zamówień. 10.10.16, 12:41
      Po pierwsze nie przestawaj sie szkolic! Jesli nie masz pieniedzy na agencje marketingowa to dzialaniam, ktore mozesz prowadzic samemu, rob sam. Ważne, aby robic to dobrze. Pisac zachecajace tresci a nie wkleic link albo napisac zapraszam. Na wszystkich dzialaniach trzeba sie znac. Profile spolecznosciowe sa o tyle lepsze, ze ta wiedza jest dostepna wszedzie i nie wymaga to naprawde wielkiego nakladu pracy. Trzeba wszystko robic systematycznie i z pomyslem, ale warto bo sa efekty.
      Osobiscie prowadze pensjonat i wszystkie rzeczy zwiazane z budowaniem wizerunku firmy w sieci robię sama. Niestety sa rzeczy, ktorych sama nie jestem w stanie wykonać, wiec w tej kwestii musze zaufac agencji. Jednak wybierajac firme,z ktora mam wspolpracowac, chce sie jej dokladnie przyjrzec, bylam na kilku spotkaniach i wybralam Alte Media, nie zaluje. Pozycjonuja moja strone, doradzaja jakie dzialania warto podjac, nie chca na sile sprzedac, maja jasne reguly dla mnie byl to trafny wybor. Gdyby ktos chcial skorzystac to sprawdzcie tu: www.altemedia.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka