flavour-design 31.07.15, 11:01 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matek254 Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 02.12.15, 09:02 Serdecznie zapraszam na stronę megatools.pl Odpowiedz Link
anakonda8888 Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 02.06.16, 07:29 Ja zapraszam na www.bluegsm.pl/. Znajdziecie tu wszystkie akcesoria gsm Odpowiedz Link
maciek86wro Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 03.06.16, 12:38 Wygląda ok - nie sprawdzałem wszystkich funkcjonalności (check-out'u) itd., ale mam dwie uwagi - wchodząc na Waszą stronę, wydaje mi się, że sprzedajecie telefony i akcesoria, a nie wyłącznie to drugie! Zobaczcie sobie sami - są marki telefonów, po rozwinięciu modele, a później sama zakładka "akcesoria". Dodatkowo - informacje o 14 dniach na zwrot i darmowej dostawie dałbym na górze, a nie na dole strony. Zobaczcie jak może wyglądać minimalistyczny, ale dobrze zaprojektowany sklep - waynet.pl/realizacje/aryton/. Powodzenia! :) Odpowiedz Link
ambasadainternetu Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 25.08.16, 10:50 Przy wyborze sklepu internetowego trzeba zwrócić uwagę na wiele elementów: - możliwość zmian layout`u, kolorystyki - oferowane integracje( poczta, kurierzy, płatności, system magazynowy/księgowy) - przyszłe aktualizacje, - wielkość bazy towarowej, - czy istnieje limit transferu, To podstawowe czynniki, tak naprawdę trzeba dokładnie przeanalizować potrzeby i do tego wybrać platformę. Nasza firma specjalizuje się w kwestii doboru i poźniejszego wdrożenia przy sklepie internetowym. Zainteresowanych zapraszam na: www.ambasadainternetu.pl Odpowiedz Link
konsument83 Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 02.03.17, 12:04 jeśli chodzi o ciekawe akcesoria gsm w dobrej cenie i naprawdę spory wybór to szczerze polecam super-zakupy.com.pl Odpowiedz Link