31.07.15, 11:01
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • matek254 Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 02.12.15, 09:02
      Serdecznie zapraszam na stronę megatools.pl
    • anakonda8888 Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 02.06.16, 07:29
      Ja zapraszam na www.bluegsm.pl/. Znajdziecie tu wszystkie akcesoria gsm
    • maciek86wro Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 03.06.16, 12:38
      Wygląda ok - nie sprawdzałem wszystkich funkcjonalności (check-out'u) itd., ale mam dwie uwagi - wchodząc na Waszą stronę, wydaje mi się, że sprzedajecie telefony i akcesoria, a nie wyłącznie to drugie! Zobaczcie sobie sami - są marki telefonów, po rozwinięciu modele, a później sama zakładka "akcesoria". Dodatkowo - informacje o 14 dniach na zwrot i darmowej dostawie dałbym na górze, a nie na dole strony. Zobaczcie jak może wyglądać minimalistyczny, ale dobrze zaprojektowany sklep - waynet.pl/realizacje/aryton/. Powodzenia! :)
    • ambasadainternetu Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 25.08.16, 10:50
      Przy wyborze sklepu internetowego trzeba zwrócić uwagę na wiele elementów:
      - możliwość zmian layout`u, kolorystyki
      - oferowane integracje( poczta, kurierzy, płatności, system magazynowy/księgowy)
      - przyszłe aktualizacje,
      - wielkość bazy towarowej,
      - czy istnieje limit transferu,

To podstawowe czynniki, tak naprawdę trzeba dokładnie przeanalizować potrzeby i do tego wybrać platformę. Nasza firma specjalizuje się w kwestii doboru i poźniejszego wdrożenia przy sklepie internetowym. Zainteresowanych zapraszam na: www.ambasadainternetu.pl
    • konsument83 Re: Sklep internetowy z akcesoriami GSM. 02.03.17, 12:04
      jeśli chodzi o ciekawe akcesoria gsm w dobrej cenie i naprawdę spory wybór to szczerze polecam super-zakupy.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka