rudaa2 22.12.06, 09:41 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiabus Re: Życzenia 22.12.06, 23:25 Właśnie chciałam założyć wątek życzeniowy! Ubiegłaś mnie :) Tak więc - wszystkim, którzy odwiedzają to forum, życzę spokojnych i radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych... oraz żeby każdy następny rok był lepszy od poprzedniego! Nie wiem, jak Wy, ale ja "biorę urlop" na te święta... Jestem wykończona przedświąteczną bieganiną. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
krewetka Re: Życzenia 24.12.06, 12:49 ja rowniez zycze wszystkim Wesolych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia, oraz Szczęśliwego Nowego Roku :) Odpowiedz Link
lw73 Re: Życzenia 31.12.06, 11:36 Witam Szczęśliwego Nowego Roku wszelkiej pomyślności i super zabawy sylwestrowej Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link
kasiabus Re: Życzenia 02.01.07, 11:30 Dla wszystkich osób odwiedzających to forum - życzenia, aby w nowym roku udało się zrealizować chociaż część Waszych marzeń i planów. I aby każdy następny rok był lepszy od poprzedniego! Pozdrawiam gorąco! Kasia Odpowiedz Link
zero925 Re: Życzenia 02.01.07, 18:02 wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla WAS kochani od zero925.pl Odpowiedz Link