lennka2 20.10.07, 23:52 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piatek.trzynastego Re: Faks 21.10.07, 19:13 Raz czy dwa by się przydał, ale większość dokumentów wysyłamy i odbieramy w formach cyfrowych... Więc z dwojga wybrałabym skaner :) Odpowiedz Link
kasiabus Re: Faks 21.10.07, 21:41 Przez 2 lata działalności faks był mi niezbędny może ze 3 razy. Tak więc nie opłacało się go kupować. Wysłałam z poczty. Tak jak napisała piątek13 - wystarczy skaner i program do poczty elektronicznej :) Odpowiedz Link
bobomix Re: Faks 23.10.07, 11:09 a ja polecam usługę fax2mail/mail2fax, wysyła się załącznik pdf jako faks a numery odbiorców podaje sie w tytule maila. Dodatkowo za kilka zł/msc otrzymujesz numer stacjonarny (tak wiec jak ktos wysyła do Ciebie) to nawet nie wie, że nie masz faksu. koszt wysłania to ok 0,09 pln - na te 3x w sam raz Odpowiedz Link
kck Re: Faks 24.01.08, 15:21 Niektorzy dostawcy oczekuja skladania zamowien przez faks (znajda sie tacy "niereformowalni" ;-)). Mozna tez umozliwic klientom skladanie zamowien przez faks - zwlaszcza w przypadku, kiedy grupa docelowa sa firmy. Odpowiedz Link
adzia79 Re: Faks 24.01.08, 15:31 U mnie wszystko mailem + drukarka ze skanerem. Na szczęście ja mam "dzisiejszych" dostawców i klientów. Odpowiedz Link
skaruzg Re: Faks 28.01.08, 14:19 I dla takich dostawców warto kupić numer faksowy za 30 zł / rok. U nas faks również przydało się może 3 razy do roku, ale faktem jest że nie mieliśmy go od samego początku. Odpowiedz Link
powszechna2009 Re: Faks 01.09.08, 23:01 A do mnie przychodzą zamówienia fax`em głównie od firm i Instytucji, zaś inne instytucje życzą sobie przesłać potwierdzenie fax`em, osobiście mam i korzystam :) www.ksiegarnia.edu.pl/ Odpowiedz Link