dziennikarz007 31.12.04, 22:48 A teraz mam pytanie z innej beczki... Kto decyduje o zasadach ortograficznych? Z tego, co mi wiadomo, jakaś komisja. Kto ją powołuje kto ją odwołuje, komu podlega i jak się z nią skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.a Re: A teraz z innej beczki 31.12.04, 23:10 dziennikarz007 napisał: > A teraz mam pytanie z innej beczki... Kto decyduje o zasadach > ortograficznych? Z tego, co mi wiadomo, jakaś komisja. Kto ją powołuje kto ją > odwołuje, komu podlega i jak się z nią skontaktować? Aleboto, nie chwalęcy się, alechyba my Niektórzy mówią, że www.rjp.pl/index.php Jednakowoż - niemożetobyć, tosąale niewatpliwie uzurpatorzy Aleboto mam juz chyba w czubie :) Idę potańczyć Pozdrawiam. Ala Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: A teraz z innej beczki 01.01.05, 00:17 al.a napisała: > dziennikarz007 napisał: > > > A teraz mam pytanie z innej beczki... Kto decyduje o zasadach > > ortograficznych? Z tego, co mi wiadomo, jakaś komisja. Kto ją powołuje kt > o ją > > odwołuje, komu podlega i jak się z nią skontaktować? > > Aleboto, nie chwalęcy się, alechyba my > > Niektórzy mówią, że www.rjp.pl/index.php > > Jednakowoż - niemożetobyć, tosąale niewatpliwie uzurpatorzy > > Aleboto mam juz chyba w czubie :) Idę potańczyć > > Pozdrawiam. Ala Witaj Alu. I zostan juz, jak wyleczysz kaca. pzdr, e. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Re: A teraz z innej beczki 31.12.04, 23:48 O zasadach ortograficznych decyduje ala100! Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: A teraz z innej beczki 01.01.05, 00:18 edgar92 napisał: > O zasadach ortograficznych decyduje ala100! W stu procentach zgadzam sie z przedmowca. Odpowiedz Link Zgłoś
al.a Nikmiznik , idęę poszukać! 01.01.05, 01:06 efedra napisała: > edgar92 napisał: > > > O zasadach ortograficznych decyduje ala100! > > W stu procentach zgadzam sie z przedmowca. By sięę zgadzało. Alejakby sięę nie zgadzało, to nie moja wina, że wina było za dużo. PS "ęę" - z powodu przeciwdziałania zanikowi. A Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Dziennikarz007, może ci się przyda: 01.01.05, 00:55 www.merlin.com.pl/frontend/towar/386934;jsessionid=D2CB40A78A757C654DC934569FD55A40 Odpowiedz Link Zgłoś