zakrencik 18.03.05, 21:44 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/0,0.html - hihi podczas lekcji chemii:P To akie ciupciuteńkie foto:P Zwałowo wyszłam heheehehe...:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: Zakrencik znowu sławna 18.03.05, 21:55 zakrencik: > miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/0,0.html > To takie ciupciuteńkie foto:P A nie bałaś się, że Ci ta chemia wybuchnie? Czy może palnik dorobili do zdjęcia komputerowo już po pozowaniu? Takie ciupciutenkie, ze nie jestem pewien. zakrencik: > Zwałowo wyszłam O kurczę, znowu nie nadążam. ,,Zawałowo''? Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik Re: Zakrencik znowu sławna 18.03.05, 22:26 stefan4 napisał: > A nie bałaś się, że Ci ta chemia wybuchnie? Czy może palnik dorobili do > zdjęcia > komputerowo już po pozowaniu? Takie ciupciutenkie, ze nie jestem pewien. Znaczy po zrobieniu zdjęcia to sreberko jakieś, magnezem zwane upadło sobie pięknie na biurko i się trochę pofajczyło:P No ale na szczęście stłumiłam pożar:P > O kurczę, znowu nie nadążam. ,,Zawałowo''? Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: Zakrencik znowu sławna 18.03.05, 23:02 stefan4 napisał: ,,Zawałowo''? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Zakrencik znowu sławna 19.03.05, 00:07 ardjuna: > to jeszcze nie te lata, żeby pikawa wysiadała na widok ładnej szmulki, nie? > :)))) Czy miałeś na myśli te lata, kiedy już pikawie będzie wszystko jedno? - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: Zakrencik znowu sławna 18.03.05, 22:59 No, zwałowo wyszłaś. Ale czy nie martwi Cię to, że stan dróg gruntowych jest tragiczny??? hehehehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: Zakrencik znowu sławna 19.03.05, 03:26 zakrencik napisała: > ciupciuteńkie foto:P Zwałowo wyszłam heheehehe...:P Zakrenciku, czy Ty sie aby nie podszywasz pod te sliczna Chineczke? No, moze nie Chinka, ale w kazdym razie orientalka. Jezeli nie, to gratulacje, e. Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik Re: Zakrencik znowu sławna 19.03.05, 17:56 efedra napisała: > Zakrenciku, czy Ty sie aby nie podszywasz pod te sliczna Chineczke? No, moze > nie Chinka, ale w kazdym razie orientalka. > Jezeli nie, to gratulacje, > e. Ej Efedra! Mówiłam, że dziko wyszłam:P Z takiego profilu mnie wziął, że tak to właśnie wygląda:P Tu: img157.exs.cx/my.php? loc=img157&image=zakrecilo0yp.jpg i tu: img155.exs.cx/my.php? loc=img155&image=jaaaaaa7nl.jpg chyba bardziej po polsku wyglądam:P Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Zakrencik znowu sławna 20.03.05, 17:04 Gratuluje:) A zwalowo: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=512 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: Zakrencik znowu sławna 21.03.05, 11:17 Ja tam nic nie widzę. Może okulary trzeba zmienić :( Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik bo się niezalinkowało 21.03.05, 21:34 Teraz: img157.exs.cx/my.php?loc=img157&image=zakrecilo0yp.jpg i img155.exs.cx/my.php?loc=img155&image=jaaaaaa7nl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: bo się niezalinkowało 21.03.05, 21:44 Na 1. linku jestes dziewczyna - szalawila, na drugim utalentowana mloda kobieta. Jak dwie zupelnie rozne osoby. Widac, spod znakus ryb jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik a nie:P 22.03.05, 20:22 Skorpion! Ot co! :P A to, żem utalentowana nie ulega wątpliwości:P Odpowiedz Link Zgłoś