bajcar1 09.03.07, 10:13 jeśli tak, to kiedy? moje pytania "wiszą" na forum już kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deerzet Re: czy pani Teresa odpowaida na pytania? 31.10.07, 11:11 Oj, chyba nie - zawłaszczanie eksperta, szczególnie jednego, jest tu na porż(!)ądku dziennym. . Nastał czas bez autorytetów...? Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: czy pani Teresa odpowaida na pytania? 05.11.07, 15:22 Jak wiadomo, poprzednie rządy niszczyły autorytety wszelakie. Więc pewnie i panią Teresę dotknęło. Ale podobno jeden jeszcze autorytet się ostał - pan Bartoszewski. Na języku się zna, bo zabawne słówka nowe tworzy. Może do niego napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: czy pani Teresa odpowaida na pytania? 09.11.07, 19:44 ja22ek napisał: > Ale podobno jeden jeszcze autorytet > się ostał - pan Bartoszewski. Na języku się zna, bo zabawne słówka > nowe tworzy. Masz na myśli "dyplomatołki"? To bardzo trafne i bardo mi się podoba. Jestem otwarta na inne tgo rodzaju zabawne neologizmy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-owsiak intermatołki 04.12.07, 01:55 veeto1 napisała: > pan Bartoszewski. Na języku się zna, bo zabawne słówka > > nowe tworzy. > > Masz na myśli "dyplomatołki"? To bardzo trafne i bardo mi się > podoba. No to pewnie spodobają ci się także intermatołki, sejmomatołki, mediamatołki, profematołki nb. Bartoszewski ani trochę profesorem nie jest, więc to nie do niego. Do niego za to: - wesolutkie są me smutki, bo już mam rozumek krótki (Szpot) - bredzi pod siebie -jak powiadano o Dobraczyńskim, gdy przystał do WRON-y Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-owsiak Re: czy pani Teresa odpowaida na pytania? 04.12.07, 01:45 bajcar1 napisał: > jeśli tak, to kiedy? moje pytania "wiszą" na forum już kilka dni. Nie odpowiada, nareszcie. I chwała Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś