kubajek 24.07.03, 16:40 "Posłowie musieli opuścić nasze szeregi ze względu na ich niski intelekt" /Andrzej Lepper/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala100 Mega miodzio z boczkiem 24.07.03, 21:12 "Miodzio" w goglach - około 6000. "Zajebiście" - coś ze 14000. Czyżbym miała rację, co do końca kariery "zajebiście"? Czy "miodzio" je zastąpi? A może raczej "mega miodzio z boczkiem"? Co tu duzo pisać. Po prostu miodzio. Poniżej najładniejsze kawałki z Googli: Katedra - miodzio!!!! Chrzanić oskara!!! Znam kilka kobiet z tego rocznika. Miodzio!!! Będzie jeszcze ze mnie informatyk ;) Wczoraj do 21.05 zgłębiałam przedmiot zwany "bazy danych", no miodzio normalnie pełen wypas jejq wiecie jak miodzio było no no byle bym się nie zakochała :P Ej nio i ja nie wiem czy my chodzimy czy cio bo jak szliśmy z powrotem to mnie za rączkę... i na drzewa wlecialem coz wstaje patrze a moja reka jest wykrzywiona cala od krwi i taki wielki płat zwisający z kawalka drugiej reki no miodzio:P Na początku było drętwo ale potem miodzio. Zapuściliśmy w sieć stronkę główną, która wygląda mega miodzio Czeka tam na was miodzio z boczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Miodzio :))) 25.07.03, 12:46 kubajek napisał: > "Posłowie musieli opuścić nasze szeregi ze względu na ich niski intelekt" > /Andrzej Lepper/ > ...ich = szeregów z wodzem na czele? Odpowiedz Link Zgłoś
jacklosi Re: Miodzio :))) 28.07.03, 12:47 Czy u diabła na każdym forum musi być Lepper? To porozmawiajmy jeszcze o Millerze i Żydach. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Miodzio :))) 28.07.03, 12:50 jacklosi napisał: > Czy u diabła na każdym forum musi być Lepper? To porozmawiajmy jeszcze o > Millerze i Żydach. Alez nie! Rozmawiamy o miodziu i tak bedzie dalej, jesli nie skierujesz dyskusji na inne tory. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Miodzio :))) 29.07.03, 16:25 i o JĘZYKU! a co do "miodzia" to uważam że słowo to nie zasługuje na aż tyle krytyki, nie czujesz jego specyficznego smaczku? właśnie tu, na Tym forum? (pozdrawiam prof. Miodka :) :) Odpowiedz Link Zgłoś