issis 09.09.03, 00:02 Właśnie piszę program Sesji Naukowej - jeden z autorów wygłosi referat na temat Fari... no właśnie - Farinelliego czy Farinellego? Proszę o mozliwie szybką odpowiedź - program na pojutrze, a chciałabym, aby był poprawny :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa.kruszona Re: Farinelli 09.09.03, 00:51 Giovanni Battista Farinelli, Giovanniego Battisty Farinellego, o Giovannim Battiście Farinellim Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Farinelli 09.09.03, 23:47 teresa.kruszona napisała: > Giovanni Battista Farinelli, Giovanniego Battisty Farinellego, o Giovannim > Battiście Farinellim Dziękuję, tak napisałam: "Fenomen Farinellego." Pozdrawiam :) A propos - śmiesznie brzmi imię "Jan Chrzciciel" :)) Jeszcze jakiś "Mączny" w dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Farinelli 10.09.03, 11:18 Tak nie apropo języka, lecz muzyki. Czy ja dobrze usłyszałem, że Fryderyk pruski zwany Wielkim był także kompozytorem? Czy to może chodzi o Polaka Wielkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ala100 Bernoulliego czy Bernoullego 17.09.03, 16:59 teresa.kruszona napisała: > Giovanni Battista Farinelli, Giovanniego Battisty Farinellego, o Giovannim > Battiście Farinellim Proszę o pomoc. Ala Odpowiedz Link Zgłoś