ala100 28.11.03, 15:18 Co jest? Dlaczego nie protestujecie? Czekam już z miesiąc. Pozdrawiam. Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arana Re: Baza BAbilon 28.11.03, 20:24 ala100 napisała: > Co jest? Dlaczego nie protestujecie? Czekam już z miesiąc. > > Pozdrawiam. Ala Na mnie w tej sprawie nie mozesz liczyć, bo cieszą mnie różnorodne akcenty, nawet zwariowane. Poza tym kołacze mi się po głowie fragment jakiejś piosenki z tym słowem i z takimż właśnie akcentem jak podałaś. Jednym słowem, czekajmy az pojawią nasi panowie, którzy pod względem akcentowania są - zdaje się - dosyć zuniformizowani. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala100 Re: Baza BAbilon 28.11.03, 20:40 arana napisała: > Na mnie w tej sprawie nie mozesz liczyć, bo cieszą mnie różnorodne akcenty, > nawet zwariowane. Trochę się już przyzwyczaiłam, ale wolałybym: baza BaBIlon i Camp BAbilon. > > Jednym słowem, czekajmy az pojawią nasi panowie, którzy pod względem > akcentowania są - zdaje się - dosyć zuniformizowani. :) Bardzo sztywni. Fakt. Dlatego jestem zdziwiona, ze to dotychczas nie wypłynęło. Pozdrawiam. Ala Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Baza BAbilon 28.11.03, 20:48 > arana napisała: > > > > Jednym słowem, czekajmy az pojawią nasi panowie, którzy pod względem > > akcentowania są - zdaje się - dosyć zuniformizowani. :) Ala: > > Bardzo sztywni. Fakt. Dlatego jestem zdziwiona, ze to dotychczas nie wypłynęło. > > Pozdrawiam. Ala Może już byli, ale Wielki Brat potraktował ich, tak jak mnie przed chwilą, gdy zastanowiłam się chwilę nad słowem "nie protestujecie" w Twoim liście. Poadrawiam. arana Odpowiedz Link Zgłoś
ala100 Re: Baza BAbilon 28.11.03, 20:57 > Może już byli, ale Wielki Brat potraktował ich, tak jak mnie przed chwilą, gdy > zastanowiłam się chwilę nad słowem "nie protestujecie" w Twoim liście. > Coś z nim nie tak? Baza BAbilon atakuje zewsząd od wielu tygodni. Nie sposób nie zauważyć. To właśnie miałam na myśli pisząc "dotychczas". Ala Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Baza BAbilon 28.11.03, 21:12 ala100 napisała: > Coś z nim nie tak? > Przynajmniej dla Wielkiego Brata, jeśli... pominąć sprawy akcentu. Arana Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Baza BAbilon 29.11.03, 01:18 ala100: > Bardzo sztywni. Fakt. Dlatego jestem zdziwiona, ze to dotychczas nie > wypłynęło. Co za wojowniczki! Wykopały wilcze doły, włożyły przynętę, naostrzyły klawiatury i nie mogą się doczekać ofiary. Mnie tam ,,BAbilon' nie przeszkadza; przecież nazwa tej prastarosłowiańskiej osady pochodzi od ,,BAbieŁOno''. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
jacklosi Re: Baza BAbilon 01.12.03, 12:18 Gdyby tak reagować na każdy głupi BAbilon, to by człowiek nic tylko musiał reagować. Ja ostatnio zareagowałem na AnTARktydę. By the Rivers of BAbilon CHRZEŚcijan KaTOlików JeRUzalem JeroZOlima RYzyko oKOlica NAuka aNAliza posPOlita STOlica (tego jeszcze nie było, ale są takie rokowania) woŁOwina (to też nam grozi) POzdrawiam, JK Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Baza BAbilon 01.12.03, 23:54 Stefan: Mnie tam ,,BAbilon' nie przeszkadza jacklosi napisał: > Gdyby tak reagować na każdy głupi BAbilon, to by człowiek nic tylko musiał > reagować. Rozumiem, że nie będziemy już mówić o snobizmie w akcencie, a jedynie o wzbogaceniu linii melodycznej języka? :) Arana Odpowiedz Link Zgłoś