jabbur 17.02.06, 13:31 Hej, Dostałem od Was prośby na temat wprowadzenia obowiązkowego logowania na tym forum - cel: mniej trolli, więcej sensownych dyskusji. Co sądzicie o takim pomyśle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 14:11 A propos trollowania, Jabbur: mam pytanie jako prawnik... Dlaczego Twoi przyjaciele uzywaja wizerunkow znanych postaci (Pascal), przedmiotow (barbie)... W internecie tez obowiazuja prawa autorskie... Niektorzy prawnicy specjalizuja sie w wylapywaniu takich naduzyc... A za logowaniem oczywiscie jestem, pod warunkiem, ze bedzie wolno odbiegac od tematu:))). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki Wieso eigentlich ? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 17:11 - um den einen oder anderen Nick zu blokieren ? Nützt wenig, wenn Du verstehst, was ich meine....Solltest Du nicht verstehen, bist Du ohnehin fehl am Platz (was ich sehr vermute). j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Wieso eigentlich ? 17.02.06, 17:17 J., to my bedziemy pierwsi zablokowani;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki mich kann man nicht zensieren, Du wirst das IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 17:21 noch verstehen... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:28 A ICH nie bedzie wiecej kacprowal i wymyslal nowe NICKI:)) Koniec tworczosci... AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki "nie" lepsze z dopelniaczem... :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 18:29 j. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: "nie" lepsze z dopelniaczem... :-)) 17.02.06, 18:37 ?????????? Prosze o wyjasnienie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki Jezu milusienki....................... ............ IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 18:39 j. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Jezu milusienki....................... ...... 17.02.06, 18:41 Prosze, nie denerwuj sie, okaz wiecej cierpliwosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki ICH nie bedzie wymyslal......................... .. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 18:44 j. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: ICH nie bedzie wymyslal...................... 17.02.06, 18:55 Trzeba bylo tak bezposrednio, jak kolezanka:) A jednak moja polszczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:50 Qrcze, chyba juz nie rozumiem polskiego :( Nadal bladze i nie wiem, co chciales mi przekazac? Chyba musze udac sie na spoczynek....:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:53 po pierwsze, to on chciał powiedzeć jezu malusieńki ;)))) po drugie, doskwiera mu wątroba i dopełniacz: nie będzie wymyślał nicków (nie nicki) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:54 Danke :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich wypraszam sobie, nigdy nie byłem Kacprem IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 19:26 założyłem kiedyś konto na Polonii niemieckiej jako ochmis i wszyscy wiedzieli o tym, poza tym używałem ich lub innych, ale IP był widoczny. Podobnie jak IQ. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich jeszcze lubię gotować i dobrze zjeść, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 19:31 i dlatego robię sobie jaja na Forum Kuchnia, ale się nie ukrywam. Bo i po co? Stoję za tym, co mówię, a jeżeli ktoś ma trudności ze zrozumieniem mnie, to trudno. Nie dziwię się, ludzie są różni i porozumiewają się na różnych falach. Zresztą ochmisa już nie ma, IP pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: wypraszam sobie, nigdy nie byłem Kacprem 17.02.06, 19:37 Przepraszam, jezeli Cie urazilam, ale Twoje wypowiedzi czesto wywoluja usmiech na mej twarzy, zwlaszcza ostatnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich [...] IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 19:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: a teraz "w tym temacie": 17.02.06, 19:38 Ich, nie badz taki w..... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: co to jest "w"???? 17.02.06, 19:52 Zagadka wieczorna: w niemieckim slowo to zaczyna sie na "v" (6 literek) lub "o" (7 literek) Good luck:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich ja się nie wałęsam, ja nie od krzyżówek ;)) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 20:26 powiedz sama.. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: ja się nie wałęsam, ja nie od krzyżówek ;)) 18.02.06, 14:20 Ich schäme mich... das zu sagen... Also, vergiss es:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: Logowanie się na forum IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 19:42 >Dostałem od Was prośby na temat wprowadzenia obowiązkowego logowania na tym >forum A od kogo? >cel: mniej trolli, więcej sensownych dyskusji jesli czasem pieprze nie na temat to serdecznie przepraszam. Ale trollem nie jestem. Chyba ze podswiadomie. Freundliche Grüße Kamil Niezalogowany Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich jabbur kojarzy mi się z jabolem, a Wam? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: jabbur kojarzy mi się z jabolem, a Wam? 17.02.06, 21:03 Mnie sie kojarzy z gburem (sorry!!). :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: żabuś z jabolem Ci się kojarzy? :)))) 17.02.06, 21:16 www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GSln=Jabbur&GRid=10619558& nie zapomnijcie kwiatków zostawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) ja jestem przeciw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:36 to jest z lekka denerrwujace jak trzeba tracic czas na logowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ja jestem przeciw 17.02.06, 21:39 jak się zalogujesz, autora nie musisz za każdym razem wypełniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: ja jestem przeciw 17.02.06, 22:21 tiggerific napisała: > jak się zalogujesz, autora nie musisz za każdym razem wypełniać :) Ooo ,dobry argument i mozesz sobie "ulubione" fora stworzyc i sygnaturke itd,itp :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ja jestem przeciw 17.02.06, 22:24 można też wygasić nielubianych, i masz konto pocztowe, jak ktoś chce nawrzucać od chamów, to wie, gdzie człowieka znaleźć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki nie warcz ze, o Ty plowosierska, cietomorda, IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 22:29 dlugozeba !!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus i jeszcze mozesz komus calymi dniami 17.02.06, 22:29 zamulac skrzynke poczt. co za luxus! Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: nie martw się, Ciebie nie wygaszę, 17.02.06, 22:41 bo lubię Cię najbardziej ze wszystkich :))) lektura na noc: so.pwn.pl/slowo.php?co=luksus Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: no widzisz, i znowu nie wytrzymałaś 18.02.06, 22:52 trzy listy o jednej biednej konopnickiej???? chyba Cię do spamerstwa dopiszę, jak słowo daję! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus o sorek, w tej sprawie wyslalam nawet zapytanie 18.02.06, 22:55 do administracji poczty wysylalam te jeden za drugim po przerwie listy i nie mialam ich jako zapisane zawsze sprawdzam, bo poczta w GW dziala fatalnie nawet sie wylogowalam i zalogowalam ekstra, to czasem pomaga i mi sie pojawiaja dopiero wtedy listy jako zapisane a czego mialabym nie wytrzymac? jestem ze stali Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: o sorek, w tej sprawie wyslalam nawet zapytan 18.02.06, 23:00 no ostatnio cóś jakby sugerowałaś, że Ci zamulam skrzynkę dniami i nocami, więc uprzejmie informuję, że na jednego swojego maila otrzymuję od Ciebie dwie, a czasem trzy odpowiedzi, a nawet jak nic nie piszę, to też dostaję. a co mnie w ogóle konopnicka? zwisa i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ooo pardon skarbie 18.02.06, 23:04 w ciagu dwu dni (krotkie maile na kazdy temat pare razy dziennie) twojej dzialalnosci przeskoczylam z 3% na 8 % wykorzystanej objetosci maila kasowanie twoich listow zajelo mi ponad godzine ja ci wytlumaczylam dlaczego dostalas trzy moje listy ty mi wtedy listy z oslim uporem godnym lepszej sprawy nie interesuje mnie twoj stosunek do Marii k. , o ktorej uznanie jako wieszczki tak walczylas pare postow wczesniej poczytaj sobie, co madrzy ludzie o niej pisza Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ależ nie ma za co, gigi amoroso 18.02.06, 23:11 znowu się mijasz okrutnie z prawdą, ale siem przyzwyczaiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oo, a mozesz mi klamstwo udowodnic? 18.02.06, 23:13 kiedy dostalas ode mnie list sprzed Konopnickiej? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: oo, a mozesz mi klamstwo udowodnic? 18.02.06, 23:20 no mogę, ale po co? były dwa przypadki, kiedy ja napisałam do Ciebie pierwsza - pierwszy odnośnie używania kosza, drugi - ten który uwielbiasz cytować (mam nadzieję, że umiesz już na pamięć :), reszta korespondencji jest z Twojej inicjatywy. mam wysłane do Ciebie i otrzymane od Ciebie, więc jaki sens ściemniać? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus momencik, tiggerificu 18.02.06, 23:27 nie przypominam sobie korespondencji do ciebie z mojej inicjatywy to byla - mam na mysli ostania fale twoich ktorkich dwu, trzyzdaniowych postow - twoja inicjatywa. Tylko i wylacznie. Tyle ze nie mozemy sobie niczego udowodnic, bo zawsze mozna napisac, ze druga strona skasowala dec. list, nieprawdaz? stad moje slowa o zamulaniu mojej szkrzynki A co do mojego ulubionego listu od ciebie - mam ich cala mase.Te z pogrozkami i te, w ktorych nazywasz mnie trollica, zasmiecajaca foru i obiceujesz mi wyrzucenie mnie, gdzie piszesz do mnie per dzidzia i takie inne duzo tego Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: momencik, tiggerificu 18.02.06, 23:37 :) no wiesz? obrażać się za dzidzię (to takie zdrobnienie od ggigus) i jednocześnie nazywać mnie per fick (nie żeby mnie to ruszało, tylko przykład daję) to jakaś hipokryzja jest. a Twoje śmiecenie tu i w mailu jest faktem, i nie tylko ja jestem tego zdania. nie wpadłabym na pomysł naginania ilości maili na skrzyncę tudzież udawania, że skasowałam i było więcej, ale rozumiem, że jesteś pod tym względem bardziej wygimnastykowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: momencik, tiggerificu 18.02.06, 23:47 chcesz cytat z dzidzia w kontekscie? specjalnie czule to nie brzmialo, wiec nie udawaj czulego niewiniatka, skarbie a do do ficka, zapomnialas, ze prosilam cie o nieruszanie mojego nicka? poniewaz ruszasz mojego nicka, bawie sie twoim a ze mam wiecej wyobrazni i wieksze pole do popisu? nie moja wina dla ciebie moje smiecenie w mailu jest fatkem, dla mnie twoje smiecenie w moim mailu i tutaj i tak mozemy sobie argumentowac bez konca, wiec ja koncze, bo mnie taka dyskusja nudzi zwortu - naginanie ilosci maili na skrzynke nie rozumiem? mozesz mi wyjasnic (moze byc na priv), o co chodzi? w koncu trzeba dbac o netykiete Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: dzidziuś :) 19.02.06, 00:16 dzięki za dobre chęci, mam w wysłanych. ggiguś, właśnie Ty nie masz wyobraźni, jeden marny kot w porywach do fick, cóż to jest? und dazu noch der beste in deinem Leben? :) nie podniecaj się tak, bo przestajesz trafiać w klawisze: pisze się: faktem i zwrotu - normalnie nie zwracam na to uwagi, ale skoro walnęłaś dziś wykład w kilkunastu postach na temat pisowni poprostu, to też należy Ci się coś od życia. bis dann und wann ps na Twoim miejscu na priva za bardzo bym nie liczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kacper Re: dzidziuś :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 07:59 Liebe Tiggeri, na litość boską nie kop się z koniem. Qń jaki jest, każdy widzi. :o) MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus kacprze, drogi koniu, ktory pisze! 20.02.06, 21:13 znajdz mi jakis watek, w ktorym zaczepiam (kopie sie, uzywajac twyej cennej metarofory) z tiggerific. a jak znajdziesz, to bedziesz molg takie posty, jak ten powyzej, sobie pisac. ale nie wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus liebe missfick! 20.02.06, 21:08 wiec i nie zwracaj uwagi na to, ze cie nazywam per *fic. nie wiem, czy marny byl to kot, skoro zawsze reagujesz nan. Pozostane przy missfic, jesli ma byc mrsfic, daj mi znac, zmienie nie wiem, skad smiale przypuszczenie, ze pisze podniecona twoimi ppstami. one mnie nie podniecaja, ficu maly. niestety nie. i to juz dawno nie. dlatego przstan interpretowac moje zachowanie, bo pudlujesz i to nieziemsko. sorek, tego tez nie rozumiem: pisze się: faktem > i zwrotu - normalnie nie zwracam na to uwagi, ale skoro walnęłaś dziś wykład w > kilkunastu postach na temat pisowni poprostu, to też należy Ci się coś od życia naprawde czesto nie rozumiem, tego co piszesz, i aby nie naruszac netykiety, prosze o wyjasnienie na priva. prosze nie, zdam, wiec nie czekam. a moze po prostu przestaniesz reagowac na moj nick obsesyjnie i nauczysz sie normalnie formulowac swoje mysli, abym mogla cie pojac, droga missfic. Wybacz jak napisze missfick, ale sama rozumieszm ze mi sie tak kojarzysz. Nie wiem dlaczego, to ten nick jakos dziala pozdrowka gipsyradio.com/portal.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: ja jestem przeciw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:13 to moze tak na przykladzie forum "tlumaczenia" - przez logowanie pojawiam sie tam tylko w przypadkach ostatecznej koniecznosci, jak juz nie wiem gdzie zasiegnac pomocy; a widzac pytania innych, na ktore bez problemu moglam i chcialam odpowiedziec, wlasnie przez to, ze trzeba bylo tracic czas na logowanie, odpuszczam sobie mysle, ze jakby zostaloby wprowadzone logowanie tu na forum, staloby sie podobnie jak powyzej. a szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki masz probleme z rozpoznawaniem mnie ? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 22:35 - ja ciebie poznaje bez problemu, niezaleznie od ilosci twoich nickow... j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus zmieniam nicki?? to nowosc 17.02.06, 22:38 kiedy pisze jestem za, nie mysle przymusowo o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich [...] IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 22:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich Twoje pytanie pasuje nawet do mojej wypowiedzi! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 18.02.06, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kacper Re: Logowanie się na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:15 jabbur napisał: > Hej, > Dostałem od Was prośby na temat wprowadzenia obowiązkowego logowania na tym > forum - cel: mniej trolli, więcej sensownych dyskusji. Co sądzicie o takim > pomyśle? jabbur, coś Ci i tym proszącym się popier.... . Na początku był Logos a nie logowanie. Logo? Sięgnij do literatury fachowej dostępnej niemal w każdym języku swiata. kacper, jecki, Koko, Tiggeri, ich, ja.nusz,annajustyna, chopin_m i jeszcze paru innych fajnych gostków na tym forum nie da się verarschen. MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ale jaki masz ARGUMENT przeciwko logowaniu 18.02.06, 13:36 sie? ciekawi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kacper Re: ale jaki masz ARGUMENT przeciwko logowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:13 vis maior Liebe ggigus :o))) MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus znam 18.02.06, 16:52 zalogowani maja skrupuly przy pisaniu wulgaryzmow - vide czesto jecki iostatnio, niestety! - ich Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: znam 18.02.06, 16:56 Mialem na mysli inna roznice miedzy MOC a MUSIEC, ale to pewnie tez kwestia warunkow, w jakich ktos sie wychowal. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus widze, co masz na mysli, ale dodaje inne argumenty 18.02.06, 16:57 na tak Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus piszesz tutaj i ja tego nie rozumiem 18.02.06, 17:00 "ale to pewnie tez kwestia warunkow, w jakich ktos sie wychowal." o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ich11 worum geht es, verpisse dich schnell IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 19.02.06, 01:06 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: worum geht es, verpisse dich schnell IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.06, 22:04 Ichu, no i dał ci w mordę ten żabbur. Przypominają mi sie lata osiemdziesiąte jak do Niemiec przychodzily z Polski listy cenzurowane. Takie żabbury wykreślały całe zdania, że nie wiadomo było o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kot lustig IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:32 logowanie przeciwko trolowaniu?smieszne!ja nie zauwazylem, poza tym bez przesady!czasem zerkam sobie na to forum, i wiecej smieje sie z wypocin i udawania znawcow niesamowitych, ale ogolnie jest ok, bo ludzie korzystaja z takiej pomocy i sluzy to czasem niektorym w doksztalcaniu sie. zwykle forum.juz i tak zamienilo sie w kolko wzajemnej adoracji....teraz moga sobie niektorzy pojachac...zawsze do uslug Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: lustig 22.02.06, 17:47 To działa. Działa na X innych forów w Gazeta.pl :) - Czujesz odpowiedzialność za to co piszesz - Jeżeli szkodnikujesz to możemy zareagować delikatniej niż blokując IP. Delikatniej ale skuteczniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 17:52 Jesli ktos bardzo chcialby sie postarac, np. ja, nie zobaczysz albo zadnego IP, albo za kazdym razem inne - z tego samego pc... j. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pie..ik Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 18:12 ech ludzie ludziska;) co to sie porobilo ? Jakies z bozej laski (czy tez w teczce przywiezione)samozwance ,restrykcje chca wprowadzac ,IP logowac i Straffkommando powolac.A dajzesz sobie siana czlowieczku,nie te czasy (nie)stety ?.Jak slusznie pisze Jecki(ktorego styl pisania czasami i mnie na nerwy dziala)nie ma "bolca" na IP-(ierdolca) i inne tego typu podchody. Samo to forum zas ,wlasnie dzieki tym "pasjonatom" möchtegern Oberschullehrer ,akademickim wywodom na tematy blache, krotochwilne przekomarzanki w jezyku ani to juz polskim ani jeszcze niemieckim,zdaje sie byc bardziej zywym niz sztywno zakrochmalone i na kancik wyprasowane lingwistyczne Parnasy. Wielu stalych bywalcow tego forum ,jak narkomani juz sa zalezni i z palcami na klawiaturze oczekuja nowych postow,aby w czasie ponizej 10 sekund na post ich dotyczacy odpowiednio zjadliwie odpowiedziec he he (vide tigg.VS.gigg).Wielu adeptow arkan tajemnych jezyka osciennego jednakze poszerza nasze i innych horyzonty ,poprzez wlasnie te luzne dyskusje na tematy blache.Aczkolwiek przyznac musze ze ewenementnie nuzacym jest czytanie thread na 86 postow dotyczacego Headposting o zawartosci 30 znakow.Dlatego bezsensownym uwazam jakiekolwiek cugle i wedzidla dla tych dzikich i nieokielznanych rumakow.Kto chce i tak moze sie logowac ,a czytac to juz nikt nie musi.To by byly moje trzy grosze. sijuleteraligetor Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p quod erat demonstrandum, piekielnik :-))) 22.02.06, 18:18 - nic dodac, nic ujac !!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: to nie jest piekielnik :-))) 22.02.06, 18:43 tylko chyba pie..ik ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki ach soooooo ! muszem zwracac honor ? :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 18:46 j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: quod erat demonstrandum, piekielnik :-))) 22.02.06, 18:45 O, wlasnie, Hellman:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p.i.e.r.d.o.l.n.i. Re: quod erat demonstrandum, piekielnik :-))) IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 18:52 k bo na gorze sie nie zmiescilo he he a zeby jeszcze w mysl tradycji dostatecznie thread "zamulic" pozwole sobie niesimalo zapytac: wird eigentlich "quod" wie ein demonstrativpronomen genutzt ? klugscheißer modus aus login out Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki nö, eher interrogativ, aber wieseo eigentlich? :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 21:52 wenn' Dir nicht so gut gefällt, werde ich künftig ins Griechische flüchten... (oper edei deixai:-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? 22.02.06, 18:59 nie bardzo rozumiem, dlaczego od logowania forum miałoby zesztywnieć, i tak większość ludzi się loguje, bo np. korzystają z gazetowej skrzynki. powiem Ci jakie widzę zalety: 1. nie przychodzi jedna i ta sama osoba, raz pod imieniem zuzia, raz asia, raz basia, a raz kasia i nie tworzy 10 jednowyrazowych wątków z tematem: pomocy, jak będzie się musiała zalogować, stworzy jeden wątek i wstawi tam swoje pytania. 2. osoba zalogowana ma mniejsze skłonności do przypieprzania się i komentowania na zasadzie: jesteś debil (nie zawsze działa ;))). teoretycznie może oczywiście założyć 15 kont i dalej komentować w taki sam sposób, ale jest to znacznie bardziej upierdliwe niż przyjść niezalogowanym i wpisać pierwszy lepszy tekst, jaki ślina na język przyniesie. 3. nie ma możliwości wpisania sobie czyjegoś nicka i udawania innego użytkownika - co jakiś czas zdarzają się takie przypadki. 4. użytkownicy zalogowani mają od razu zakładane skrzynki mail. Czyli jak chcesz coś pozaforumowego, nie musisz zakładać wątku pt. józek podaj maila. 5. mniej wątków upierdliwych, czyli reklam usług własnych i czyichś. Cóś przeoczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p.i.e.rd.o.l.n.i.k Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 19:03 argumenty moze piekne i szlachetne a ja jednak na zlosc tygrysicom odmroze sobie uszy -,& Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? 22.02.06, 19:09 mówi siem trudno, ja Ci czapki loginki na uszy siłom naciągać nie bedem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus popieram cie tiggerific w kwestii logowania sie 23.02.06, 00:24 popatrz, do czego to doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.chorche.net 22.02.06, 23:49 np.tak jak ja teraz z fakeIP slowa kluczowe dla szukarki: aninymous proxy steanos internet security ,fake IP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.archive.org 22.02.06, 23:55 jest tez jeszcze metoda ,zeby sie zalogowac pod dowolnym nickiem,ale tego nie zdradzam bo sie burdel zrobi na forum.Te bombke to sobie trzymam na szczegolnie upierdliwych he he Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Lenin wiecznie zywy? 22.02.06, 22:45 jabbur napisał: > To działa. Działa na X innych forów w Gazeta.pl :) Lenin wiecznie zywy ? PRL wiecznie zywy ! To wrodzone ? Czy wyklute z kaczego jaja? Ciekawe ile pokolen potrzeba ? W D (zachodnich) tez chyba ze dwoch potrzebowali. Nie tracmy wiec nadzieji :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jecki cieplo, cieplo chopin... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 23:27 Cenzure prewencyjna w ostatnim stuleciu znaly jedynie faszyzm i komunizm, czyli dwie odmiany tej samej perwersji. (na wszelki wypadek: za marszalka jej tez nie bylo:-) Mily Jaburze: w czyim imieniu chcialbys dolaczyc do wyzej wymienionych ? Chyba nie w imieniu kaczyzmu, bo ptasia grypa nie rokuje mu raczej wielkiej przyszlosci... j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ordnung muss sein 23.02.06, 00:01 powinniście się już przyzwyczaić :) pisanie bez logowania jak seks bez gumy: kupa bękartów, syfilis i tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no kto zacheca Was do anonimizowania ? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.06, 00:10 no kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: po pierwsze primo 23.02.06, 00:26 to nakłady są nieadekwatne do zysków: wchodzić przez anonymizera na forum język niemiecki, żeby co? powiedzieć komuś, że jest durniem, ale tak żeby tego admin nie wykrył? :))))))))) po drugie primo, zaloguj się jako ja i napisz coś, to uwierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś