Dodaj do ulubionych

Logowanie się na forum

17.02.06, 13:31
Hej,
Dostałem od Was prośby na temat wprowadzenia obowiązkowego logowania na tym
forum - cel: mniej trolli, więcej sensownych dyskusji. Co sądzicie o takim
pomyśle?
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 14:11
      A propos trollowania, Jabbur: mam pytanie jako prawnik... Dlaczego Twoi
      przyjaciele uzywaja wizerunkow znanych postaci (Pascal), przedmiotow (barbie)...
      W internecie tez obowiazuja prawa autorskie... Niektorzy prawnicy specjalizuja
      sie w wylapywaniu takich naduzyc... A za logowaniem oczywiscie jestem, pod
      warunkiem, ze bedzie wolno odbiegac od tematu:))).
    • fan.club1 Logowanie absolutnie nie zapobiega trolowaniu. 17.02.06, 15:28
      • Gość: jecki Wieso eigentlich ? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 17:11
        - um den einen oder anderen Nick zu blokieren ? Nützt wenig, wenn Du verstehst,
        was ich meine....Solltest Du nicht verstehen, bist Du ohnehin fehl am Platz (was
        ich sehr vermute).

j.
        • annajustyna Re: Wieso eigentlich ? 17.02.06, 17:17
          J., to my bedziemy pierwsi zablokowani;)))
          • Gość: jecki mich kann man nicht zensieren, Du wirst das IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 17:21
            noch verstehen... :-)
            j.
            • annajustyna Jestem zaintrygowana:))) 17.02.06, 17:22
              :)))
    • tiggerific Re: jezdem za :) nt 17.02.06, 17:58

• Gość: jecki a nawet przeciw ? :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 18:24
        j.
        • tiggerific Re: a nawet za :) 17.02.06, 18:49
          skończy się podszywanie :)
    • bettina75 Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:28
      A ICH nie bedzie wiecej kacprowal i wymyslal nowe NICKI:))
      Koniec tworczosci... AMEN
      • Gość: jecki "nie" lepsze z dopelniaczem... :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 18:29
        j.
        • bettina75 Re: "nie" lepsze z dopelniaczem... :-)) 17.02.06, 18:37
          ??????????
          Prosze o wyjasnienie... :)
          • Gość: jecki Jezu milusienki....................... ............ IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 18:39
            j.
            • bettina75 Re: Jezu milusienki....................... ...... 17.02.06, 18:41
              Prosze, nie denerwuj sie,
              okaz wiecej cierpliwosci:))
              • Gość: jecki ICH nie bedzie wymyslal......................... .. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 18:44
                j.
                • bettina75 Re: ICH nie bedzie wymyslal...................... 17.02.06, 18:55
                  Trzeba bylo tak bezposrednio, jak kolezanka:)
                  A jednak moja polszczyzna...
      • bettina75 Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:50
        Qrcze, chyba juz nie rozumiem polskiego :(

Nadal bladze i nie wiem, co chciales mi przekazac?
        Chyba musze udac sie na spoczynek....:)
        • bettina75 Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:51
          To bylo do Jecki:)
          sorry:)
        • tiggerific Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:53
          po pierwsze, to on chciał powiedzeć jezu malusieńki ;))))
          po drugie, doskwiera mu wątroba i dopełniacz: nie będzie wymyślał nicków (nie
          nicki) :)))
          • bettina75 Re: Logowanie się na forum 17.02.06, 18:54
      • Gość: ich wypraszam sobie, nigdy nie byłem Kacprem IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 19:26
        założyłem kiedyś konto na Polonii niemieckiej jako ochmis i wszyscy wiedzieli o
        tym, poza tym używałem ich lub innych, ale IP był widoczny. Podobnie jak IQ. ;))
        • Gość: ich jeszcze lubię gotować i dobrze zjeść, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 19:31
          i dlatego robię sobie jaja na Forum Kuchnia, ale się nie ukrywam. Bo i po co?
          Stoję za tym, co mówię, a jeżeli ktoś ma trudności ze zrozumieniem mnie, to
          trudno. Nie dziwię się, ludzie są różni i porozumiewają się na różnych falach.
          Zresztą ochmisa już nie ma, IP pozostał.
        • bettina75 Re: wypraszam sobie, nigdy nie byłem Kacprem 17.02.06, 19:37
          Przepraszam, jezeli Cie urazilam, ale Twoje wypowiedzi
          czesto wywoluja usmiech na mej twarzy, zwlaszcza ostatnie:)
    • Gość: ich [...] IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 19:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bettina75 Re: a teraz "w tym temacie": 17.02.06, 19:38
        Ich, nie badz taki w.....
        • Gość: ich co to jest "w"???? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 19:44
          • bettina75 Re: co to jest "w"???? 17.02.06, 19:52
            Zagadka wieczorna:
            w niemieckim slowo to zaczyna sie na "v" (6 literek) lub "o" (7 literek)
            Good luck:)
            • Gość: ich ja się nie wałęsam, ja nie od krzyżówek ;)) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 20:26
              powiedz sama..
              • bettina75 Re: ja się nie wałęsam, ja nie od krzyżówek ;)) 18.02.06, 14:20
                Ich schäme mich...
                das zu sagen...
                Also, vergiss es:)
                • Gość: ich aha! ;) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 18.02.06, 14:22
    • Gość: Kamil Re: Logowanie się na forum IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 19:42
      >Dostałem od Was prośby na temat wprowadzenia obowiązkowego logowania na tym
      >forum
      A od kogo?
      >cel: mniej trolli, więcej sensownych dyskusji
      jesli czasem pieprze nie na temat to serdecznie przepraszam.
      Ale trollem nie jestem. Chyba ze podswiadomie.

Freundliche Grüße
      Kamil Niezalogowany
    • Gość: ich jabbur kojarzy mi się z jabolem, a Wam? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 20:29
      • kokolores Re: jabbur kojarzy mi się z jabolem, a Wam? 17.02.06, 21:03
        Mnie sie kojarzy z gburem (sorry!!).
        :o)
        Koko
      • tiggerific Re: żabuś z jabolem Ci się kojarzy? :)))) 17.02.06, 21:16
        www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GSln=Jabbur&GRid=10619558&
        nie zapomnijcie kwiatków zostawić ;)
    • Gość: :) ja jestem przeciw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:36
      to jest z lekka denerrwujace jak trzeba tracic czas na logowanie

pozdrawiam
      • tiggerific Re: ja jestem przeciw 17.02.06, 21:39
        jak się zalogujesz, autora nie musisz za każdym razem wypełniać :)
        • kokolores Re: ja jestem przeciw 17.02.06, 22:21
          tiggerific napisała:

> jak się zalogujesz, autora nie musisz za każdym razem wypełniać :)

Ooo ,dobry argument i mozesz sobie "ulubione" fora stworzyc i sygnaturke itd,itp

Koko
          • tiggerific Re: ja jestem przeciw 17.02.06, 22:24
            można też wygasić nielubianych, i masz konto pocztowe, jak ktoś chce nawrzucać
            od chamów, to wie, gdzie człowieka znaleźć ;D
            • Gość: jecki nie warcz ze, o Ty plowosierska, cietomorda, IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 22:29
              dlugozeba !!!
              j.
            • ggigus i jeszcze mozesz komus calymi dniami 17.02.06, 22:29
              zamulac skrzynke poczt.
              co za luxus!
              • tiggerific Re: nie martw się, Ciebie nie wygaszę, 17.02.06, 22:41
                bo lubię Cię najbardziej ze wszystkich :)))
                lektura na noc:
                so.pwn.pl/slowo.php?co=luksus
                • ggigus nie ma to jak brak poczucia humoru i wyobrazni 17.02.06, 22:43

• tiggerific Re: wiesz, co mówisz, to nie bedem siem sprzeczać 17.02.06, 22:47

• ggigus i tu masz racje! brawo i oby tak dalej 17.02.06, 22:48

• tiggerific Re: no widzisz, i znowu nie wytrzymałaś 18.02.06, 22:52
                trzy listy o jednej biednej konopnickiej???? chyba Cię do spamerstwa dopiszę,
                jak słowo daję!
                • ggigus o sorek, w tej sprawie wyslalam nawet zapytanie 18.02.06, 22:55
                  do administracji poczty
                  wysylalam te jeden za drugim po przerwie listy i nie mialam ich jako zapisane
                  zawsze sprawdzam, bo poczta w GW dziala fatalnie
                  nawet sie wylogowalam i zalogowalam ekstra, to czasem pomaga i mi sie pojawiaja
                  dopiero wtedy listy jako zapisane

a czego mialabym nie wytrzymac? jestem ze stali
                  • tiggerific Re: o sorek, w tej sprawie wyslalam nawet zapytan 18.02.06, 23:00
                    no ostatnio cóś jakby sugerowałaś, że Ci zamulam skrzynkę dniami i nocami, więc
                    uprzejmie informuję, że na jednego swojego maila otrzymuję od Ciebie dwie, a
                    czasem trzy odpowiedzi, a nawet jak nic nie piszę, to też dostaję. a co mnie w
                    ogóle konopnicka? zwisa i powiewa.
                    • ggigus ooo pardon skarbie 18.02.06, 23:04
                      w ciagu dwu dni (krotkie maile na kazdy temat pare razy dziennie) twojej
                      dzialalnosci przeskoczylam z 3% na 8 % wykorzystanej objetosci maila
                      kasowanie twoich listow zajelo mi ponad godzine
                      ja ci wytlumaczylam dlaczego dostalas trzy moje listy
                      ty mi wtedy listy z oslim uporem godnym lepszej sprawy
                      nie interesuje mnie twoj stosunek do Marii k. , o ktorej uznanie jako wieszczki
                      tak walczylas pare postow wczesniej
                      poczytaj sobie, co madrzy ludzie o niej pisza
                      • tiggerific Re: ależ nie ma za co, gigi amoroso 18.02.06, 23:11
                        znowu się mijasz okrutnie z prawdą, ale siem przyzwyczaiłam :)
                        • ggigus oo, a mozesz mi klamstwo udowodnic? 18.02.06, 23:13
                          kiedy dostalas ode mnie list sprzed Konopnickiej?
                          • tiggerific Re: oo, a mozesz mi klamstwo udowodnic? 18.02.06, 23:20
                            no mogę, ale po co? były dwa przypadki, kiedy ja napisałam do Ciebie pierwsza -
                            pierwszy odnośnie używania kosza, drugi - ten który uwielbiasz cytować (mam
                            nadzieję, że umiesz już na pamięć :), reszta korespondencji jest z Twojej
                            inicjatywy. mam wysłane do Ciebie i otrzymane od Ciebie, więc jaki sens
                            ściemniać?
                            • ggigus momencik, tiggerificu 18.02.06, 23:27
                              nie przypominam sobie korespondencji do ciebie z mojej inicjatywy
                              to byla - mam na mysli ostania fale twoich ktorkich dwu, trzyzdaniowych postow -
                              twoja inicjatywa. Tylko i wylacznie.

Tyle ze nie mozemy sobie niczego udowodnic, bo zawsze mozna napisac, ze druga
                              strona skasowala dec. list, nieprawdaz?
                              stad moje slowa o zamulaniu mojej szkrzynki

A co do mojego ulubionego listu od ciebie - mam ich cala mase.Te z pogrozkami i
                              te, w ktorych nazywasz mnie trollica, zasmiecajaca foru i obiceujesz mi
                              wyrzucenie mnie, gdzie piszesz do mnie per dzidzia i takie inne
                              duzo tego
                              • tiggerific Re: momencik, tiggerificu 18.02.06, 23:37
                                :) no wiesz? obrażać się za dzidzię (to takie zdrobnienie od ggigus) i
                                jednocześnie nazywać mnie per fick (nie żeby mnie to ruszało, tylko przykład
                                daję) to jakaś hipokryzja jest.
                                a Twoje śmiecenie tu i w mailu jest faktem, i nie tylko ja jestem tego zdania.
                                nie wpadłabym na pomysł naginania ilości maili na skrzyncę tudzież udawania, że
                                skasowałam i było więcej, ale rozumiem, że jesteś pod tym względem bardziej
                                wygimnastykowana.
                                • ggigus Re: momencik, tiggerificu 18.02.06, 23:47
                                  chcesz cytat z dzidzia w kontekscie? specjalnie czule to nie brzmialo, wiec nie
                                  udawaj czulego niewiniatka, skarbie
                                  a do do ficka, zapomnialas, ze prosilam cie o nieruszanie mojego nicka? poniewaz
                                  ruszasz mojego nicka, bawie sie twoim
                                  a ze mam wiecej wyobrazni i wieksze pole do popisu? nie moja wina
                                  dla ciebie moje smiecenie w mailu jest fatkem, dla mnie twoje smiecenie w moim
                                  mailu i tutaj
                                  i tak mozemy sobie argumentowac bez konca, wiec ja koncze, bo mnie taka dyskusja
                                  nudzi
                                  zwortu - naginanie ilosci maili na skrzynke nie rozumiem? mozesz mi wyjasnic
                                  (moze byc na priv), o co chodzi?
                                  w koncu trzeba dbac o netykiete
                                  • tiggerific Re: dzidziuś :) 19.02.06, 00:16
                                    dzięki za dobre chęci, mam w wysłanych.
                                    ggiguś, właśnie Ty nie masz wyobraźni, jeden marny kot w porywach do fick, cóż
                                    to jest? und dazu noch der beste in deinem Leben?
                                    :) nie podniecaj się tak, bo przestajesz trafiać w klawisze: pisze się: faktem
                                    i zwrotu - normalnie nie zwracam na to uwagi, ale skoro walnęłaś dziś wykład w
                                    kilkunastu postach na temat pisowni poprostu, to też należy Ci się coś od życia.
                                    bis dann und wann
                                    ps na Twoim miejscu na priva za bardzo bym nie liczyła :)
                                    • Gość: kacper Re: dzidziuś :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 07:59
                                      Liebe Tiggeri,

na litość boską nie kop się z koniem.
                                      Qń jaki jest, każdy widzi.
                                      MfG
                                      Your poor kacperle
                                      • ggigus kacprze, drogi koniu, ktory pisze! 20.02.06, 21:13
                                        znajdz mi jakis watek, w ktorym zaczepiam (kopie sie, uzywajac twyej cennej
                                        metarofory) z tiggerific.
                                        a jak znajdziesz, to bedziesz molg takie posty, jak ten powyzej, sobie pisac.
                                        ale nie wczesniej
                                    • ggigus liebe missfick! 20.02.06, 21:08
                                      wiec i nie zwracaj uwagi na to, ze cie nazywam per *fic.
                                      nie wiem, czy marny byl to kot, skoro zawsze reagujesz nan.
                                      Pozostane przy missfic, jesli ma byc mrsfic, daj mi znac, zmienie
                                      nie wiem, skad smiale przypuszczenie, ze pisze podniecona twoimi ppstami.
                                      one mnie nie podniecaja, ficu maly. niestety nie. i to juz dawno nie.
                                      dlatego przstan interpretowac moje zachowanie, bo pudlujesz i to nieziemsko.
                                      sorek, tego tez nie rozumiem:

pisze się: faktem
                                      > i zwrotu - normalnie nie zwracam na to uwagi, ale skoro walnęłaś dziś wykład w
                                      > kilkunastu postach na temat pisowni poprostu, to też należy Ci się coś od życia

naprawde czesto nie rozumiem, tego co piszesz, i aby nie naruszac netykiety,
                                      prosze o wyjasnienie na priva. prosze nie, zdam, wiec nie czekam.
                                      a moze po prostu przestaniesz reagowac na moj nick obsesyjnie i nauczysz sie
                                      normalnie formulowac swoje mysli, abym mogla cie pojac, droga missfic.
                                      Wybacz jak napisze missfick, ale sama rozumieszm ze mi sie tak kojarzysz. Nie
                                      wiem dlaczego, to ten nick jakos dziala

pozdrowka
                                      gipsyradio.com/portal.htm
            • Gość: :) Re: ja jestem przeciw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:13
              to moze tak na przykladzie forum "tlumaczenia"
              - przez logowanie pojawiam sie tam tylko w przypadkach ostatecznej
              koniecznosci, jak juz nie wiem gdzie zasiegnac pomocy; a widzac pytania innych,
              na ktore bez problemu moglam i chcialam odpowiedziec, wlasnie przez to, ze
              trzeba bylo tracic czas na logowanie, odpuszczam sobie

mysle, ze jakby zostaloby wprowadzone logowanie tu na forum, staloby sie
              podobnie jak powyzej. a szkoda :(
    • ggigus jestem za! 17.02.06, 22:31

• Gość: jecki masz probleme z rozpoznawaniem mnie ? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.06, 22:35
        - ja ciebie poznaje bez problemu, niezaleznie od ilosci twoich nickow...
        j.
        • ggigus zmieniam nicki?? to nowosc 17.02.06, 22:38
          kiedy pisze jestem za, nie mysle przymusowo o tobie
    • Gość: ich [...] IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.02.06, 22:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • chopin_m A po jaka cholere? n/tx 17.02.06, 23:09
      • Gość: ich Twoje pytanie pasuje nawet do mojej wypowiedzi! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 18.02.06, 12:45
    • Gość: kacper Re: Logowanie się na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:15
      jabbur napisał:

> Hej,
      > Dostałem od Was prośby na temat wprowadzenia obowiązkowego logowania na tym
      > forum - cel: mniej trolli, więcej sensownych dyskusji. Co sądzicie o takim
      > pomyśle?

jabbur,

coś Ci i tym proszącym się popier.... .
      Na początku był Logos a nie logowanie. Logo?
      Sięgnij do literatury fachowej dostępnej niemal w każdym języku swiata.
      kacper, jecki, Koko, Tiggeri, ich, ja.nusz,annajustyna, chopin_m i jeszcze paru
      innych fajnych gostków na tym forum nie da się verarschen.

MfG

Your poor kacperle
      • ggigus ale jaki masz ARGUMENT przeciwko logowaniu 18.02.06, 13:36
        sie? ciekawi mnie to
        • Gość: kacper Re: ale jaki masz ARGUMENT przeciwko logowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:13
          vis maior Liebe ggigus
          :o)))
          MfG
          Your poor kacperle
    • chopin_m I wciaz nie wiem po jala cholere??? n/tx 18.02.06, 16:45
      • ggigus a sam sie logujesz i to zawsze 18.02.06, 16:48

• chopin_m Znasz roznice miedzy moge a musze ? n/tx 18.02.06, 16:51
          • ggigus znam 18.02.06, 16:52
            zalogowani maja skrupuly przy pisaniu wulgaryzmow - vide czesto jecki
            iostatnio, niestety! - ich
            • chopin_m Re: znam 18.02.06, 16:56
              Mialem na mysli inna roznice miedzy MOC a MUSIEC, ale to pewnie tez kwestia
              warunkow, w jakich ktos sie wychowal.
              • ggigus widze, co masz na mysli, ale dodaje inne argumenty 18.02.06, 16:57
                na tak
              • ggigus piszesz tutaj i ja tego nie rozumiem 18.02.06, 17:00
                "ale to pewnie tez kwestia warunkow, w jakich ktos sie wychowal."

o co ci chodzi?
    • Gość: ich11 worum geht es, verpisse dich schnell IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 19.02.06, 01:06
      • Gość: Kamil Re: worum geht es, verpisse dich schnell IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.06, 22:04
        Ichu, no i dał ci w mordę ten żabbur.
        Przypominają mi sie lata osiemdziesiąte jak do
        Niemiec przychodzily z Polski listy cenzurowane.
        Takie żabbury wykreślały całe zdania, że nie wiadomo
        było o co chodzi.
        • Gość: kot lustig IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:32
          logowanie przeciwko trolowaniu?smieszne!ja nie zauwazylem, poza tym bez
          przesady!czasem zerkam sobie na to forum, i wiecej smieje sie z wypocin i
          udawania znawcow niesamowitych, ale ogolnie jest ok, bo ludzie korzystaja z
          takiej pomocy i sluzy to czasem niektorym w doksztalcaniu sie. zwykle forum.juz
          i tak zamienilo sie w kolko wzajemnej adoracji....teraz moga sobie niektorzy
          pojachac...zawsze do uslug
          • jabbur Re: lustig 22.02.06, 17:47
            To działa. Działa na X innych forów w Gazeta.pl :)
            - Czujesz odpowiedzialność za to co piszesz
            - Jeżeli szkodnikujesz to możemy zareagować delikatniej
            niż blokując IP. Delikatniej ale skuteczniej :)
            • Gość: jecki ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 17:52
              Jesli ktos bardzo chcialby sie postarac, np. ja, nie zobaczysz albo zadnego IP,
              albo za kazdym razem inne - z tego samego pc...
              j.
              • Gość: pie..ik Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 18:12
                ech ludzie ludziska;)
                co to sie porobilo ?
                Jakies z bozej laski (czy tez w teczce przywiezione)samozwance ,restrykcje chca
                wprowadzac ,IP logowac i Straffkommando powolac.A dajzesz sobie siana
                czlowieczku,nie te czasy (nie)stety ?.Jak slusznie pisze Jecki(ktorego styl
                pisania czasami i mnie na nerwy dziala)nie ma "bolca" na IP-(ierdolca) i inne
                tego typu podchody. Samo to forum zas ,wlasnie dzieki tym "pasjonatom"
                möchtegern Oberschullehrer ,akademickim wywodom na tematy blache, krotochwilne
                przekomarzanki w jezyku ani to juz polskim ani jeszcze niemieckim,zdaje sie byc
                bardziej zywym niz sztywno zakrochmalone i na kancik wyprasowane lingwistyczne
                Parnasy.
                Wielu stalych bywalcow tego forum ,jak narkomani juz sa zalezni i z palcami na
                klawiaturze oczekuja nowych postow,aby w czasie ponizej 10 sekund na post ich
                dotyczacy odpowiednio zjadliwie odpowiedziec he he (vide tigg.VS.gigg).Wielu
                adeptow arkan tajemnych jezyka osciennego jednakze poszerza nasze i innych
                horyzonty ,poprzez wlasnie te luzne dyskusje na tematy blache.Aczkolwiek
                przyznac musze ze ewenementnie nuzacym jest czytanie thread na 86 postow
                dotyczacego Headposting o zawartosci 30 znakow.Dlatego bezsensownym uwazam
                jakiekolwiek cugle i wedzidla dla tych dzikich i nieokielznanych rumakow.Kto
                chce i tak moze sie logowac ,a czytac to juz nikt nie musi.To by byly moje trzy
                grosze.
                sijuleteraligetor
                • jecki.p quod erat demonstrandum, piekielnik :-))) 22.02.06, 18:18
                  - nic dodac, nic ujac !!!

j.
                  • tiggerific Re: to nie jest piekielnik :-))) 22.02.06, 18:43
                    tylko chyba pie..ik ;))))
                    • Gość: jecki ach soooooo ! muszem zwracac honor ? :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 18:46
                      j.
                  • annajustyna Re: quod erat demonstrandum, piekielnik :-))) 22.02.06, 18:45
                    O, wlasnie, Hellman:))
                    • Gość: p.i.e.r.d.o.l.n.i. Re: quod erat demonstrandum, piekielnik :-))) IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 18:52
                      k
                      bo na gorze sie nie zmiescilo he he

a zeby jeszcze w mysl tradycji dostatecznie thread "zamulic" pozwole sobie
                      niesimalo zapytac:
                      wird eigentlich "quod" wie ein demonstrativpronomen genutzt ?

klugscheißer modus aus
                      login out
                      • Gość: jecki nö, eher interrogativ, aber wieseo eigentlich? :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 21:52
                        wenn' Dir nicht so gut gefällt, werde ich künftig ins Griechische flüchten...
                        (oper edei deixai:-)

j.
                • tiggerific Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? 22.02.06, 18:59
                  nie bardzo rozumiem, dlaczego od logowania forum miałoby zesztywnieć, i tak
                  większość ludzi się loguje, bo np. korzystają z gazetowej skrzynki.

powiem Ci jakie widzę zalety:

1. nie przychodzi jedna i ta sama osoba, raz pod imieniem zuzia, raz asia, raz
                  basia, a raz kasia i nie tworzy 10 jednowyrazowych wątków z tematem: pomocy,
                  jak będzie się musiała zalogować, stworzy jeden wątek i wstawi tam swoje
                  pytania.
                  2. osoba zalogowana ma mniejsze skłonności do przypieprzania się i komentowania
                  na zasadzie: jesteś debil (nie zawsze działa ;))). teoretycznie może oczywiście
                  założyć 15 kont i dalej komentować w taki sam sposób, ale jest to znacznie
                  bardziej upierdliwe niż przyjść niezalogowanym i wpisać pierwszy lepszy tekst,
                  jaki ślina na język przyniesie.
                  3. nie ma możliwości wpisania sobie czyjegoś nicka i udawania innego
                  użytkownika - co jakiś czas zdarzają się takie przypadki.
                  4. użytkownicy zalogowani mają od razu zakładane skrzynki mail. Czyli jak
                  chcesz coś pozaforumowego, nie musisz zakładać wątku pt. józek podaj maila.
                  5. mniej wątków upierdliwych, czyli reklam usług własnych i czyichś.

Cóś przeoczyłam?
                  • Gość: p.i.e.rd.o.l.n.i.k Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 19:03
                    argumenty moze piekne i szlachetne
                    a ja jednak na zlosc tygrysicom odmroze sobie uszy -,&
                    • tiggerific Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? 22.02.06, 19:09
                      mówi siem trudno, ja Ci czapki loginki na uszy siłom naciągać nie bedem.
                      :)
                  • ggigus popieram cie tiggerific w kwestii logowania sie 23.02.06, 00:24
                    popatrz, do czego to doszlo
              • ja.nusz Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? 22.02.06, 22:48

• Gość: anonim Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.chorche.net 22.02.06, 23:49
                  np.tak jak ja teraz z fakeIP
                  slowa kluczowe dla szukarki:
                  aninymous proxy steanos internet security ,fake IP
                  • Gość: anonim Re: ciekawi mnie, jak chcialbys blokowac IP ? IP: *.archive.org 22.02.06, 23:55
                    jest tez jeszcze metoda ,zeby sie zalogowac pod dowolnym nickiem,ale tego nie
                    zdradzam bo sie burdel zrobi na forum.Te bombke to sobie trzymam na szczegolnie
                    upierdliwych he he
            • chopin_m Lenin wiecznie zywy? 22.02.06, 22:45
              jabbur napisał:

> To działa. Działa na X innych forów w Gazeta.pl :)

Lenin wiecznie zywy ?
              PRL wiecznie zywy !
              To wrodzone ? Czy wyklute z kaczego jaja?

Ciekawe ile pokolen potrzeba ? W D (zachodnich) tez chyba ze dwoch
              potrzebowali. Nie tracmy wiec nadzieji :)
              • Gość: jecki cieplo, cieplo chopin... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 23:27
                Cenzure prewencyjna w ostatnim stuleciu znaly jedynie faszyzm i komunizm, czyli
                dwie odmiany tej samej perwersji.
                (na wszelki wypadek: za marszalka jej tez nie bylo:-)

Mily Jaburze: w czyim imieniu chcialbys dolaczyc do wyzej wymienionych ? Chyba
                nie w imieniu kaczyzmu, bo ptasia grypa nie rokuje mu raczej wielkiej przyszlosci...

j.
                • tiggerific Re: ordnung muss sein 23.02.06, 00:01
                  powinniście się już przyzwyczaić :)

pisanie bez logowania jak seks bez gumy: kupa bękartów, syfilis i tyle ;)
                  • Gość: no kto a tu to niby ja ? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.06, 00:06
                    ?
                    • Gość: no kto zacheca Was do anonimizowania ? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.06, 00:10
                      no kto ?
                      • tiggerific Re: po pierwsze primo 23.02.06, 00:26
                        to nakłady są nieadekwatne do zysków: wchodzić przez anonymizera na forum język
                        niemiecki, żeby co? powiedzieć komuś, że jest durniem, ale tak żeby tego admin
                        nie wykrył? :)))))))))
                        po drugie primo, zaloguj się jako ja i napisz coś, to uwierzę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka