Dodaj do ulubionych

Ochrona polityków

25.10.10, 09:16
I znowu z pustego worka trzeba wydac na ochronę tych, których chamskie wystąpienia
doprowadziły do łódzkiej tragedii.Teraz się boją. Czy nie należałoby wspomóc raczej powodzian, albo tych, którzy muszą wybierać: opał, lekarstwo czy chleb ?
Kulturalny poseł dodatkowej ochrony nie potrzebuje, a na atak szaleńców jesteśmy narażeni wszyscy.
W tym momencie chciałabym się uderzyć we własne piersi. Frustracja spowodowana ostatnim pochówkiem na Wawelu była przyczyną, że i ja trochę jadu w tę dyskusję na różnych
forach zostawiłam. Stwierdziłam jednak, że to niemądre i od chyba 3 miesiący nie udzielałam się.
Obserwuj wątek
    • jagoda491 Re: Ochrona polityków 25.10.10, 11:49
      Nie wiem, czego nasi politycy boją się. ochronę dostali ci,których na swojej liście miał podobno zabójca z Łodzi.Ale on siedzi. Jeżeli teraz pojawi się szaleniec będzie atakował tych bez ochrony. Uważam,że nasi politycy nie zasługują na szczególną ochronę, a jeżeli boją sie, niech wezmą ochronę na swój koszt. Niby dlaczego nasz budżet ma ponosić koszty bezpieczeństwa ,nazwę ich na swoją odpowiedzialność, palantów?
      • iryska2604 Re: Ochrona polityków 25.10.10, 16:51
        Tak jest-mnie sie nikt nie pyta czy chcę partycypować w tych wydatkach.A jesli poseł jeden z drugim uwaza ze funkcja jaką pełni jest za bardzo ryzykowna niech złozy mandat.Przeciez go nikt tam na silę nie trzyma.Tyn bardziej ze trudno mowic aby sie przepracowywali.
        • iryska2604 Re: Ochrona polityków 25.10.10, 20:20
          Tym razem wiele halasu o nic
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8566760,Policja__namiot_PiS_zniszczyly_wiatr_i_przypadek.html
          --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Taksowkarzy tez napadają,jakos ich nikt nie chroni,-ryzyko zawodowe.Zresztą -niech tam maja tą ochronę ale niech do jasnej Anielki nie zapominaja po co sa w sejmie,niech cos robia i to z głową.
          • voxave Re: Ochrona polityków 26.10.10, 04:32
            hm......na co tu by jeszcze wydać wasze cięzko zarobione pieniądze....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka