super.222 26.10.12, 11:48 forum.gazeta.pl/forum/w,29055,139882242,139900066,Re_A_co_poza_tym_.html Może zajmiesz stanowisko w tej sprawie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska123 Re: Basiu ! 27.10.12, 00:09 Superko. Wybacz. Na innych forach bywam b. rzadko. Na +/-60 ktoś inny zamiata. Ja nosa nie wtykam. I bardzo proszę, nie karz mi wybierać ani rozstrzygać. Przykro mi. Jestem pewna, że sobie poradzisz. Pozdrawiam-Baśka. Odpowiedz Link
super.222 Re: Basiu ! 27.10.12, 07:40 A więc wróciłaś do Łodzi ... w samą porę. U mnie nad ranem zabieliło się lekko śniegiem i muszę stwierdzić, że ten widok zasmucił mnie ogromnie. Wkleiłam tamten wątek, bo nie dawała mi spokoju myśl, że uczestniczki innych for wpadają tutaj z litości. A poza tym, wspomniany wątek i nie tylko, jest potwierdzeniem spostrzeżeń, które przekazałam pocztą, nie raczyłaś odpowiedzieć, chociaż ... napisałam go na Twoje życzenie. Przyjmując Twój sposób określania zarządzania (sprzątania) można mieć pewność, że niektóre wątki lub posty zamiata się pod dywan. Odpowiedz Link
trollik.morski Superko ! 27.10.12, 07:55 Szanowna S...o! Widać [na piśmie], że ciężko przechodzisz klimakterium(?). Jesteś zwyczajnie zgryźliwa, a nie złośliwa!! Gdzieś czytałem, że złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych, a zgryźliwość jest cechą ludzi niespełnionych w życiu [którzy czasami też bywają inteligentni Przyjmij wyrazy współczucia PS1 Lubię złośliwców, natomiast zgryźliwcy przypominają mi zakalca w cieście PS2 Post niniejszy pisałem po przejrzeniu Twej tfu......rczości na innych forach. EOT Odpowiedz Link
super.222 Re: Superko ! 27.10.12, 08:26 ... ten chodzi z rozpiętym .... Rozpiąłeś i wyszło szydło z ... worka. Ach! Tomasz, ach Tomasz, ach powiedz skąd Ty to masz ... Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Superko ! 27.10.12, 08:37 He, he, he, ha, ha ................... -------------- Kto nie może dopiąć celu, ten chodzi z rozpiętym Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Superko ! 27.10.12, 09:14 Basiu, nie jestem tu z litości. Od czterech lat forum R i E mam wpisane w "ulubionych" . Przykro mi się zrobiło z powodu takiego posądzenia. aga PS I tak będę zaglądać. aga Odpowiedz Link
super.222 Re: Superko ! 27.10.12, 09:27 trollik.morski napisał: > Wróg mi pożyczył ------------------------------------ Ale ... sam się przekonałeś, że łatwiej jest być złośliwym niż błyskać inteligencją. Musiałeś użyć dwóch postów żeby wyrazić swoją myśl - i przyznaję - zrozumiałeś - chociaż po namyśle. Polowałeś tutaj na mnie od kilkunastu dni, to postanowiłam dać Ci tutaj metę (mówiąc językiem sportowym) i pełną satysfakcję. W a l !!! jak na *gentelmena* przystało. Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Superko ! 27.10.12, 13:57 Polowałeś tutaj na mnie od kilkunastu dni Przeceniasz się Jakoś nie mogę znaleźć w Tobie nic sympatycznego Moją korespondencję z Tobą uważaj za całkowicie zakończoną. Odpowiedz Link
super.222 Re: trollik.morski - przeczytaj uważnie 27.10.12, 15:30 motto: jeszcze się nie zaczęło, a już się skończyło. ? Ty nie możesz tutaj ze mną korespondować, bo mnie już nie ma na tym forum. Może kiedyś - gdy staniesz się bardziej wyrazisty - wyślę Ci zaproszenie na moje forum. Tutaj prowadzić żadnej rozmowy nie możemy, bo jest to prywatne forum Baśki. I jeżeli nie jesteś jej rzecznikiem prasowym nie mam Ci nic do powiedzenia. Polowanie było w sensie negatywnym. No cóż - jak to emerytka. Okres fascynacji wybitnymi osobowościami forumowymi mam już za sobą i żaden dupek nie może mnie obrazić... Pa. Odpowiedz Link
baska123 Re: Superko ! 27.10.12, 19:18 trolliku. W związku z możliwością kontynuowania korespondencji z Superką pod warunkiem, że będziesz (jesteś) moim Rzecznikiem Prasowym, czy zechcesz odebrać nominację ? Może jednak dasz szansę Superce? Czy aż tak Ci dokuczyła, żeby zakończyć w trakcie? Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Superko ! 27.10.12, 19:46 Dziękuję za zaszczytną propozycję, nawet jeśli sobie pożartowałaś Superka zaprezentowała mi się jako ktoś o osobowości kandydata na psychoterapię. Zdecydowanie nie toleruję takich zakompleksiałych osób i trwale skreślam je z listy swych znajomych, nawet dalekich. Szkoda mi czasu na durnowate przekomarzania się, na potyczki dla potyczek. Niech Superka sobie żyje w swym wyimaginowanym(?) świecie i będzie tam naj... w każdej dyscyplinie życiowej! Przy okazji, nieustającej pogody ducha życzę wszystkim Emeryto-Rencistom Odpowiedz Link
baska123 Re: Superko ! 27.10.12, 20:05 trolliku. To że regulamin nie przewiduje Rzecznika dla Admina(inki) nie znaczy, że inaczej nie można wyróżnić kogoś, kto na to zasługuje. Właśnie od tej pory będziesz świecił na zielono, jak mało kto na tym forum. A kiedyś miałam chęć zaprosić Superkę do grupy zielonych. Sama pisze, że jej tu nie ma. Duchy i zaglądacze nie są mile widziane. Pozdrawiam - Baśka Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Superko ! 27.10.12, 20:11 baska123 napisała: > ... będziesz świecił na zielono ... A można w innym kolorze? Lubię kolor zielony [jak chyba większość ludzi] ale świecenie w zielonym, to kojarzy mi się z upiorną poświatą Odpowiedz Link
baska123 Re: Superko ! 27.10.12, 20:38 trolliku. Ja tylko wpisuję na listę. W kolor ubiera AGORA. Regulamin daje tylko taką możliwość - przyjaciół wyróżnia na zielono. Mam nadzieję, że nie odmówisz. Odpowiedz Link
super.222 Re: Basiu ! 02.11.12, 14:12 (...) A kiedyś miałam chęć zaprosić Superkę do grupy zielonych (...) napisała Baska123 (w kolorze czerwonym). Tak sobie dumam, że skoro zwykłego trolla obdarzyłaś kolorem zielonym, to dla mnie zechciej może wnioskować w kolorze tęczy .. co? Bo gdybyśmy - ja i trollik - spotkali się w tym samym gronie zielonych, to - kurcze - ręka, noga, mózg na ścianie ...by mi nie darował. Jednakże, żeby pokonać przeciwnika, należy go poznać. W tym celu, ja - superka, weszłam tu i ówdzie, żeby poczytać i dowiedzieć się kim jest mój przeciwnik w konkurencji kolorkowej. Na forach GW pojawił się już w roku 2008 i napisał łącznie 108 postów, co przy podzieleniu przez ilość lat daje oszałamiającą liczbę 21 postów/rok. Np. w latach 2011 i 2012 wpisał łącznie 12 postów. Jak zawsze masz racje Adminko: jak mało kto na tym forum zasługuje tenże na wyróżnienie kolorem ... zgodnie z Twoja wolą. Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Basiu ! 02.11.12, 15:42 super.222 napisała: Bo gdybyśmy - ja i trollik - spotkali się w tym samym gronie zielonych, to - kurcze - ręka, noga, mózg na ścianie ...by mi nie darował. I znowu to przerośnięte ego Trollik nawet by cię nie dotknął, a co dopiero odezwał się do ciebie. Przyjmij dobrą radę: kup sobie pilnik i odpiłuj się ode mnie Gdybyś, nie daj Boże, zareagowała na ten post, to źle świadczyłoby o cechach twego charakteru!!! Natręciuchy nie są dobrze widziani w Porządnym Towarzystwie. A teraz: cyk, pstryk, trollik dla ciebie na zawsze znikł. PS Wygląda na to, że "superniane" Forum nie cieszy się większym zainteresowaniem. W innym przypadku Numerowanasuperbaba nie byłaby taka namolna i nie właziłaby tam, gdzie jej nie zapraszają. Amen Odpowiedz Link
baska123 Re: Basiu ! 02.11.12, 16:06 Do Superki i Trollika Podobno gdzie dwoje (dwóch) się bije, tam trzeci korzysta. Kto jest w Waszym przypadku tym trzecim? Ja mam czas, ja poczekam na efekty. Ring wolny kochani, Dorabianie farb dla superki nic nie da, tylko zzielenienie jest możliwe, może wiosną ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
super.222 Re: Basiu ! 02.11.12, 16:14 (...) Kto jest w Waszym przypadku tym trzecim? (...) - pyta Basia. Odpowiadam: I r y s k a !!!! Odpowiedz Link
baska123 Re: Basiu ! 02.11.12, 16:33 superko. Ring na moim forum generuje wpisy dające świadectwo jego życia. Więc gdzie tu korzyść Iryski? chyba, że jakaś o nie znanym mi wymiarze. Musiałaś? Ok. Odpowiedz Link
super.222 Re: Basiu ! 02.11.12, 16:12 Głupiś ... Stagnacja na forach wynika z ogólnego świętowania, a nie numerkowanych nicków. A przecież nie pisałam do ciebie trolliku, jeno do adminki. To po jaką cholerę wciskasz swój jadowity jezyk między wódkę i kiełbasę. Jak długo rządzi tutaj *ta w czerwonym*, i pozwala mi pisać, tak długo będę i ja. Poniał? Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Basiu ! 02.11.12, 16:26 super.222 napisała: > ... > Głupiś ... Fakt powszechnie znany PS Kupiłaś już pilnik? Odpowiedz Link
super.222 Re: Basiu ! 02.11.12, 16:39 Skąd mam wiedzieć: duży czy mały ? Kupiłaś już pilnik? Odpowiedz Link
baska123 Re: Basiu ! 02.11.12, 16:59 superko. Nie mój "interes" więc duży czy mały, wszystko mi jedno. Pilników pełne szuflady, majsterkujemy i ja i mój. Zapytaj współoperatora tego zabiegu. A może wystarczy byś się odwróciła i .... dała mu spokojność? Odpowiedz Link
trollik.morski Szanowna Założycielko! 02.11.12, 17:36 To żem głupi wiadomo, już nawet na Antarktydzie Superka nic nowego nie odkryła Dałem się sprowokować, biorąc serio słowa o mnie, lecz skierowane do Ciebie Jako dobrze wychowana osoba odpowiedziałem na [jak się okazało] zaczepkę nie skierowaną bezpośrednio do mnie. I to był mój błąd,ostatni na tym forum. Chociaż .... jak mówią dyplomaci "nigdy nie mów nigdy". Nie miałem i nie będę miał najmniejszego zamiaru wchodzić w kompetencje Wszechmogącej Założycielki. I tego proszę się trzymać. Prowokatorce i prowokacjom mówię stanowcze NIE!!! Niezależnie od jej stanowiska/postępków I tu zacytuję klasyka: i tyle w tym temacie - temat przestał istnieć [przynajmniej dla mnie] Odpowiedz Link
baska123 Re: Szanowna Założycielko! 02.11.12, 22:27 Szanowny trolliku. Superka często wie do kogo pisze, jednak nie wie tego ta osoba, ponieważ nie wskazuje adresata. To nie powód byś siebie głupcem a mnie założycielką nazywał. Pozdrawiam-Baśka. baska123 Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 06:42 baska123 napisała: > ... a mnie założycielką nazywał. A co to: założyciel: baska123 ??? Sam widziałem W górnym, prawym rogu Kto pierwszy to napisał? Ja się nie przyznaję. Przecież założyciel to inaczej guru wątkowy, określenie [wg mnie] raczej pozytywne. PS Aktualnie nie pada. Jak tak dalej pójdzie, to pojadę na spotkanie z dzikami. Zostawiły swą wizytówkę: zrytą ziemię wzdłuż ścieżki rowerowej. Zastanawiam się skąd one przychodzą, bo między zalesionymi wzgórzami, a morzem jest "wroga cywilizacja" czyli miasto... Odpowiedz Link
super.222 Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 07:04 (...) Superka często wie do kogo pisze, jednak nie wie tego ta osoba, ponieważ nie wskazuje adresata ... (...). Ufff! Głupiś - kierowane było do Trollika.Morskiego. Śpieszę wyjaśnić, żeby nie obraziły się inne osoby tutaj piszące. Inspiracją dla takiego rozumienia osobowości ONEGO, był post w tym wątku, uplasowany na czwartej pozycji, pod naszymi (Twoimi Basiu i moim postami). Odsyłam - jeśli pozwolisz - do ponownego przeczytania tego paszkwilu do osoby, z którą nigdy wcześniej TENŻE nie miał żadnego kontaktu, czyli do mnie. Nie był na tyle uprzejmy żeby wyjaśnić na których to forach przeglądał moje wpisy. Zdanie jest tak cenne, że w całości je wpisuję: PS 2. Post niniejszy pisałem po przejrzeniu Twojej tfu...rczości na innych forach. Cały post jest bluzgiem pod moim adresem. Napisałaś, że sobie poradzę, to staram się. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 17:22 super.222 02.11.12, 16:14 Odpowiedz (...) Kto jest w Waszym przypadku tym trzecim? (...) - pyta Basia.Odpowiadam: I r y s k a !!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No i widzisz Basiu, jak to jest.Przecieram oczy ze zdumienia! O co tu chodzi? Co ja zyskuję? Pomijając fakt ze jak ja zaczynałam pisac na tym forum to o superce jeszcze nikt nie słyszał. Pisałam jako ira.mak od czerwca bodaj 2006 roku. Potem zapowiedziałam ze zmieniam nicka ( nie cichcem). Czy ona kiedykolwiek odczepi sie ode mnie? Odpowiedz Link
baska123 Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 17:41 Irenko, widzę i proszę żebyś Ty udawała, że nie widzisz, albo byś nie czytała wpisów Superki. Jak będzie szumieć w Twoim wątku to wiem co zrobić. Bezkonfliktowego forum chyba nie ma. Odpowiedz Link
super.zgred Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 17:58 Dzieweczki, powiadam Wam: szanujcie bliźnich swych, a zwiększycie szansę, że ...... Was będą szanować Prawdem rzekł???? Odpowiedz Link
waga_1949 Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 18:02 Niektórzy z nas na tym forum zachowują się czasami jak dzieci? Czy to już objaw......? I nie mam tu na myśli ani Iryski ani trollika, ani Basi. Może ktoś da sobie na wstrzymanie i przestanie swoje frustracje przelewać na forum? Odpowiedz Link
super.zgred Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 18:11 Może to objaw tego co myślisz, a ja się domyślam.... , a może to choroba na literę t, a którą ktoś zdiagnozował u "wiadomej" osoby.... Mam propozycję, prawie rozsądną - olać zgryźliwo-złośliwe zaczepki. Wszak życie nie trwa wiecznie, nie traćmy czasu na ..... Wasze zdrowie .... hluppp Odpowiedz Link
super.222 Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 19:05 waga_1949 napisała: > Niektórzy z nas na tym forum zachowują się czasami jak dzieci? Czy to już objaw > ......? I nie mam tu na myśli ani Iryski ani trollika, ani Basi. Może ktoś da s > obie na wstrzymanie i przestanie swoje frustracje przelewać na forum? ------------- Wago ... ... wszyscy mamy chwile słabości i frustracji ... Odpowiedz Link
waga_1949 Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 19:10 To akurat wiem. Ale żeby dokuczać z tego powodu innym? Odpowiedz Link
super.222 Re: Szanowna Założycielko! 03.11.12, 19:14 Właśnie mi dokuczyłaś - Wago. A do Ciebie akurat nic nie miałam ... Nie znasz genezy tego sporu. to może zamilcz ... Odpowiedz Link