14.05.23, 23:13
Hej, właśnie ogládam dziennik Polsatu z Polski. Lekarstwa dla 65+ za darmo, 800+... Gdybym popierał fanatyzm religijny, kolesiostwo, rusofobię i neo-nazizm ukraiński to bez wahania odnowiłbym polski paszport i w wyborach głosowałbym na PIS.
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: 800+ 15.05.23, 16:49
      😀😀😀 - teraz też miały być za darmo i jakoś ich nie widzę !
    • pia.ed 800+ 16.05.23, 12:14

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29762736,800-plus-to-naprawde-taki-game-changer-kaczynski-ani-nie-pozamiatal.html#s=BoxMMtImg1

https://bi.im-g.pl/im/69/62/1c/z29763945IH,Sroczynski-na-wybory.jpg

krakkrakusek1au napisał:
      Hej, właśnie ogládam dziennik Polsatu z Polski. Lekarstwa dla 65+ za darmo, 800+... Gdybym popierał fanatyzm religijny, kolesiostwo, rusofobię i neo-nazizm ukraiński to bez wahania odnowiłbym polski paszport i w wyborach głosowałbym na PIS.

Oj, szybko czytajac, wydalo mi sie, ze wtedy wrocilbys do Polski, ale sprawdzilam...
      i okazuje sie, ze bys tylko glosowal dla dobra rodakow, ktorzy zostali w Polsce...
      big_grin
      • krakkrakusek1au Re: 800+ 17.05.23, 02:06
        pia.ed napisała:

> Oj, szybko czytajac, wydalo mi sie, ze wtedy wrocilbys do Polski, a
        > le sprawdzilam...
        > i okazuje sie, ze bys tylko glosowal dla dobra rodakow, ktorzy zostali w Po
        > lsce...
        big_grin
        -Mój balans wygláda następujáco: 25 lat w PRL, dwa w Austrii i USA i 42 w Australii. Z bliższej rodziny nie mam już nikogo w Polsce. W kraju jest dużo dobrego, które mi się podoba. Gdańsk, stare miasto w Krakowie, Ojców, dolina Szklarki, dolina będkowska, "moje pole i skałka" koło Krakowa to najpiękniejsze miejsca na świecie. Mam najwyższe uznanie dla systematycznych biegaczy krakowskiego "parkrunu"a szczególnie 94 letniego pana Jana Stachowa. Pstrág z rusztu w Ojcowie smakuje super. Zsiadłe i kwaśne mleko jest najlepsze w Polsce. Krakowskie precle i zapiekanki sá najsmaczniejsze. Sniadania w barze mlecznym na rogu Kościuszki i Krasińskiego w Krakowie sá mega super. Siedemdziesięciolatkowie maja za darmo komunikację miejská. W autobusach i tramwajach młodzi ustępujá mi miejsca. Rzád RP pláci mi trzynastkę i czternastkę bez podatku. Dziękuję! Mam uznanie dla Czarzastego, itd. itp,.. O minusach nie będę się wypowiadał bo ludzie tego na ogół nie lubiá.
    • charyzmatyk Re: 800+ 17.05.23, 10:54
      Witaj. Obiecują dużo rzeczy aby dostać się do sejmu. Przecież 800 plus , leki 65 plus leki dla młodzieży. Pis PO jedno zło. Posłuchajcie piosenki Jacka Kaczmarskiego Ballada pozytywna. Pozdrawiam Marek
      • taniarada Re: 800+ 26.05.23, 10:34
        "PIS PO samo zło .A co jest najlepsze dla Ciebie .Coś tym ludziom dają .Godziwą emeryturę i obniżyli wiek .Więc co to jest za porównanie . Za tych nigdy nie było pieniędzy .Więc trochę chrzanisz .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka