Dodaj do ulubionych

Gdzie diabeł nie może....nadzieja w "babach" !!!!

03.02.07, 21:25
Kobitki co Wy na to: ???
Mamy swoją partię. Nareszcie.
www.polskajestkobieta.org/index.php
Obserwuj wątek
    • olejowy.bogacz Re: ja krece 04.02.07, 19:36
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3895542.html
      • 52ania Re: Samotnośc.. 05.02.07, 17:30
        jest straszna.Dlatego za wszelka cene trzeba utrzymywac kontakty z rodzina i
        znajomymi.Sąsiad to nie wróg.
        • ira.mak Re: Samotnośc.. 05.02.07, 19:37
          Olejowy znow pokręcił-Gretkowska założyła partię a ten z kobietą samotna
          wyskoczył....
          • 52ania Re: i jedna i druga zasługuje na uwage. 06.02.07, 18:35
            Partia kobiet nie jest jeszcze zarejestrowana. Czy się myle?U nas też pisali,
            że kilka kobiet już się spotyka.Kto wie, moze i ja się załapie.Szkoda, ze mam
            tak mało czasu.Zawsze myślałam, ze na emeryturze bede miała dużo czasu.
            Ja nie mogę przeczytac tej wiadomości, za drobny maczek.Czy u Was normalnie się
            otwiera ten link podany przez Basie.
            • jaga_22 Re: i jedna i druga zasługuje na uwage. 06.02.07, 19:06
              Partia nie jest jeszcze zarejestrowana.U mnie otwiera się normalnie.
              Litery też mam duże.
              Aniu przestaw sobie na większe litery jak masz za małe.
              • baska123 partia jest zarejestrowana 07.02.07, 17:34
                Na www.polskajestkobieta.org/index.php czytamy:
                "MAMY PARTIĘ KOBIET!!! Jesteśmy zarejestrowani!!!
                Zapisano dnia 02 lut 2007 |
                Mamy Partię Kobiet! Pierwszy raz w Polsce tysiące kobiet zebrało się i
                podpisało wniosek o zarejestrowanie partii reprezentującej wreszcie kobiece
                interesy. Sąd uprawomocnił swoją decyzję pierwszego lutego i słowa manifestu
                sprzed dwóch miesięcy zamieniły się w prawdziwe głosy sympatyków pragnących
                stworzyć razem siłę polityczną. Jestem przekonana, że niedługo te nasze głosy
                zamienią się w głosy wyborcze. Zajmiemy wtedy w sejmie należne nam miejsce.
                Będziemy miały udział w rządach, planowaniu przyszłości własnej i naszego
                kraju, przecież Polska jest kobietą! Dajemy sobie szansę na ulepszenie naszego
                życia. Dajemy ją sobie same, jak i same damy radę przygotować się do wyborów
                samorządowych, parlamentarnych, również do parlamentu europejskiego. Szydzenie
                z nas jest tylko dowodem jak potrzebujemy Partii Kobiet w cywilizowaniu Polski.
                Będziemy zmieniać standardy polityczne i mentalność przyzwalającą na przemoc
                wobec kobiet i dzieci, pozbawianie ich godności".
                • 52ania Re: partia jest zarejestrowana 07.02.07, 22:29
                  To dobre.Trzeba dzialac.Niestety za mało kobiet w rzadzie,
                  parlamencie,samorzadach.Mam nadzieję, że nie bedzie kumoterstwa.
                  • pia.ed Partia popularna wsrod kobiet? 08.02.07, 00:08
                    To karierowiczki, ktorym nie udalo sie dojsc do wladzy w istniejacych
                    juz partiach politycznych.
                    Obiecuja duzo, ale czy rzeczywiscie pomoga najnizej zarabiajacym kobietom?

Pytanie zreszta, czy w ogole maja szanse na powodzenie, bo nigdzie w Europie
                    partie kobiece nie znalazly szerokiego poparcia ... wsrod kobiet!
                    • baska123 Re: Partia popularna wsrod kobiet? 08.02.07, 14:37
                      Jeszcze nic nie zrobiły już piętno karierowiczek noszą?
                      Widzisz pia.ed my kobiety tak mamy,
                      że nie potrafimy być solidarne.
                      Łatwiej w "menach" dopatrywać się odpowiedzialności?
                      Nie jestem zwolenniczką matriarchatu,
                      jednak stanowczo mam dość obecnego
                      kaczego szarogęsienia.
                      Obecność Renaty Beger w sejmie budzi we mnie wstręt i dla równowagi widzę
                      potrzebę zaistnienia tam większej ilości kobiet przez duże "K".
                      Tak czy inaczej ja popieram tę nową partię i życzę im osiągnięć na miarę
                      zamiarów i obiecanek.
                      • 52ania Re: Partia popularna wsrod kobiet? 08.02.07, 16:32
                        Ja też popieram.Mam nadzieję, że wstawią się za emerytami.To przecież kobiety
                        maja niskie emerytury.Moim szefem w pracy byla kobieta, współpracowałam w
                        gronie z przewagą kobiet.Pracowało mi się bardzo dobrze.
                        • pia.ed Re: Partia popularna wsrod emerytek? 11.02.07, 23:24
                          Jesli ta partia ma sie wstawic za emerytkami, to powinna miec w swoim zarzadzie
                          takze emerytki. Ile takich ma?
                          A ile z tych tysiaca wpisanych kobiet na liscie jest emerytkami?
                          • jaga_22 Re: Partia popularna wsrod emerytek? 13.02.07, 13:58

Partia, którą założyliśmy, będzie partią rozsądku rozumu i serca - powiedziała
                            Manuela Gretkowska podczas pierwszej konferencji prasowej od czasu
                            zarejestrowania Partii Kobiet.
                            • jaga_22 Re: Partia popularna wsrod emerytek? 13.02.07, 14:01
                              Poleciało za wcześnie.
                              wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8727893&rfbawp=1171303508.284&rfbawp=1171371562.922
                              • jaga_22 Oblężenie Partii Kobiet 06.03.07, 11:13
                                Zapisujemy nawet po 25 osób, a rekrutacja wciąż trwa. Wiem, że mamy ogromną
                                liczbę sympatyków. Ilu z nich zapisze się do partii, okaże się w ciągu
                                najbliższych tygodni – mówi Dariusz Rodzik.

www.polskajestkobieta.org/index.php
                                www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=16&news_id=150723&layout=1&forum_id=26755&page=text
                            • bozenamroczek1 Re: Partia popularna wsrod emerytek? 06.03.07, 13:45
                              Jestem za powstaniem tej partii.
                              Tylko nie zrównanie emerytur
                              z mężczyznami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka