baska123 03.02.07, 21:25 Kobitki co Wy na to: ??? Mamy swoją partię. Nareszcie. www.polskajestkobieta.org/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olejowy.bogacz Re: ja krece 04.02.07, 19:36 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3895542.html Odpowiedz Link
52ania Re: Samotnośc.. 05.02.07, 17:30 jest straszna.Dlatego za wszelka cene trzeba utrzymywac kontakty z rodzina i znajomymi.Sąsiad to nie wróg. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Samotnośc.. 05.02.07, 19:37 Olejowy znow pokręcił-Gretkowska założyła partię a ten z kobietą samotna wyskoczył.... Odpowiedz Link
52ania Re: i jedna i druga zasługuje na uwage. 06.02.07, 18:35 Partia kobiet nie jest jeszcze zarejestrowana. Czy się myle?U nas też pisali, że kilka kobiet już się spotyka.Kto wie, moze i ja się załapie.Szkoda, ze mam tak mało czasu.Zawsze myślałam, ze na emeryturze bede miała dużo czasu. Ja nie mogę przeczytac tej wiadomości, za drobny maczek.Czy u Was normalnie się otwiera ten link podany przez Basie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: i jedna i druga zasługuje na uwage. 06.02.07, 19:06 Partia nie jest jeszcze zarejestrowana.U mnie otwiera się normalnie. Litery też mam duże. Aniu przestaw sobie na większe litery jak masz za małe. Odpowiedz Link
baska123 partia jest zarejestrowana 07.02.07, 17:34 Na www.polskajestkobieta.org/index.php czytamy: "MAMY PARTIĘ KOBIET!!! Jesteśmy zarejestrowani!!! Zapisano dnia 02 lut 2007 | Mamy Partię Kobiet! Pierwszy raz w Polsce tysiące kobiet zebrało się i podpisało wniosek o zarejestrowanie partii reprezentującej wreszcie kobiece interesy. Sąd uprawomocnił swoją decyzję pierwszego lutego i słowa manifestu sprzed dwóch miesięcy zamieniły się w prawdziwe głosy sympatyków pragnących stworzyć razem siłę polityczną. Jestem przekonana, że niedługo te nasze głosy zamienią się w głosy wyborcze. Zajmiemy wtedy w sejmie należne nam miejsce. Będziemy miały udział w rządach, planowaniu przyszłości własnej i naszego kraju, przecież Polska jest kobietą! Dajemy sobie szansę na ulepszenie naszego życia. Dajemy ją sobie same, jak i same damy radę przygotować się do wyborów samorządowych, parlamentarnych, również do parlamentu europejskiego. Szydzenie z nas jest tylko dowodem jak potrzebujemy Partii Kobiet w cywilizowaniu Polski. Będziemy zmieniać standardy polityczne i mentalność przyzwalającą na przemoc wobec kobiet i dzieci, pozbawianie ich godności". Odpowiedz Link
52ania Re: partia jest zarejestrowana 07.02.07, 22:29 To dobre.Trzeba dzialac.Niestety za mało kobiet w rzadzie, parlamencie,samorzadach.Mam nadzieję, że nie bedzie kumoterstwa. Odpowiedz Link
pia.ed Partia popularna wsrod kobiet? 08.02.07, 00:08 To karierowiczki, ktorym nie udalo sie dojsc do wladzy w istniejacych juz partiach politycznych. Obiecuja duzo, ale czy rzeczywiscie pomoga najnizej zarabiajacym kobietom? Pytanie zreszta, czy w ogole maja szanse na powodzenie, bo nigdzie w Europie partie kobiece nie znalazly szerokiego poparcia ... wsrod kobiet! Odpowiedz Link
baska123 Re: Partia popularna wsrod kobiet? 08.02.07, 14:37 Jeszcze nic nie zrobiły już piętno karierowiczek noszą? Widzisz pia.ed my kobiety tak mamy, że nie potrafimy być solidarne. Łatwiej w "menach" dopatrywać się odpowiedzialności? Nie jestem zwolenniczką matriarchatu, jednak stanowczo mam dość obecnego kaczego szarogęsienia. Obecność Renaty Beger w sejmie budzi we mnie wstręt i dla równowagi widzę potrzebę zaistnienia tam większej ilości kobiet przez duże "K". Tak czy inaczej ja popieram tę nową partię i życzę im osiągnięć na miarę zamiarów i obiecanek. Odpowiedz Link
52ania Re: Partia popularna wsrod kobiet? 08.02.07, 16:32 Ja też popieram.Mam nadzieję, że wstawią się za emerytami.To przecież kobiety maja niskie emerytury.Moim szefem w pracy byla kobieta, współpracowałam w gronie z przewagą kobiet.Pracowało mi się bardzo dobrze. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Partia popularna wsrod emerytek? 11.02.07, 23:24 Jesli ta partia ma sie wstawic za emerytkami, to powinna miec w swoim zarzadzie takze emerytki. Ile takich ma? A ile z tych tysiaca wpisanych kobiet na liscie jest emerytkami? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Partia popularna wsrod emerytek? 13.02.07, 13:58 Partia, którą założyliśmy, będzie partią rozsądku rozumu i serca - powiedziała Manuela Gretkowska podczas pierwszej konferencji prasowej od czasu zarejestrowania Partii Kobiet. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Partia popularna wsrod emerytek? 13.02.07, 14:01 Poleciało za wcześnie. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8727893&rfbawp=1171303508.284&rfbawp=1171371562.922 Odpowiedz Link
jaga_22 Oblężenie Partii Kobiet 06.03.07, 11:13 Zapisujemy nawet po 25 osób, a rekrutacja wciąż trwa. Wiem, że mamy ogromną liczbę sympatyków. Ilu z nich zapisze się do partii, okaże się w ciągu najbliższych tygodni – mówi Dariusz Rodzik. www.polskajestkobieta.org/index.php www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=16&news_id=150723&layout=1&forum_id=26755&page=text Odpowiedz Link
bozenamroczek1 Re: Partia popularna wsrod emerytek? 06.03.07, 13:45 Jestem za powstaniem tej partii. Tylko nie zrównanie emerytur z mężczyznami. Odpowiedz Link