kalesonyzony 19.02.07, 12:46 www.marhan.pl/Marek.html smutno i wesolo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira.mak Re: samo zycie 19.02.07, 13:37 Niesamowity facet-mozna jednak ,jak sie chce -mimo przeciwnosci losu zyc normalnie.Aż mi glupio,bo czlowiek nieraz kweka bez sensu..... Odpowiedz Link
ewa553 Re: samo zycie 19.02.07, 15:02 dziekuje za wspanialy link, kalesonie. Czytam "pisane noca" i oderwac sie nie moge. Ile historii ludzkich, tyle wspanialosci. Moznaby faktycznie powiedziec: Czlowiek-to brzmi dumnie. Odpowiedz Link
52ania Re: samo zycie 19.02.07, 17:39 I ja też dziękuję za ten link.Czytam i uśmiecham się, czasami łza zakreci się w oku.Mniej bolą dłonie i szara rzeczywistosc nabiera blasku.Nadzieja.... Odpowiedz Link
ira.mak Re: samo zycie 19.02.07, 21:22 Też trzeba zacisnąć zęby i starać się myśleć pozytywnie-wbrew wszystkiemu.Obiecałam sobie zagladac często na tą stronkę bo jest bardzo ciekawa-prawda?Tylko autor prosi zeby wchodzic bezpośrednio bo tam ma licznik odwiedzin. Odpowiedz Link
ewa553 Re: samo zycie 20.02.07, 09:56 na bol duszy Bozeno, to trudniej cos poradzic. Ale nie jest to beznadziejne. Otaczaj sie pieknem, sluchaj pieknej muzyki jaka lubisz, ogladaj tylko pozytywne, ew. wesole filmy, czytaj dobre rzeczy. Zacznij chodzic w plener, zobaczysz jaka piekna jest natura. To Cie nie wyleczy, ale bol zlagodzi. Odpowiedz Link
52ania Re: samo zycie 20.02.07, 17:21 To własnie dla duszy wskazane jest miec pasje i rozwijac je.O, Boze zjadłam cała czekoladę.Od jutra post.Ta czekolada to odstresowanie pewnej nieprzyjemnej rozmowy.Czasami nie bierz ze mnie przykładu.Idz lepiej na spacer, tak jak radzi Ewa.Ja lubię tylko czekoladę bialą, może byc z nadzieniem.Oj, jak mi słodko.Poczytaj tez wierszy na stronce i posłuchaj muzyki.Prawda, jak może byc pieknie dookoła. Odpowiedz Link