laambra 18.03.07, 16:41 Moja modlitwa intencyjna. Zglaszajcie potrzeby. Modlitwa to wielka sila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenka1 Co forum 18.03.07, 17:39 "Bezinteresowna modlitwa" Ci zamknęli, że tak latasz po innych forach? Czy Ty przypadkiem nie nosisz nazwisko Sobecka? Odpowiedz Link
laambra Re: Co forum 18.03.07, 18:27 Jestes lekko zlosliwa. Jestesmy na nowo wolni, od wielu lat, nalezy to zauwazyc i sie cieszyc, ze nikt nic i nikogo nie zamyka. Modlitwa jest sprawa wyboru osobistego i czasem potrzeby. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Co forum 18.03.07, 18:49 Dobrze to napisałaś--jest sprawa wyboru osobistego i czasem potrzeby.Otoż gdy odczuję taka potrzebę to sobie pójde do kościoła lub uklęknę w sypialni i sie pomodlę i nikt mi nie musi przypominać ani mnie zmuszac do modłów na forum gdzie wchodzę żeby sobie pogadać z zaprzyjaznionymi kobietami.I jeśli jestesmy na nowo wolni -to badz łaskawa gdzie indziej nawracać zbłąkane dusze,co?Nie chcę być zmuszana do czegokolwiek. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: modlmy sie 18.03.07, 19:21 Laambra na głowę upadłaś? czy żarty sobie stroisz. Nikt ci nie zabrania modlić się,ale masz dużą sklerozę,bo nie pamiętasz gdzie należy to czynić. Odpowiedz Link
laambra Re: modlmy sie 18.03.07, 19:34 Nie musisz zagladac do mojego watku jesli odlegly od twoich przekonan, jesli cie drazni. To ty obrzucasz mnie obelgami i siejesz nienawisc i niezgode. Nie musisz sie modlic, nie musisz NIC. Musisz tylko nauczyc sie tolerancji i akceptowania innych i ich przekonan, rowniez religijnych. Przejzyj. Odpowiedz Link
grenka1 Re: modlmy sie 18.03.07, 21:34 laambra napisała: > > Nie musisz zagladac do mojego watku jesli odlegly od twoich przekonan, jesli > cie drazni. To ty obrzucasz mnie obelgami i siejesz nienawisc i niezgode. Nie > musisz sie modlic, nie musisz NIC. Musisz tylko nauczyc sie tolerancji i > akceptowania innych i ich przekonan, rowniez religijnych. Przejzyj. Już ci pisałam, żebyś najpierw nauczyła się pisać, bo z twoją ortografią to lepiej idź i pisz na płocie. Po kiego grzyba tutaj wlazłaś? My czego miałyśmy się nauczyć to już umiemy i nikt nam się nie będzie wtranżalał w nasze życie i poglądy nawiedzony moherku. Odpowiedz Link
bozenamroczek1 Re: modlmy sie 18.03.07, 21:46 Kto ci bronił kiedyś się modlić? Chyba,że dziłałaś aktywnie w jedynie słusznej partii. Odpowiedz Link
grenka1 Bożenko 18.03.07, 21:58 chyba masz rację. Przedtem modliła się do Stalina, a teraz "nawróciła się" i nas chce pouczać. To koniecznie musi teraz za grzechy pokutować. Odpowiedz Link
grenka1 O Olejak 18.03.07, 23:45 się znalazł !!! A uprawnienia do ministrantowania masz? Odpowiedz Link
bozenamroczek1 Re: modlmy sie 19.03.07, 17:03 A ja zgłaszm się do spowiedzi może w promocji będzie łagodniejsza pokuta. Odpowiedz Link
grenka1 A gdzie 19.03.07, 19:49 jest nasza Lambada? Chyba posłuchała mojej rady i poszła śpiewać na rynek. No i sprzątnęli ją niebogę. Odpowiedz Link
grenka1 Bez komentarza 26.03.07, 13:59 Rekolekcyjne wykłady; wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=15151&wid=8787641&rfbawp=1174910209.433 Odpowiedz Link