ira.mak 09.10.07, 21:58 Ktos niezbyt ciekawy zaczął grasować tu i na +/-60,Nazywa sie toto zybenna1 i ma bardzo niewiele do powiedzenia--wal sie na ryj--.co dośc wybitnie świadczy o poziomie i ilorazie inteligencji.Chyba ignorować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenka1 Re: Co to za........zybenna1-kto to? 10.10.07, 10:09 ira.mak napisała: > Ktos niezbyt ciekawy zaczął grasować tu i na +/-60,Nazywa sie toto zybenna1 i > ma bardzo niewiele do powiedzenia--wal sie na ryj--.co dośc wybitnie świadczy > o poziomie i ilorazie inteligencji.Chyba ignorować? Pociesz się, że nie tylko na tych dwóch. To chyba ktoś dotknięty chorobą Downa. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Co to za........zybenna1-kto to? 10.10.07, 10:21 A czy moderator tego forum nie ma mozliwosci wycinania idiotycznych postow? Odpowiedz Link
grenka1 Re: Co to za........zybenna1-kto to? 10.10.07, 11:55 pia.ed napisała: > A czy moderator tego forum nie ma mozliwosci wycinania > idiotycznych postow? Ma taką możliwość, ale teraz siedzi na działce. Odpowiedz Link
laambra Re: Skandal 11.10.07, 09:18 grenka1 napisała: > Pociesz się, że nie tylko na tych dwóch. > To chyba ktoś dotknięty chorobą Downa. Opanuj sie i nie obrazaj niepelnosprawnych. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Na takie posty... 11.10.07, 09:33 nie trzeba odpowiadać,ani ich nie komentować,umrą śmiercią naturalną. gdyby nie pomogło,sprawa dla admina. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Skandal 11.10.07, 12:07 laambra napisała: > Opanuj sie i nie obrazaj niepelnosprawnych. Ja mam się opanować, czy ta "zybenna"? A może to twój post? Odpowiedz Link
laambra Re: Skandal 11.10.07, 14:46 Pociesz się, że nie tylko na tych dwóch. > To chyba ktoś dotknięty chorobą Downa. Przyjzyj sie, co piszesz ze zrozumieniem. Twoj post jest na tym samym poziomie, co tego oszoloma ktoremu uragasz. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Skandal 11.10.07, 18:25 laambra napisała: > > Pociesz się, że nie tylko na tych dwóch. > > To chyba ktoś dotknięty chorobą Downa. > > Przyjzyj sie, co piszesz ze zrozumieniem. Twoj post jest na tym > samym poziomie, co tego oszoloma ktoremu uragasz. Lambado znów rozrabiasz? Ja nikomu nie urągam. Odpowiedz Link
laambra Re: Skandal 11.10.07, 20:39 > > Pociesz się, że nie tylko na tych dwóch. > > > To chyba ktoś dotknięty chorobą Downa. Lambado znów rozrabiasz? > Ja nikomu nie urągam. Uragasz obciazonym Zespolem Downa to primo i najwazniejsze voto, uragasz mi, zmieniajac zlosliwie nik, Uragasz mi pomowianiem o rozrabianie (tertio) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Skandal 11.10.07, 23:20 laambra napisała: > Uragasz obciazonym Zespolem Downa to primo i najwazniejsze > voto, uragasz mi, zmieniajac zlosliwie nik, > Uragasz mi pomowianiem o rozrabianie (tertio) Twój wpis powinien brzmieć: Primo:uragasz obciazonym Zespołem Downa. Sekundo: uragasz mi, zmieniajac zlosliwie nick. Tertio: Uragasz mi pomawianiem o rozrabianie. Post scriptum: voto - to nie znaczy drugi. Trzeba się było uczyć łaciny klasycznej, bo chociaż to język martwy niekiedy przydaje się w konwersacji. Odpowiedz Link
laambra Re: genius1 12.10.07, 08:55 Moj wpis brzmi indywidualnie, ty nie wiesz o czym mowie. Genius niedoceniony. 500 ZLP renty za prywatne konwersacje w lacinie klasycznej. Szkoda klawiatury i czasu na te bzdury i mizere. Zamien nika z grenus1 na genius1. Papatki lektorko. Primo voto i tertio. Odpowiedz Link
grenka1 lambada 12.10.07, 09:08 Idź pomódl się o zdrowie, bo na rozum już niestety za późno. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Laambra ... 12.10.07, 10:20 ależ z Ciebie kłótliwa baba. Szukasz tylko zaczepki.Spuść trochę tego powietrza,bo pękniesz. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Laambra ... 12.10.07, 13:32 Moim zdaniem obydwie przegięły-nie gniewajcie sie ale to nie było ładne. Odpowiedz Link
grenka1 Ireno, 12.10.07, 13:41 ja przegięłam ??? Poszukaj sobie wcześniejszych postów, gdzie ta baba czepia się konkretnie mnie. Czyżby kamize = laambra? Odpowiedz Link
kalesonyzony Re: grenusi naszej sie dostalo 12.10.07, 14:51 No nie uchodzi chorych i starych dyskryminowac to i prawda. Pani bym o taka niewiedze i nietaktownosc nie posadzil. nie dajmy sie inspirowac glupszym od siebie Odpowiedz Link
grenka1 Re: grenusi naszej sie dostalo 12.10.07, 15:03 kalesonyzony napisał: > > No nie uchodzi chorych i starych dyskryminowac to i prawda. Pani bym > o taka niewiedze i nietaktownosc nie posadzil. Masz rację. Co mi będzie taka lambada do portfela zaglądać i liczyć ile ja mam renty? Co wyciągam do zołzy rękę po coś? Niech sobie lepiej berecik z antenką odkurzy i dowodu poszuka, bo wybory za pasem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Nie zgadzam się, 12.10.07, 16:29 z tym,że Grenka tak niby ubliżyła chorym z Zespołem Downa,który właśnie charakteryzuje się upośledzeniem umysłowym.Pytam się komu niby ubliżyła ? Powiedziała ogólnie. kalesonyzony też pierdzieli jak potłuczony,bo wymienił osoby stare i schorowane,a co ma jedno z drugim to już tylko on wie.Grence chodziło o upośledzenie umysłowe osoby która ten post napisała. Jak ktoś nie ma pamieci ,bo ma zespół demencji starczej,to się mówi jasno o nim ,że ma alzchajmera, czy to jest ubliżanie,jak się mówi prawdę ? Odpowiedz Link
grenka1 Re: alescie sie nabzdyczyly 12.10.07, 18:23 kalesonyzony napisał: > A wywody pierwsza klasa. Dobrze, że nie ty, bo jeszcze źle byś wyszedł na swym rodowym portrecie. Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: temu sie tez wymsklo 13.10.07, 09:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4574870.html Grenka popiera szefa? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: temu sie tez wymsklo 13.10.07, 09:55 Wymskło się,bo on naprawdę tak myśli. LPR zamiast sobie poprawić wizerunek przepadł z kretesem. Tonący brzytwy się chwyta,ale ta była za ostra. Odpowiedz Link
grenka1 Re: temu sie tez wymsklo 13.10.07, 11:01 olejowy.bogacz napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4574870.htmla > Grenka popiera szefa? Weź się olejak odtenteguj ode mnie, a kto to napisał pierwszy? "Ktos niezbyt ciekawy zaczął grasować tu i na +/-60,Nazywa sie toto zybenna1 i ma bardzo niewiele do powiedzenia--wal sie na ryj--.co dośc wybitnie świadczy o poziomie i ilorazie inteligencji." Odpowiedz Link
ira.mak Re: temu sie tez wymsklo 13.10.07, 19:28 Ja to pierwsza napisałam bo stwierdzenie --wal sie na ryj Odpowiedz Link
grenka1 Re: temu sie tez wymsklo 13.10.07, 19:37 ira.mak napisała: > Ja to pierwsza napisałam bo stwierdzenie --wal sie na ryj Odpowiedz Link