Dodaj do ulubionych

Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!!

15.06.08, 21:21
Jutro na 17.15 mam "zaklepaną" wizytę w Klinice Okulistycznej.
Trzymajcie za mnie kciuki, aby wyniki angiografii dawały mi szanse
na wyleczenie.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 15.06.08, 21:47
      Będę trzymała kciuki grenka i oby badanie było szczęśliwie zakończone.
      • kalesonyzony Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 15.06.08, 21:54
        W zabobony z kciukiem nie uwierze, pomyslnosci w badaniach i
        leczeniu z serca zycze. Polecam ksiazeczke w poczekalni przeczytac,
        albo przed snem. Autorem John Sarno o tym co nam dolega i dlaczego.
        Pani Grenka madra kobitka to zrozumie.
    • dorka556 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 15.06.08, 21:50
      Grenka, możesz być pewna, będziemy trzymać za Ciebie kciuki. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze. Życzę pomyślnych wyników angiografii.
      • 52ania Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 15.06.08, 22:04
        Oczy są potrzebne.Życzę pomyślnych wyników badań.Nie wiem czy bedę
        pamiętac o kciukach,ale na pewno pomyślę o Tobie i pomodlę się w tej
        intencji.
    • ditai-lutek Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 15.06.08, 23:03
      Też Ci życzę dobrej diagnozy i wyników.
      • genova51 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 16.06.08, 07:24
        Życzę Ci pomyślnych wyników
    • gazela755 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 15.06.08, 23:53
      Grenus trzymam,trzymam..wszystko bedzie dobrze Papatki!!
      • zajbel Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 16.06.08, 08:25
        życzę Ci aby wszystko było dobrze, kciuki trzymam.
        • dede43 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 16.06.08, 10:04
          Będę trzymać!!!!
          • zajbel Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 16.06.08, 17:35
            Grenko, no i jak? pomogło? jaki wynik badania?
            • 52ania Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 16.06.08, 17:37
              ajbel napisała:

> Grenko, no i jak? pomogło? jaki wynik badania?
              Chyba jeszcze jej nie ma,bo to dopiero 17.40.
              • jaga_22 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 10:25
                Greniu...no co się dzieje ? odezwij się.Wszyscy czekamy na dobry wynik.
                • gazela755 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 11:22
                  Grenus ja rowniez czekam na wiadomosc..Pozdrawiam
                  • aga-kosa Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 11:42
                    no i co z trzymania
                    a swoją drogą to skandal żeby trzymać kciuki za coś co nam sie należy jak psu
                    zupa aga
                    • kumpelka15 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 12:09
                      Wszyscy czekamy na wiadomość i to dobrą - ale koleżanka ma pewnie
                      zakropione oczka i dlatego musi trochę odczekać -
                    • jaga_22 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 12:10
                      Grenka napisała
                      "Jutro na 17.15 mam "zaklepaną" wizytę w Klinice Okulistycznej.
                      Trzymajcie za mnie kciuki, aby wyniki angiografii dawały mi szanse
                      na wyleczenie."

Aga napisała
                      "a swoją drogą to skandal żeby trzymać kciuki za coś co nam sie należy jak psu zupa"

Aga..wygląda na to ,że nie czytasz postów.
                      • grenka1 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 13:21
                        Witajcie dziwczynki !!!
                        Bardzo mi miło, że tal dzielnie trzymaliście za mnie kciuki.
                        Wczoraj późno wróciłam do dmu, a do tego miałam świat kolorowy.
                        O 21.30 byłam dopiero w domu. Dobrze, że syn miał sprawę do
                        załatwienia u mnie w domu, to odebrał mnie z Łodzi.
                        Jakie wyniki? A popisali mi "cusik skrótamy" znanymi tylko okulistom
                        i kazali mi iść do mojego okulisty.
                        A do okulisty mogę się zapisać zapisać dopiero 23.06 na wizytę w m-
                        cu lipcu.
                        I tak to jest w naszym pięknym kraju. Wszystko tylko potłuc o
                        kant .... sosny.
                        • grenka1 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 13:24
                          Cie choroba !!!
                          Ale pozjadałam liter, ale jesteście domyślne to będziecie wiedziały
                          o co mi chodzi.
                          • dede43 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 13:28
                            Rejestracja i badanie u "normalnego" okulisty to jedno, ale nie
                            wiedzieć to drugie. Ja bym tam wparowała z pierwszą wchodzącą i
                            kazała sobie wytłumaczyc co i jak. Tydzień czekania to duży stres.
                            • gazela755 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 13:43
                              No nareszcie sie odezwalas...bo my tu od rana do Ciebie stuk
                              puk..nie tylko w naszym kraju istnieje problem z rejestracja do
                              specjalisty(jezeli to jakas pociecha).Pozdrowionka
                            • grenka1 Re: Trzymajcie za mnie kciuki !!! Pliss !!! 17.06.08, 14:02
                              dede43 napisała:

> Rejestracja i badanie u "normalnego" okulisty to jedno, ale nie
                              > wiedzieć to drugie. Ja bym tam wparowała z pierwszą wchodzącą i
                              > kazała sobie wytłumaczyc co i jak. Tydzień czekania to duży stres.

Tydzień czekania, to do rejestracji. Wizyta dopiero w lipcu,
                              • dede43 Re: Greniu 17.06.08, 15:34
                                O cholewkaa, nie pomyślałam, że to może być aż tak. U mnie w
                                przychodni na rejestracje nie czekałam, zapisałam się "z punktu", na
                                wizyte owszem, ale już nie pamietam ile. To było w zeszłym roku.
                                • 52ania Re: Greniu 17.06.08, 17:12
                                  Ty, taka przebojowa kobitka i nie zapytałaś,czy wynik pomyślny.Ja miałam robione
                                  echo serca,ale zaraz się zapytałam,czy mam się martwić.Dobrze,że sie
                                  zapytałam,bo do kardiologa zapisana jestem na kwiecień 2009r.Napisz, jakie
                                  leczenie Ciebie czeka?Czy może zabieg.Mam nadzieję,ze wszystko zakończy sie
                                  pomyślnie.
                                  • ditai-lutek Re: Greniu 17.06.08, 19:18
                                    Czy te odległe rejestracje i wizyty u specjalistów, to tylko dla starych, czy
                                    dla młodych też? dla starych rozumie, to gra na czas, może w tym czasie stary
                                    odkorkuje i kłopot z głowy. Przepraszam, ale mnie poniosło.
                                    • grenka1 Edytko 17.06.08, 19:49
                                      ditai-lutek napisała:

> Czy te odległe rejestracje i wizyty u specjalistów, to tylko dla
                                      >starych, czy dla młodych też? dla starych rozumie, to gra na czas,
                                      >może w tym czasie stary odkorkuje i kłopot z głowy.

Rejestracje i wizyty zależą od zasobności potfela.
                                      Jeżeli bym zapłaciła 35,- zł, to już dziś byłabym przyjęta przez
                                      okulistkę, ale ja nie mam zamiaru płacić za coś, co "mi się należy
                                      jak psu zupa".
                                      Zastanowię się. Może skontaktuję się z Rzecznikien Praw Pacjenta.
                                  • grenka1 Aniu 17.06.08, 19:44
                                    52ania napisała:

> Ty, taka przebojowa kobitka i nie zapytałaś,czy wynik pomyślny.Ja
                                    >miałam robione echo serca,ale zaraz się zapytałam,czy mam się
                                    >martwić.Dobrze,że sie zapytałam,bo do kardiologa zapisana jestem na
                                    >kwiecień 2009r.Napisz, jakie leczenie Ciebie czeka?Czy może zabieg.
                                    >Mam nadzieję,ze wszystko zakończy sie pomyślnie.

Otrzymałam od razu wynik z opisem, z którego wynika, że konieczna
                                    jest pilna laserowa operacja oka.
                                    • gazela755 Re: Grenus 17.06.08, 20:04
                                      Nie plac!!!bo oni sie tak nauczyli...Specjalnie wyznaczaja takie
                                      odlegle terminy,a tak po cichu informuja,ze jak zaplacisz,to moze
                                      byc juz,w tej chwili...Ale metody,zeby wyludzc kase..
                                      • 52ania Re: Grenus 18.06.08, 21:11
                                        No i masz problem.Na operację laserem trzeba niestety czekac,ale
                                        musisz miec skierowanie od swojego okulisty.Napisz gdzie Ci bedą to
                                        robic,czy w Łodzi,czy może na Sląsku?Życzę pomyślnego rozwiazania
                                        problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka