aga-kosa Re: Izba Skarbowa 21.03.09, 11:52 dobre,dobre... bardziej wolę kochać się na Izbę Skarbową -zero tłumaczeń.aga Odpowiedz Link
baska123 Re: Izba Skarbowa 21.03.09, 14:45 No, a jak ktoś taki, jak ja,nie ma powodów do sp.... ania przed izbą skarbową, nie ma się z czego tłumaczyć (podobno oni znajdą coś na każdego)to co? mam wyrzec się tej przyjemności? czy się wypiąć? Odpowiedz Link
jagodajna Re: Izba Skarbowa 21.03.09, 15:17 Mogą znaleźć, lepiej się nie wypinać )) ------------ - Halo. Czy to Stacja Krwiodawstwa? - Nie . Izba Skarbowa. - A to przepraszam, pomyłka. - Nie szkodzi. Dużo się pani nie pomyliła. Komendant Straży Pożarnej przychodzi do dyżurki, zapala papierosa i robi sobie kawę. Następnie zwraca się do strażaków: - Chłopy, caaaałkiem powoli się zbieramy. Urząd Skarbowy się pali... Wraca zmęczony grabarz do domu, ledwie żywy, pada z nóg. Żona pyta: - Co ci Stefciu, ile miałeś pogrzebów dzisiaj?! A on: - Jeden, ale chowaliśmy naczelnika urzędu skarbowego. - No i co z tego?! - No niby nic, ale jak go tylko zakopaliśmy, to zerwały się takie brawa, że musieliśmy 7 razy bisować... Odpowiedz Link
super222 Re: Izba Skarbowa 21.03.09, 15:37 jagodajna - dzięki, co dalej? wisisz na planszy. W jaki sposób wyczyścić? Mam potwierdzić? jak? -------- daj to na foruma a co tam? Odpowiedz Link
jagodajna Re: Izba Skarbowa 21.03.09, 15:41 Masz ode mnie wiadomość na poczcie więc odbierz )) Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Izba Skarbowa 21.03.09, 18:12 My, polscy emeryci w większości jesteśmy jak te pawiany. Z tego wniosek,że Polska to kraj przyjazny emerytom. Taki wniosek mi się nasunął. Odpowiedz Link
baska123 Re: Izba Skarbowa 21.03.09, 18:58 jagoda491. napisałaś:" My, polscy emeryci w większości jesteśmy jak te pawiany. Z tego wniosek,że Polska to kraj przyjazny emerytom. Taki wniosek mi się nasunął." Z kosmosu przybyłaś? Wracaj. --- baska123 Odpowiedz Link
lakrima1 Re: Izba Skarbowa 22.03.09, 10:52 Dlaczego z kosmosu przybyła? Może to moja ziomka. Odpowiedz Link
baska123 Re: Izba Skarbowa 22.03.09, 12:53 lakrima1. Czy ktoś żyjący tu i teraz może postrzegać Polskę, jako kraj przyjazny emerytom? Może Wam daleko do emerytury? Szkoda niedzieli na takie wywody. Pozdrawiam-niezależnie skąd przybywacie. Odpowiedz Link
floema Re: Izba Skarbowa 22.03.09, 13:00 Adminko ,a nie chodzi tu o to ,że emeryci to u nas mają " gołe dupy" jak te pawiany ? Odpowiedz Link
baska123 Re: Izba Skarbowa 22.03.09, 13:18 No.... teraz zrozumiałam. Współczuję, macie mało rozgarniętą adminkę, nie wiedzieć co to pawian? Dalej nie kumam, o co chodzi i komu? Odpowiedz Link
baska123 Re: Izba Skarbowa 22.03.09, 13:22 ale za wilczyca1953 polecam: www.voila.pl/142/b8tnu/ Odpowiedz Link