wilczyca1953 22.04.09, 12:18 Jeżeli ktoś uważa ,że wiatraki prądotwórcze dają w efekcie więcej korzyści dla środowiska naturalnego niż przynoszą szkody to znaczy ,że nic nie kuma i jest ciemny jak tabaka w rogu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska123 Re: Wiatraki szkodzą wilczycy1953... 22.04.09, 14:36 Może wyłuszczysz argumenty przeciw wiatrakom. Jaśnie oświecona wśród ciemnoty-nie przeginaj. Buduj swój autorytet bez określeń nas oceniających , nie masz do tego żadnego tytułu. Z kim przestajesz taką się stajesz, chcesz pociemnieć w swej szarości, goszcząc u nas? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wiatraki szkodzą wilczycy1953...i Baśce 22.04.09, 20:14 Zauważyłam ,że ostatnio wszystkich straszysz.Już się boję.Nic nie będę udowadniać bo to jest napisane w necie.Zapytaj ornitologów ile ptaków ginie.Niby dlaczego Ty masz mieć rację .Już w jednym wątku udowodniłam Ci ,że się mylisz ,ale Ty jesteś jak Kaczyński, Czarne jest białe i już. Taka jest z Tobą dyskusja.Możesz nie zgadzać się ze mną ale przestań straszyć.Kropka.Proszę nie odpowiadać . Wątek uważam za zakończony. Jeszcze jedno, nie ma stałych forumowiczów.Ty też jesteś gościem w necie.To ,ze założyłaś /zdaje się /to forum daje Ci pewne przywileje , nie znaczy,że jesteś ponad. Odpowiedz Link
floema Re: Wiatraki 22.04.09, 20:52 Uważam,że nie można mieć wszystkiego.W Unii zachwyt wiatrakami przygasa.Jednak lobby jest duże.To jest podobnie jak z leczeniem chorób.Produkcja musi iść ,chory nie jest tak ważny.Nie ważne też i w tym przypadku,że ptactwo ginie,zaśmiecany jest krajobraz itd.Ale tak to jest . Odpowiedz Link
anoagata Re: Wiatraki 22.04.09, 20:57 Cos mi tak sie wydaje jak floema mówi. czyli na jedno pomaga a na drugie szkodzi. Alle miedza jest moja i koniec. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wiatraki 23.04.09, 12:18 Gdyby kierować sie takimi poglądami to pewnie nie wyszlibyśmy z epoki kamienia łupanego. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wiatraki 23.04.09, 12:19 Anoagato,nie weż tego do siebie-mam na mysli temat przewodni. Odpowiedz Link
anoagata Re: Wiatraki 23.04.09, 12:43 Irysko! spoko każdy chce mieć rację i ja na to się zgadzam tym bardziej że w tej kwestii nie jestem edukowana,to nic konkretnie nic nie powiem ale tych *potrójnych skrzydełek* w mojej okolicy jest multum. Odpowiedz Link