floema 11.07.09, 19:21 Próbowałam na podstawie danych przez janka-01 zastosować metodę kolorów na forum Nowotwory damy rade . Tam jednak nie działa.Podobnie jest z podglądami.Na jednych forach działają a na innych częściowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodajna Re: colorowe litery 11.07.09, 19:39 Wiesz.....na takim forum....kolorowe...też podczytuję. Tam konkretnie szukasz porady . Nie wszystkie fora /moderatorzy/ pozwalają na wstawianie obrazków /gifów/ czy kolorowego pisania. Obrazki "zaśmiecają" a kolorowe, szczególnie niebieskie, mylone mogą być z linkami. Strona z wstawionymi obrazkami dłużej się otwiera. Odpowiedz Link
janek-01 Re: colorowe litery 11.07.09, 20:16 Forum obrazkami nie zaśmiecasz, bo tu nic nie wgrywasz a tylko pokazujesz gdzie jest obrazek wgrany. Popatrzcie jak na czacie jest kolorowo. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: colorowe litery 12.07.09, 16:21 Szczerze? Dla mnie najwazniejsza jest tresc i jesli to jest cos mądrego to niech sobie bedzie na czarno,to nieistotne a my nie mamy po nascie latek zeby sie tak bardzo tym podniecac .Wybacz Janku ale takie jest moje zdanie a kazdy ma do niego prawo,nie? Odpowiedz Link