zajbel 21.07.09, 19:42 www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=679 Jak widać złoto leczy nie tylko chude portfele Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: terapia złotem 22.07.09, 21:39 Złota mam tyle co kot napłakał,z dwóch obrączek i pierscionka okładu nie zrobię choćbym pękła.Jeden pierscionek mi spłynął w aquapqrku czym znacznie zawyzył koszty pluskania sie tego dnia.Natomiast nie miałabym nic przeciwko kuracji złotówkami (np.duzy lotek)Ale bym sie zregenerowała!!! Odpowiedz Link
m4-6 Re: terapia złotem 22.07.09, 21:45 Terapie złotówkową (po dużymlotku) zamienić można w terapię złotem,też nie mam nic na przeciw. Odpowiedz Link
zajbel Re: terapia złotem 22.07.09, 22:23 A co powiecie na kąpiel w szampanie z listkami złota? Odpowiedz Link
m4-6 Re: terapia złotem 22.07.09, 22:27 To już pełen odlot,masz pomysły, pomarzyć nic nie kosztuje Odpowiedz Link
jagodajna Re: terapia złotem 22.07.09, 22:31 Ja wolę wypić szampana a w wodzie się wykąpać Odpowiedz Link
natla Re: terapia złotem 22.07.09, 22:40 Zawsze lubiłam złoto. Musi co, wyczuwałam jego dobroczynne działanie Ale fakt faktem, ze nigdy nie miałam jęczmienia na oku, a tak raz na parę lat chciał mi się zrobić. Mama brała obrączkę i pocierała mi powiekę, którą miał zamiar uiększyć mi jęczmień, przez kilka min. Stosuje to całe życie i dodaje jeszcze pocieranie spirytusem. Moja okulistka przewraca oczami na tą rewelację. Odpowiedz Link
kendo Re: terapia złotem 23.07.09, 08:16 pamietacie zlote zeby? obecnie moda na nie minela, znam kobiete,ktra dostala strasznego uczulenia po wstawieniu zlota w szczeke, dlugi czas leczenia,niemal zakonczony wycieciem kawalka szczeki. widac nie wszystkim sluzy zloto, mnie nie uchronilo od alergi,a nawet myslalam,ze i sama dostalam uczulenie od niego. Odpowiedz Link
misia007 Re: terapia złotem 23.07.09, 17:25 Kiedyś RZS leczono zastrzykami ze złota.Brałam je co tydzień przez 3 lata, tak ja wiele osób, pomagały.Póżniej stwierdzono, ze kuracja ta może spowodować białaczkę i zastrzyki wycofano.Na mnie nie padło. Odpowiedz Link