justyna_w24 03.02.10, 19:51 Chcialam tylko powiedziec, ze jak ktoras zdecyduje sie rzucac palenie to goraco polecam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaciha Re: nicorette inhalator 03.02.10, 22:25 ...a mozesz cos wiecej? Prooosze...moze namowie meza :) Odpowiedz Link
justyna_w24 Re: nicorette inhalator 03.02.10, 22:41 Tu jest instrukcja: www.youtube.com/watch?v=ojOwk6NyXBY Ogolnie dziala to tak ze za kazdym razem jak mam ochote na papierosa to zaciagam sie tym. Jest duzo lepszy niz plastry bo zajmuje rece :) U nas jest teraz promocja, ze jak decydujesz sie rzucic przed 31 marca to placisz tylko za dwa pierwsze tygodnie (wychodzi £14.40) a reszte terapii masz gratis (cala trwa 12 tygodni) Odpowiedz Link
pracownica-3 Re: nicorette inhalator 22.03.10, 19:00 kobietki ja już wszystkiego prubowałam. gumy,plastry,inchalator i nic zdażalo się że żulam gumę i palilam .TYLKO TABEX MI POMÓGŁ.I jest o wiele tańszy bo kosztuje 47 zl.POLECAM .POZDROWIONKA. Odpowiedz Link
tym08 Re: nicorette inhalator 05.02.10, 16:28 ja nie moge polecic - dostalam, probowalam uzywac, ale za kazdym razem bylo mi niedobrze. polecam za to ksiazke "Latwy sposob na rzucenie palenia", autor Allen Carr www.waterstones.com/waterstonesweb/products/allen+carr/allen+carr27s+easy+way+to+stop+smoking/6341505/ Odpowiedz Link
m0nalisa Re: nicorette inhalator 22.03.10, 23:05 ja nie pale od dwoch tygodni (po 17 latach) dzieki Champix, 2 tygodnie umieralam (gole glowy, zawroty, niesmak, sennosc) zanim sie przyzwyczailam- ale samo niepalenie przyszlo mi bez zadnego wysilku absolutnie i nie ciagnie mnie. Moj maz rzucil razem ze mna. Polecam naprawde- dla mnie to cud. Na recepte w GP. Odpowiedz Link