sophie2202 23.02.10, 17:40 Czy ktos z was zrobił sobie taka ksiazke zamiast tradycyjnego albumu? Czy mozecie polecic jakąs strone internetową. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dru.ga Re: Photo book. 23.02.10, 19:12 Jeszcze nie mam bo nie ogarnelam zdjec ale planuje:-))). Tutaj masz linki: www.pbase.com/ www.flog.pl/ pl.tinypic.com/ Odpowiedz Link
agazat Re: Photo book. 23.02.10, 21:59 My robilismy kiedys w Photobox. Bonusprint i Tesco tez oferuja takowe. www.photobox.co.uk/ www.bonusprint.co.uk/ www.tescophoto.com/wpp/tesco/ Plusy - atrakcyjne, inne, sama "komponujesz" uklad stron, opisy przy zdjeciach, fajny pomysl na prezent. Minusy - przygotowanie calosci zabiera baaardzo duzo czasu (ladowanie zdjec i ich rozlozenie w ksiazce). Ja chcialam kiedys stworzyc album z zeskanowanych zdjec o nietypowych rozmiarach (np. kwadratowe) i po wklejeniu ich do photo book byly automatycznie obcinane do ichniejszych wymiarow. Nie mialam cierpliwosci z tym walczyc i dalam sobie spokoj. Ale moze gdzies mozliwe jest wklejanie nietypowych zdjec. Odpowiedz Link
lalota Re: Photo book. 24.02.10, 00:13 czesc, ja polecam snapfish.co.uk do 28go lutego mozesz miec 50% off jak wpiszesz kod promocyjny FEBRUARYBOOK10. duzy wybor wzorow (kazda strona moze byc inna, miec inny kolor, ilosc i ulozenie zdjec, mozna dolaczyc tekst) Okladka twarda. Przy zamawianiu wiekszej ilosci kolejne znizki. Kolor okladki tez mozna wybrac (wersja skorzana dostepna ale sporo drozsza). Zamawialam juz kilka, na rozne okazje. Dobrej jakosci fotki super wygladaja na calej stronie (rozmiar A4). Ale faktycznie troche z tym roboty. Uwazam, ze warto bo super pamiatka i prezent dla dziadkow/chrzestnych. Acha i jeszcze fajna opcja, bo po przeniesieniu zdjecia no strone ksiazki jest opcja jego edycji. No i projekt mozna zapisac i dokonczyc pozniej. No to sie rozpisalam. Mam nadzieje, ze sie komus przyda. Odpowiedz Link
kaka-llina Re: Photo book. 24.02.10, 15:09 ja też polecam snapfish! robiłam u nich kalendarze i świetne wyszły!!! Odpowiedz Link
cocopella Re: Photo book. 24.02.10, 13:11 Jeśli PhotoBox ma jakość książek taką jak zdjęć, to gorąco polecam. Ostatnio drukowałam u nich zdjęcia i jestem bardzo zadowolona. Kilka razy robiliśmy taką książkę jako prezent dla dziadków i uważam,że trafiliśmy w dziesiątkę. Może używasz Mac'a? Program iPhoto oferuje świetne szablony, które można modyfikować. Odpowiedz Link