glasscraft 15.04.10, 22:59 U mnie czuc siarke w powietrzu (i to nie dlatego, ze mam diabla za skora :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: Wulkaniczny popiol... 15.04.10, 23:03 Ja mieszkam na polnoc od Newcastle i u nas czuc w powietrzu jak by sie cos spalilo. Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Wulkaniczny popiol... 15.04.10, 23:06 Lomatko glasscraft! A moze po prostu masz gdzies w domu zepsute jajka? Gdzie Ty sie przeprowadzilas? Odpowiedz Link
glasscraft Re: Wulkaniczny popiol... 15.04.10, 23:09 :-) Ja od razu oskarzylam mezowskiego o zachowanie niegodne drzentelmena, ale on twardo twierdzi ze to siarka z popiolu/pylu wulkanicznego... Na powaznie, mowili w telewizorni ze ludzie z astma moga miec problemy. Pozdrowienia ze smierdzacego Kentu :-) Odpowiedz Link
jaleo Re: Wulkaniczny popiol... 15.04.10, 23:46 U nas nie siarka, tylko tak jak czasem smierdzi po pozarze. Wlasnie wyszlam przed dom i ten zapach jest coraz silniejszy. Odpowiedz Link
bibba Re: Wulkaniczny popiol... 15.04.10, 23:07 !!! ciekawe czy to ma jakis wplyw na jakosc powietrza? u nas nic. cicho bylo caly dzien, pobliskie luton i stanstead having a day off. Odpowiedz Link
7oz Re: Wulkaniczny popiol... 15.04.10, 23:59 A tą przerwę od huku samolotów nad głową to akurat doceniam ;) Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Wulkaniczny popiol... 16.04.10, 00:11 Ja mieszkam niedaleko Heatrow i tak mi jakos dziwnie dzis bylo,dopiero niedawno doszlam do wniosku,ze samoloty nie lataja nad glowa. Smrodu zadnego nie czuje,tylko swieze prawie wiejskie powietrze.Specjalnie wyszlam poniuchac:) Odpowiedz Link
sueellen Re: Wulkaniczny popiol... 16.04.10, 00:44 No to ja nie wiem... Mieszkam w Harrow. Piękne słońce, na zewnatrz poł dnia (no, może przesadzam, ale ze 3 godz minimum), niczego nie zauważyłam. Dopiero ojciec mnie wieczorem oswiecil, że sa jakies pyły. Wtedy dopiero przeczytałam wiadomości na ten temat. Odpowiedz Link
kaka-llina Re: We told Iceland to send us CASH, not ASH! ;)n 16.04.10, 21:04 Ja w Kent nic nie czułam ;-)... A powinnam? Odpowiedz Link
mama5plus Re: We told Iceland to send us CASH, not ASH! ;)n 17.04.10, 00:02 kaka-llina napisała: > Ja w Kent nic nie czułam ;-)... A powinnam? ja tez nic. Oprocz oparow farby po malowaniu :) Odpowiedz Link
izabelski Re: Wulkaniczny popiol... 17.04.10, 00:34 Just been outside and got hit on the head by a Lasagne, Black Forest Gateaux and a garlic baguette..... must be the fall out from Iceland ! Odpowiedz Link
almamag Re: Wulkaniczny popiol... 17.04.10, 22:38 na poludniu ani sladu, za to mam przedluzony urlop do odwolania, pozostaje jeszcze tylko szefa powiadomic, bo z mloda cierpiaca na choroba lokomocyjna autokar odpada Odpowiedz Link
izabelski Re: Wulkaniczny popiol... 18.04.10, 01:35 uk.news.yahoo.com/18/20100417/tod-couple-stranded-by-volcano-take-vows-6058bda.html Odpowiedz Link