abri 22.06.10, 10:26 corka ostatnio bardzo sie buntuje przy splukiwaniu wlosow i pomyslalam o takim wynalazku. Sprawdzil sie u kogos z Was? Na ebay jest chyba dostepny tylko jeden rodzaj tiny.pl/ht6bb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: baby bath hat 22.06.10, 10:51 moj wygladal troche inaczej - nie sprawdzil sie Odpowiedz Link
mrs.t Re: baby bath hat 22.06.10, 11:00 ja pamietam strasznie sie buntowalam - i zawsze musialam miec albo koszulke, albo pieluszke - trzymalam sobie zaslaniajac oczy i bylo OK.. Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: baby bath hat 22.06.10, 12:35 mrs.t napisał: > ja pamietam strasznie sie buntowalam - i zawsze musialam miec albo > koszulke, albo pieluszke - trzymalam sobie zaslaniajac oczy i bylo > OK.. > Ja wlasnie tak malemu robilam,czyli przykladalam do oczu maly rteczniczek i splukiwalam wlosy wlosy. Odpowiedz Link
mazda76 Re: baby bath hat 22.06.10, 13:03 U nas sie tez nie sprawdzil. Mala nie dala sobie go zalozyc na glowe. Kupilam za to taki kubek do splukiwania wlosow w Mothercare (Shampoo rinse cup) i sprawdza sie rewelacyjnie. pzdr Odpowiedz Link
benignusia Re: baby bath hat 22.06.10, 18:05 mój inaczej troche wyglądał,ale sie niesprawdził totalnie,za to pewnego razu przychodze do wanny,a córka synowi go przecisła na biodra...że niby ma sukienke.... Odpowiedz Link
izabelski Re: baby bath hat 22.06.10, 20:51 przynajmniej na cos sie to ustrojstwo przydalo :-) Odpowiedz Link
derka1 Re: baby bath hat 22.06.10, 19:49 ... zachowanie dzieci benignusi, gdyby ktos mial watpliwosci. O kapelutku sie nie wypowiadam :-) Odpowiedz Link