mrs.t 31.08.10, 17:10 w polsce takich nie ma, nie? No sa podobne, takie dlugie fasole , ale zolte i je najbardziej wpolsce lubie z sosem bialym ( z rodzynkami i migdalami) czy runner beans sie nada zeby tak je jesc? ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.t Re: runner beans 31.08.10, 17:29 aaa, mamut sie to swie:) musialam az telefon do przyjaciela wykonac bo nie moglam sobie przypomniec;) z beszamelem albo co innego z tymi runner beans? Odpowiedz Link
chuti Re: runner beans 31.08.10, 17:56 ja robie z nich curry. gotuje z przyprawami i mlekiem kokosowym. polecam! Odpowiedz Link
glasscraft Re: runner beans 31.08.10, 19:47 Ja polecam te stronke, bo udaje mi sie zawsze znalezc cos bardzo jadalnego :-) tnij.org/h4h5 Odpowiedz Link
m0nalisa dzieki grass za linka 31.08.10, 20:04 bardzo mi sie ta strona przyda ja czesto nie mam pomyslow na obiady ostatnio Odpowiedz Link
m0nalisa Re: dzieki grass za linka 01.09.10, 00:13 jasne, ja sie ostatnio zastanawialam jak sie taka fasole przyrzadza, czesto widze cos o czym pojecia nie mam z czy sie toto je :) Odpowiedz Link