madziulka43 03.05.11, 17:38 Mam pytanie odnosnie tej kliniki na Richmond specjalizujacej sie w stomatologii dzieciecej. Czy moze ktos z Was byl albo slyszal jakies opinie na jej temat? Za wszelkie info bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciocia_ala Re: Toothbeary Clinic Richmond 03.05.11, 20:27 Ja sie niestety tylko podpinam pod temat, bo pare lat temu - jak dziecko bylo jeszcze malutkie - interesowalam sie ta praktyka. Niewydaje mi sie drogie (choc wiadomo, ze przez nhs mozna za darmo). Ale z checia w koncu sie tam wybiore z dzieckiem, chocby na przeglad. Tez czekam na opinie. Odpowiedz Link
madziulka43 Re: Toothbeary Clinic Richmond 03.05.11, 22:59 Ja wlasnie wybieram sie z synem w czwartek i chcialam zapoznac sie z innymi opiniami. Odpowiedz Link
arbik Re: Toothbeary Clinic Richmond 04.05.11, 10:36 Bylam moim dzieckim i jego bolacym zebem .... Naprawa jednego plus usuniecie drugiego, potem czyszczenie. Klinika jest super podejscie rewelacyjne sprzet najnowszej generacji. Jedyny problem dla mojego dziecka bylo to ze wszystki zabiegi robi sie na lezaco. Miejsce godne polecenia. Odpowiedz Link
madziulka43 Re: Toothbeary Clinic Richmond 04.05.11, 12:58 Wielkie dzieki za Twoja odpowiedz. A moge sie jeszcze spytac jak to wyglada cenowo, bo na ich stronie tylko ogolny cennik moge znalezc a troche sie boje ze mi zaspiewaja zawrotna sume za taki serwis. Pozdrawiam Odpowiedz Link
arbik Re: Toothbeary Clinic Richmond 04.05.11, 16:59 Pierwsza wizyta balacy zab stan zapalny sporo pracy ogladanie zabka kanerka na monitorze, cos na uspokojenie potem glupi jasio film na suficie jak maly juz lezy potem gaz o wybranym smaku borowanie obok usuwanie i placenie nie pamietam dokladnie ale cos ok 250 glowa boli ale dzieciak bez stresu po tygodniu wizyta kontrolna czy wszystko ok plus czyszczenie zebow kamien , polerowanie i zabezpieczenie to kosztuje 65. Pozdrawiam Odpowiedz Link