clonek13
04.05.11, 12:30
dziewczyny , zablokowano mi mozliwosc wystawiania rzeczy na sprzedaz, mam zaledwie 10 pozytywow ,na allegro od niedawna jako biznes seller, pisza ze weryfikuja mnie jako sprzedawce, ze jestem w posiadaniu towaru ktory sprzedaje itd, prosili o przeslanie rachunkow, faktur, pytali sklad mam towar itd, wiec im zeskanowalam kilka faktur, podziekowali i teraz chca rachunek jakis zeby potwierdzic adres ,wiec im tez zeskanowalam . ale dla nich to malo, ostatnia rzeczy jak chca ode mnie to skan mojego paszportu albo ID, albo prawka, ja posiadam tylko paszport ale strasznie sie boje oszustow, boje sie im ten skan wysylac, napisalam im o tym ale oni nadal chca ten skan, i dziekuja za moja kooperacje.
pewnie ktos mi chcial narobic problemow, nie mialam poki co niejasnosci na ebayu, tylko jeden klient chcial zejsc z ceny o 10f i sie grzecznie nie zgodzilam , byc moze on, ale to teraz znaczenia nie ma, sek w tym ze chcialam wiedziec czy ktokolwiek z was byl w ten sposob weryfikowany i czy tez przesylal ten skan ID? czy na tym sie skonczylo i odblokowali czy nadal wolali o jakies dokumnety>?
boje sie ze ktos przechwyci ten skan paszportu i wykorzysta go, narobi mi problemow,dlatego wole sie upewnic czy to normalna procedura.dzieki