Dodaj do ulubionych

NEXT VIP SALE

12.07.11, 18:04
Wlasnie zarezerwowalam sobie miejsce podczas wyprzedazy Next Vip Sale - dostalam od nich emaila w ten czwartek.

Szykuja sie ostre przeceny, duzo fajnych rzeczy dla facetow ( upatrzylam sobie jeansy i koszule dla swojego ) , dla siebie narazie nic - musze jeszcze odczekac kilka tygodni az urodze Malego.....i schudne...... hehehe....

Pewnie w sklepach tez zacznie sie szal od czwartku, wiec kto nie dostal emaila do sklepu .....
Obserwuj wątek
    • wanilia25 Re: NEXT VIP SALE 12.07.11, 18:07
      ale ale, wlasnie weszlam na strone nexta i tam info o zadnych przecenach nie ma .... wiec to nie dla kazdego ? A ja myslalam , ze to taka troche lipa i kazdy moze kupic, a tu prosze zaskoczenie.
      No dobra, zobaczymy w czwartek.....
    • agaciha Re: NEXT VIP SALE 12.07.11, 19:17
      W sklepach wyprzedaz w Next zaczyna sie w sobote o 5 rano:) Kawka i do sklepu!! :)
    • drosophila.melanogaster Re: NEXT VIP SALE 12.07.11, 19:59
      Tez kiedys dostalam od nich zaproszenie na Vip Sale ale jak sie zalogowalam w okreslonym czasie to wiekszosc rzeczy,ktore wczesniej upatrzylam byla wyprzedana.Nie wiem na czym to polega ale wtedy bylam troche rozczarowana i zrobilam wszystko wedlug ''instrukcji''.Juz nie pamietam dokladnie bo to bylo z 1,5 roku temu.Od tamtej pory olewam ich super oferty.
    • julia_uk Re: NEXT VIP SALE 12.07.11, 20:02
      ja jak co roku 4.00 pobudka i jazda na zakupy:)
    • kingaolsz Re: NEXT VIP SALE 12.07.11, 20:03
      Tez dostalam zaproszenie, zarezerwowalam sobie czas jutro wieczorem, tyle, ze mam dostep do listy rzeczy przecenionych, wiec juz przygotowalam sobie na co bede polowac, choc w damskich rzeczach szalu nie ma.
      • benignusia Re: NEXT VIP SALE 12.07.11, 22:44

ja też właśnie liste tworzę:) oby do jutra:P
    • m0nalisa Re: NEXT VIP SALE 12.07.11, 23:03
      buuu ja za krotko w next wiec nie dostalam maila, a syn mi powyrastal absolutnie ze wszystkiego, bede czatowac wczesnie rano na komputerku :)
    • wanilia25 do kingaolsz 13.07.11, 14:51
      Ty mozesz juz dzis kupowac , a ja dopiero od ranca od jutra - to juz wogole nic nie bedzie....... hihihii......

pozdrawiam
      • wiwi1 Re: do kingaolsz 13.07.11, 16:32
        Ja tez od jutrea moge:)
        Ale powiedzcie jak to wyglada? Musze sie najpierw zalogowac i pokaza mi sie wtdy wyprzedaz czy jak? Bo normalnie wyprzedazy takiej ogolnej nie bedzie jeszcze prawda? to po zalogowaniu mi sie pokaze?
        Pozdrawiam:)
    • kingaolsz Re: NEXT VIP SALE 13.07.11, 22:12
      lipa, polowy rzeczy nie ma, serwer im pada co chwile, jak ruszylo to koszyk mi oczyscili i teraz w ogole nie mam dostepu do wyprzedazy :(
    • julia_uk Re: NEXT VIP SALE 13.07.11, 22:25
      Dobrze Wam tak, bo ja nie mam Vipa i Wam zazdroszcze!:)
      • wanilia25 Re: NEXT VIP SALE 14.07.11, 10:38
        no lipa lipa..... wybralam wczoraj 7 rzeczy z czego zamowilam az jedna !!!! reszty juz nie bylo..... a jak cos nowego chcialam wybrac to rozmiar jak slonia ....

Ale mi to Vipostwo......
    • carmelaxxx Re: NEXT VIP SALE 14.07.11, 11:02
      a jak sie tego vipa dostaje?
      • wanilia25 Re: NEXT VIP SALE 14.07.11, 11:31
        ja nic nie robilam, po prostu od kilku lat mam u nich konto i zamawiam sobie z katalogow ubrania i mebelki....

A ostatnio przyslali mi emaila o tej wyprzedazy.....

Ale naprawde nie ma co zazdroscic.....

Zamowilam lampke po promocji do syna pokoju i zaslony do naszej remontowanej sypialni.....
        • kingaolsz Re: NEXT VIP SALE 14.07.11, 12:25
          Ja mam konto od ponad 8 lat i pierwszy raz dostalam zaproszenie.
          • benignusia Re: NEXT VIP SALE 14.07.11, 12:30
            ja mam konto od 3 lat i drugi raz dostałam vipa.
            kupiłam troche ciuchow dla dzieci jak zawsze,gdybym nie dostała vipa poszlabym do sklepu a tak ,już jestem spłukana :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka