Dodaj do ulubionych

NEXT ONLINE Help

16.08.11, 10:00
Wlasnie probowalam zlozyc zamowienie z next, nie doszlo jeszcze do platnosci karta, a oni mi juz przyslali potwiredzenie zamowienia na email. Wchodze w konto, a tam balance 250 GBP. Pojecia nie mam, skad sie tam wzial. Chcialaby, cofnac to zamowienie. Ktos wie jak?
Kupuje online, ale ten next to dla mnie czarna magia
Obserwuj wątek
    • gabez1 Re: NEXT ONLINE Help 16.08.11, 10:14
      Chociaz, tak na chlopski rozum, skoro nie zaplacilam, to chyba zamowienie nie jest zlozone. Ale po co zatem przyslali mi potwierdzenie na emaila? Kurcze
    • gabez1 Re: NEXT ONLINE Help 16.08.11, 10:22
      Ok, juz wszystko wiem. Otworzyli mi jakies flexible account.
    • carmelaxxx Re: NEXT ONLINE Help 16.08.11, 10:22
      bo w next placi sie potem, otwieraja ci konto kredytowe.
    • piksi.dixi Re: NEXT ONLINE Help 16.08.11, 10:34
      Zrobilam kiedys dokladnie to samo :-)

Mozesz do nich zadzwonic, ale chyba nie da sie cofnac zamowienia. Jak przyjdzie, mozesz odeslac albo odniesc do sklepu. a potem zamknac konto, albo przestac uzywac i zostanie zamkniete po 6 m-cach.

W next-cie kupujesz na kredyt, raz w miesiacu przysylaja ci rachunek i wtedy masz do wyboru albo splacic calosc, albo minimalna rate, jak z karta kredytowa.

to 250 , to jest Twoj balance, czy credit, ktory mozesz wydac?
      no i jeszcze, strona dziala z opoznieniem, tzn. jesli zaplacisz dzis, to zmiany na koncie nexta zobaczysz jutro.

ja osobiscie nie lubie kupowania na kredyt, i place jak tylko pojawi sie dana suma na rachunku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka