Dodaj do ulubionych

Gdzie to kupie?

05.12.11, 13:33
szukam plynu micelarnego do zmywania makijazu 3w1:
www.eucerin.com/product-finder/dermatoclean-3-in-1-micellar-cleansing-fluid/60984aedad467b653c3a4ead6abdf21d/
gdzie kupie online , z wysylka z UK ?
z tego co wiedze to na tej stronie ani na ebayu nie ma, byc moze cos przeoczylam , gdzie jeszcze dostane?
Obserwuj wątek
    • izabelski Re: Gdzie to kupie? 05.12.11, 13:59
      moze tu?

www.boots.com/en/Eucerin/
      • moccabristol Re: Gdzie to kupie? 05.12.11, 14:30
        jeśli nie musi być konkretnie ten tylko w ogóle płyn micelarny to polecam Bioderma
        www.leguidesante.co.uk/E51/purchase/crealine-cleansing-solution-perfume-free/
        Jak dla mnie -bomba!
        • edzior1 Re: Gdzie to kupie? 05.12.11, 16:56
          tez polecam biodermy plyn micelarny
        • saphira do moccabristol 05.12.11, 20:28
          Czy kupowalas moze w podanym w linku sklepie (aptece?)? Mialam kupic tam wlasnie kilka produktow, w tym ten plyn miceralny Bioderma, ale koszt przesylki okolo £12 troche wydaje mi sie wysoki.
          • moccabristol Re: do moccabristol 05.12.11, 22:00
            saphira napisała:

> Czy kupowalas moze w podanym w linku sklepie (aptece?)? Mialam kupic tam wlasni
            > e kilka produktow, w tym ten plyn miceralny Bioderma, ale koszt przesylki okolo
            > £12 troche wydaje mi sie wysoki.

Nie, ja ten płyn dostałam w prezencie od mamy i tylko sprawdziłam czy jak mi się skończy to czy będzie go można kupić w UK . Jest REWELACYJNY a po wydajności coś mi się zdaje ,że następny kupie dopiero przy kolejnym pobycie w kraju.
            W wybranych aptekach w Polsce kosztuje około 70 zł ale można zamówić go tutaj, o wiele taniej:

www.domzdrowia.pl

• izabelski Re: Gdzie to kupie? 05.12.11, 14:03
      www.ecrater.co.uk/p/11593252/eucerin-dermatoclean-3-in-1-micellar-cleansing-fluid
      chyba to to wpisalam nazwe produktu i UK

sa pewnie i inne strony
      • clonek13 Re: Gdzie to kupie? 05.12.11, 14:47
        dzieki dziewczyny, no w boots patrzylam bo zawsze tam euceriny kupuje, ale nie widze akurat tego , moze jakas nowosc i nie maja? albo przegapilam ,,,
        popatrze na ta inna strone, innego nie chce ,bo na ten sie uparlam :)
        • clonek13 Re: Gdzie to kupie? 06.12.11, 00:00
          znalazlam bioderme na ebayu, z wysylka z UK wiec moze tam zobaczcie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka