emigrantk_ja
03.02.12, 15:21
Nie wiem co mi jest. Niedawno bylam chora i wczesniej przed choroba bydzialm sie z bolem glowy no ale jak doszla goraczka i kaszel to wiedzialam,ze od choroby szczegolnie ,ze mialam infekcje gornych drog oddechowych.
Jestem po antybiotyku a bol glowy jest nadal. Miedzy oczami. Promieniuje na czolo. Od lat zmagam sie z tym bolem ale teraz jakby sie nasilil. Jestem w trakcie rzucania palenia. Potrafie nie palic po 2-3 tygodnie juz czasami. Teraz nie palilam od 4 dni a bol glowy codziennie jak rano wstaje. Nie wazne ktora godzina bol glowy jest. Bylam u lekarza wczesniej podejrzewal zatoki i nic nie przepisal bo nic sie z tym nie da zrobic. Tylko ,ze teraz ja ani kataru nie mam , jestem po kuracji antybiotykowej wiec chyba wirus wyleczony co to bedzie ??? Mam problem z koncetracja i widzeniem przez to. Oczy mam zdrowe. Bylam po zmiane okularow 2 miesiace temu a od kilku dni mam nowe okulary. Wczesniej na soczewkach bylam i myslalam,ze moze oczy chca odpoczac stad spowrotem na oklulary sie przezucilam a bol nadal jest i nie ma jakby zamiaru odejsc ;/
Ktos wie jak moge siie go pozbyc?x