Dodaj do ulubionych

sprzedaz nieruchomosci w polsce (na szybko)

21.03.12, 10:26
totalnie sie nie znamna polskich stronach,
podrzuccie jakies adresy stron do przedazy nieruchomosci..darmowe dla sprzedajacego
jesli znacie..

tata pomaga niekomputerowemu koledze w wystawieniu domku na sprzedaz, przychodzi za pol godziny :/
i ja mam mu pomoc a sie nie znam :)
Obserwuj wątek
    • moccabristol Re: sprzedaz nieruchomosci w polsce (na szybko) 21.03.12, 10:44
      gratka.pl
      szybko.pl
      oferty.net
      tablica.pl
      otodom.pl
      • mrs.t Re: sprzedaz nieruchomosci w polsce (na szybko) 21.03.12, 11:16
        Senks!
    • szprotka6 Re: sprzedaz nieruchomosci w polsce (na szybko) 21.03.12, 10:46
      Pośrednictwo nieruchomości w Polsce w porownaniu z UK raczkuje, wiec nie spodziewaj się poslkiego rightmove;-)
      Z mojego doswiadczenia wynika, ze posrednikow trzeba szukac lokalnie. Sprzedawalam mieszkanie w 200tys miescie w Polsce, w sieci znalazlam ok 10 wygladających na powazne agencje neiruchomosci. Do wszystkich wyslalam maila z pytaniami, po odpowiedziach wybralam 3 moim zdaniem oferujące najlepsze warunki. Nie znalazlam agencji, ktora nie pobiera oplat od sprzedającego-moze będziesz miec więcej szczęscia. Jesli nie to polecam negocjowanie tej prowizji, bo na to poszly wszystkie agencje, z ktorymi wspolpracowalam. Jesli nieruchomosc jest atrakcyjna, w atrakcyjnym miejscu to agencjom będzie tym bardziej zalezec. Ja mialam sytuację, ze odrzucilam agencję, ktora potem sama zmianila warunki na bardziej przystępne dla mnie (agencja chciala miec wylącznosc na sprzedaz, a ja wolalam, zeby sprzedaża zajęly się 3 rozne agencje-na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, więc i na to ostatecznie przystali).
      • szprotka6 Re: sprzedaz nieruchomosci w polsce (na szybko) 21.03.12, 10:48
        aaa, chodzi Ci o strony wylącznie, a nie posrednikow sprzedazy. Pospieszylam się:-)
        • 1mzeta Gumtree pl 21.03.12, 11:33
          Wprawdzie ja nie wystawiałam mojego na sprzedaż ale zawsze tam moje wystawiam na wynajem i zawsze mam szczęście- 2-3 dni i mam lokatorów i tak mi się udaje, że zawsze na długo i bezproblemowych.
    • golfstrom Re: sprzedaz nieruchomosci w polsce (na szybko) 21.03.12, 12:01
      www.mieszkanie.pl/
      www.nieruchomosci.pl/
      • monik-a754 Re: sprzedaz nieruchomosci w polsce (na szybko) 04.07.12, 18:45
        Ja najpierw wynajmując, ostatecznie sprzedając mieszkanie korzystałam z tego rozwiązania:
        www.ksmieszkanie.pl/p/agencjom-dziekujemy.html
        Z agencjami nieruchomości to, to długo trwało. Natomiast tutaj dodali ogłoszenie do ponad 250 portali, zrobili profesjonalne zdjęcia, dali poradnik i taki duży baner na okno, że mieszkanie na sprzedaż i nr telefonu.
        Nie ma sensu płacić agencji kilkudziesięciu tys. złotych. Jak można kilkaset złotych. Tylko że trzeba być i osobiście się z zainteresowanymi umawiać. Ja na szczęście miałam teścia na miejscu to się tym zajął. Ale myślę że każdy sąsiad służyłby pomocą za kilka stówek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka