Dodaj do ulubionych

Pomysły na obrzydliwe desery dla dzieciaków

29.03.12, 11:07
Jesli znacie jakies przepisy na desery lub dania przypominajace robaki lub inne obrzydliwości, wklejajcie je w komentarzach. Jest to pomysł na nietypowe przyjecie urodzinowe itp. Na blogu dzisiaj fotki takich przysmaków. Jesli macie jakies i chcecie sie nimi podzielic podeślijcie swoje.
Miłego dnia!
Obserwuj wątek
    • elle-joan Re: Pomysły na obrzydliwe desery dla dzieciaków 29.03.12, 14:47
      Oj, widocznie jestem za stara i nienowoczesna. Nie praktykujemy tego w domu. U mnie jedzenie ma być ładne. Chyba moje dzieci by nie zjadły. Nie zaglądałam na bloga, bo jestem zbyt wrażliwa ;) ale amatorom robali życzę smacznego. Znacie taką fajną bajkę z żółwikiem "Witaj Franklin"? Przypomniało mi się, bo on je ciastka z prawdziwymi muszkami, bardzo je lubi :).
      • velvet35 :))) 29.03.12, 18:20

Masz racje, brzmi to okropnie, fuj! Ale zapewniam, że są słodkie i pyszne.
        • jofin Re: :))) 29.03.12, 23:41
          no coz. Ludziska rozne gusta maja. Ale jakos ze slodkimi robakami mi nie po drodze.
          • maleczytaniecouk Re: :))) 30.03.12, 10:32
            obejrzałam desery i sa rewelacyjne! wcale nie sa obrzydliwe!
    • carmelaxxx Re: Pomysły na obrzydliwe desery dla dzieciaków 30.03.12, 11:08
      jasne ze nie sa obrzydliwe, bardzo fajne, zwlaszcza dla chlopakow, chociaz znam dziewczynki ktore tez by sie z tych robali cieszyly :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka