clonek13
29.08.12, 13:48
Dziewczyny ,syn zaczyna szkole w klasie Reception od tego wrzesnia, szkole wybral mu council bo jestesmy nowi w miescie , w okresie wakacyjnym zostala nam szkola przyznana dopiero , wiec nie mialam okazji tam pojsc(zamkniete) i popytac. Dyrektor wyslal welcome pack , znalazlam tam rozpiske dni na wrzesien i pazdziernik. Rok szkolny zaczyna sie teraz 3 wrzesnia , dolacze wam ponizej zdjecie tego planu , powiedzcie mi prosze , czy wg tego co tu pisze , to pierwszy dzien czyli 3 wrzesnia mam przyjsc bez dziecka , sami rodzice beda? a dopiero od wtorku w mundurku szkolnym mam wyslac syna do szkoly? I druga kwestia , z tego co widze nie bedzie zostawal od razu do 15:15 ale beda go wdrazac i w pierwszym tyogdniu (od wtorku do piatku ma zostac tylko od 8:35 do 9:10 ?? w kolejnych tygodniach od rana do 12 tylko? bez lunchu ,a potem dopiero od 24 wrzesnia ma zostac do lunchu i potem moge go zabrac? na caly dzien ,czyli do 15:15 bedzie zostawal dopiero od 15 pazdziernika?? potwierdzcie czy ja to dobrze kapuje , bo myslalam ze szkola bedzie odbierac telefony w dniach tuz przed nowym rokiem ,czyli teraz,i moglabym sie upewnic, ale oni nie odbieraja wiec sekretariat pewnie nieczynny. Chodzi mi glownie o info czy ja mam przyjsc sama (bez syna) w ten poniedzialek (3.09) na 8:50??
plan na zdjeciu: desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=receptionr.jpg&res=landing