20.09.12, 12:57
Czy jeszcze zrobi sie cieplo? Chodze i marzne w domu, ledwo pod 18 st dobija temperatura, z reguly w ciagu dnia trzymamy termostat na 20, ale przeciez dopiero wrzesien jest, wiec nie wlacze ogrzewania... A na dworze niecale 14... Troche chyba za zimno jak na wrzesien. Dlaczego do lata tak daleko???
Grzejecie juz?
Obserwuj wątek
    • turmalinka Re: Zimno... 20.09.12, 13:06
      jeszcze nie grzejemy ale juz powaznie sie nad tym zastanawiam...
      • marninor Re: Zimno... 20.09.12, 13:10
        mnie na zewnątrz jest 11stop i przelotnie pada przez co odczuwa się ze jest zimniej-ja już włączam ogrzewanie bo zimno w domu
        • espionka Re: Zimno... 20.09.12, 18:43
          u nas wrecz przeciwnie, rano owszem zimno ale potem slonecznie i cieplutko i tak codziennie :))
          • justysia72 Re: Zimno... 20.09.12, 18:53
            u nas też rano i wieczorem zimno, ale w ciągu dnia ładnie :))
    • agnes_6891 Re: Zimno... 20.09.12, 19:01
      lianis napisała:

> ale przeciez dopiero
      > wrzesien jest, wiec nie wlacze ogrzewania

Rozwaliłaś mnie :) Gdyby było -15 to też byś nie włączyła, bo to wrzesień? Ogrzewanie włącza się, kiedy jest zimno a nie kiedy już według kalendarza "wypada" :P Grzejemy, grzejemy, jak jest zimno po przyjściu z pracy i rano, żeby dziecko miało ciepło jak wstanie. Nawet we wrześniu.
      • maultier1 Re: Zimno... 20.09.12, 19:17
        Grzejemy juz od jakiegos tygodnia. Glownie na noc ogrzewanie wlanczane.
    • sophie2202 Re: Zimno... 20.09.12, 19:18
      Nie, ja grzeje dopiero jak zamarzamy :) dzieciaki maja egzeme, ogrzewanie bardzo pogarsza kondycje skóry, drapia sie do krwi po nocach i nie spia, do tego czesciej choruja i zaczyna sie problem z gardełkami.
      • chestnutflower Re: Zimno... 20.09.12, 19:52
        My tez nie grzejemy jeszcze,z decydowanie za wczesnie na to moim zdaniem.
        Cieple skarpety, koldra i do lozka, dajmy jeszcze rady ;)
        Najgorzej jest nad ranem jak trzeba wstac i isc do zimnej kuchni.
        W ciagu dnia cieplo :)
        • glasscraft Re: Zimno... 20.09.12, 20:21
          Ja grzeje wtedy jak jest mi zimno, a nie jak sezon grzewczy w PL sie zaczyna :-)
          Grzalam w czerwcu jak bylo zimno i "zgnilo". Chrzanie siedzenie w zimnym domu w trzech swetrach, skarpetach i pod koldra. :-P
          • marninor Re: Zimno... 20.09.12, 21:12
            Ja grzeje wtedy jak jest mi zimno, a nie jak sezon grzewczy w PL sie zaczyna

dobre! święta prawda ;)))
    • agg3 Re: Zimno... 20.09.12, 20:13
      ja grzeje jak mi zimno, nie zaleznie od pory roku.
      nielubie chodzic w dl rekawie w domu, wszedzie panele wiec clodnawo, przedpokoju tez brak i drzwi wejsciowe wprost do salonu ;)
      rano grzeje, bo latwiej mi sie wstaje jak jest cieplo i nie mam pokusy zostania pod kolderka :D
      • bialasek75 Re: Zimno... 20.09.12, 21:18
        Grzejemy.
    • karolina_zet Re: Zimno... 20.09.12, 21:21
      na razie nie grzejemy. Ale w czerwcu i owszem - mielismy wlaczone ogrzewanie - bylo zimno i mokro. Teraz na razie u nas jest jeszcze sucho i moze dlatego jest jeszcze znosnie!
      • benignusia Re: Zimno... 20.09.12, 22:19

nie ,jeszcze nie.W dzień jest ładnie ,a zimno tylko rano i w nocy.
        Pranie dalej na podwórku wisi,dzieci latają po szkole w krotkich rękawkach,nie pada....
    • kalasotka Re: Zimno... 20.09.12, 22:33
      Wczoraj wlaczylam na chwile rano ogrzewanie, bo mi bylo zimno. Trudno, sezon grzewczy trzeba zaczac, nie wazne ze wrzesien.
      W dzien jest bardzo goraco. Rano kurtka, potem krotki rekaw.
    • dzikarooza Re: Zimno... 20.09.12, 22:49
      Nie, nie grzejemy, jeszcze w tym sezonie nie grzalismy, jest prawie 10pm a ja mam w domu 21 stopni, mimo, ze cały dzień wszędzie miałam potwierdzenia okna. Całkiem miłe słoneczko w ciagu dnia było:)
      Ale jak jest w domu zimno to grzejemy bez względu na to jaki miesiąc;)
      • robak.rawback Re: Zimno... 23.09.12, 16:22
        siedze w domu - zimno wam dzisiaj czy tylko mnie troche zimnawo? zastanawiam sie czy nie podgrzac ale chcialam zobaczyc na ile wytrzymam bez grzania
        • agg3 Re: Zimno... 23.09.12, 17:13
          oj zimno. do tego tez mokro :/
          jak juz pisalam wyzej, grzeje jak mi zimnawo sie robi.
          nie wiem ile mam stopni w domu, na pewno powyzej 20.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka