Dodaj do ulubionych

samsung galaxy ace plus - komorka

15.10.12, 21:56
samsung galaxy ace plus

czy ktos ma taki telefon i moze powiedziec co o nim sadzi - darowac sobie rady w stylu - poszukaj na google bo to juz zrobilam i chce sie dowiedziec od prawdziwych uzytkownikow a nie producenta.

nie znam sie na smartphonach i to bedzie moj pierwszy. potrzebuje na nim dostep do twittera, facebooka etc zeby wszystkie nowe tweets i messages zbieral i mnie powiadamial - to chyba jest standard ale sie wole upewnic. plus google maps i moze pare jakichs pierdol na intenecie - zaden hardcore use - filmow nie bede sciagac - moze pare wideoklipow na youtube obejrze i tyle, ewentualnie jakas aplikacja - kiedy i jaki najblizszy autobus przyjedzie etc.
ile mniej wiecej na miesiac data na to idzie? czy 500 mb na to starczy
Obserwuj wątek
    • kalasotka Re: samsung galaxy ace plus - komorka 15.10.12, 22:14
      Ja mam samsung galaxy ace. Ten plus pewnie jeszcze troszke lepszy. Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona i szczerze go polecam:)
      Ma wszystko o czym mowisz (powiadamia o wiadomosciach na fb, poczcie i co tam jeszcze sobie ustawisz) sciagnelam rozne aplikacje m.in. what's app-bardzo polecam czy do sciagania muzyki.
      Ja mam 250Mb i mi to wystarcza. Gdy jestem w domu telefon automatycznie przelacza sie na internet domowy i nie 'ciagnie' z tego 250Mb.

• e-vil Re: samsung galaxy ace plus - komorka 15.10.12, 22:30
        W większości to na co jest Ci telefon potrzebny to każdy smartphone potrafi - zużycie 500mb to spokojnie - ja w domu czy w pracy używam wi-fi - i na mieście sporadycznie w 100mb się miesięcznie wyrabiam na luzie.
        Jeśli chodzi o ten model to niewiele pomogę - ale jeśli mogę doradzić to na youtube jest wiele pokazowych filmików i fajnie jest zobaczyć na własne oczy jak to działa i co potrafi - dużo fanboy'ów właśnie robi fajne prezentacje. Ja tak właśnie sugerując się tym podejmuje decyzje co do większego zakupu.
        Oglądałam właśnie galaxy s3 (50 powodów dlaczego jest lepszy od iphone'a) - to na potrzeby kolegi, który waha się między tymi dwoma modelami - no i swoją drogą to mi szczęka opada jakie możliwości mają teraz smartphony - mój już jest wiekowy 2,5 letni HTC Desire - a w międzyczasie wszystko poszło do przodu)
        • e-vil Re: samsung galaxy ace plus - komorka 15.10.12, 22:31
          a tu link jakbyś chciała zobaczyć co potrafi galaxy s3
          www.youtube.com/watch?v=A48A4J5qpYA
          • robak.rawback Re: samsung galaxy ace plus - komorka 15.10.12, 23:14
            obejrzalam to porownanie - troche przerazajace bo trzeba sie bardzo pilnowac zeby do kogos przez przypadek nie zadzwonic jak sie macha na wsyztskie strony telefonem...
            widzialam juz pare vids na youtube na temat galaxy.
            wole tanszy wiec raczej nie bede nanjnowszego brala.
            • e-vil Re: samsung galaxy ace plus - komorka 15.10.12, 23:28
              Doskonale rozumiem, bo ja moj wiekowy HTC tez jeszcze potrzymam. Gadzety i mozliwosci nowych telefonow zachwycaja, ale skoro to co mam mi wystarczy to nie bede szalec.
              Aplikacjami mozna sobie bardzo zycie ulatwic i poustawiac wszystko tak jak masz ochote.
        • mrs.t Re: samsung galaxy ace plus - komorka 16.10.12, 12:14
          Evil , galaxy 3 jest super
          Machanie można wyłączyć , do nikogo się nie zadzwoni niechcący.
          Nawet moj maz , iphonista, szykujacy sie na iphona 5 uwaza ze galacy jest fajnu
          mimo ze apple wole od innych instytucji To akurat iphona bym nie chciala.
          Samsung vs iphone to state of mind , raczej, wybor marki niz mozliwosci..
    • marninor Re: samsung galaxy ace plus - komorka 16.10.12, 10:52
      ja mam galaxy ace i bardzo go sobie chwalę i polecam. plus za obudowę na której nie zostaja odciski;) bateria trzyma długo, menu przejrzyste, jeśli masz tv smart samsunga to muzykę, zdjęcia itd możesz wysłać bez kabla. bardzo dobrej jakości zdjęcia robi.
      ja używam do sprawdzania konta, czasem nawigacji, informacji z maila i facebooka, robienia zdjęć. mam go 5 mies i kupiłabym go jeszcze raz, w przeciwności do htc który klełam i był mega porażką z bardzo krótką żywotnością baterii i ciagłym zawieszaniem się.
      • e-vil Re: samsung galaxy ace plus - komorka 16.10.12, 11:33
        Fakt.. ja swojego HTC musze codziennie ladowac. Kleic nie kleilam.. a co do TV to jest aplikacja MediaShare i dzieki niej tez moge wyswietlac wszystko na telewizorze. Najwieksza wada mojego tel jest pojemnosc wbudowana.. zbyt duzo aplikacji i nie ma miejsca, a nie wszystkie aplikacje mozna przeniesc na karte SD. Moj kolejny tel to pewnie bedzie wlasnie Samsung.. ale to nie predko chyba ;)
        - without women hell wouldn't be hell -
        • karolajna83g Re: samsung galaxy ace plus - komorka 16.10.12, 12:30
          A co z Samsungiem Galaxy Note GT N7000?

tez jest taki fajny? Bo chciałąm sprzedać, bo wolę zwykłą Nokię, starą jak świat, ale może sie zastanowię...?
          • carmelaxxx Re: samsung galaxy ace plus - komorka 16.10.12, 17:07
            moj maz uzywa , ma spore wymagania co do sprzetow i jest zachwycony, testowal sobie galaxy 3 i stwierdzil ze note lepszy.
            • 7oz Re: samsung galaxy ace plus - komorka 17.10.12, 21:50
              To zależy do czego używasz telefonu. Jeśli dużo korzystasz z internetu to note jest super, do rozmów już mniej. No i nie mieści się w przeciętnej kieszeni ale i tak go lubię :)
          • mrs.t Re: samsung galaxy ace plus - komorka 16.10.12, 18:56

ale ten z 2011 to jest?
            No to S3 ma lepsza specyfikacje,
            www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4135&idPhone2=4238
            ale to zalezy czy chcesz wiekszy ekran, czy mniejszy telefon (S3 i tak jest spory!przy iphonie to gigant)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka