Dodaj do ulubionych

odbior paszportu

24.10.12, 19:44
dziewczyny moze ktoras odbierala ostatnio paszport i wie w jakich godzinach wydaja w jakie dni, i czy sa kolejki,
probuje doszukac sie czegos na ich stronie ale nie moge znalezc,
mialam termin na koniec lipca ale jakos tak nie po drodzie mi bylo a akurat po niedzieli half term i mam wolne to bym sie wybrala.
dzieki wielkie
Obserwuj wątek
    • konik-galopek Re: odbior paszportu 24.10.12, 19:50
      Ja akurat bylam wczoraj skladac wniosek i z tego co wiem, mozna byc po terminie ale w wyznaczonych dniach i godzinach - i ta wlasnie informacje ( jakie dni i godz) masz na kartce, ktora dostalas z data do odbioru. Nie mam jej przed soba wiec Ci dokladnie nie napisze. Masz te karte, tak? Jesli nie to poszukam swojej i ew jutro Ci dam znac.
      • alamala4 Re: odbior paszportu 24.10.12, 20:03
        ooo dzieki, ide jej szukac
        • alamala4 Re: odbior paszportu 24.10.12, 20:14
          mam pn 10-12, w pozostale 14-15.30

ale mam jeszcze jeden problem
          na kartce pisze ze odbior nastepuje z poprzednim paszp. no i tu mam problem bo nie moge swojego nigdzie znalezc, czy istnieje prawdopodobienstwo ze kobieta w okienku mi go nie ddala w zwiazku z tym ze byl juz przeterminowany ?
          czy ktos odbieral z dowodem ?
          • konik-galopek Re: odbior paszportu 24.10.12, 20:26
            Przeterminowany paszport syna zabrali mi przy skladnaniu wniosku. Wiec Tobie pewnie tez. Informacja jest pewnie dla tych co odbieraja nowy, podczas gdy stary jeszcze nie wygasl gdyz nie mozna miec dwoch paszportow :)
            • marninor Re: odbior paszportu 24.10.12, 20:41
              ja mam dwa paszporty- tylko przeterminowany został podziurkowany przez panią w okienku przy składaniu wniosku
              • konik-galopek Re: odbior paszportu 24.10.12, 21:47
                podziurkowany sie nie liczy :)
                • alamala4 Re: odbior paszportu 24.10.12, 22:06
                  dzieki, ulzylo mi ze go raczej nie zgubilam tylko zabrali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka