Dodaj do ulubionych

Swieta z ospa

22.12.12, 17:40
Swiateczne wiezienie domowe, syn w kropkach, szkoda mi przyjec i wycieczek na jarmarki, wieczorne spacerki przy swiatelkach.... Jedyna pociecha, to kiepska pogoda za oknem i fakt, ze syn lekko chorobe przechodzi. Ciekawa jestem, czy 2 letnia cora tez sie zarazi?
Obserwuj wątek
    • 3-mamuska Re: Swieta z ospa 22.12.12, 17:41
      Mój tez ma od wtorku.
      Ale 2 pierwsze dni i noce było okropne, teraz już lepiej.
      Bawi sie jest wesoły.
      -----------------------
      Myśl o tym co mówisz...
      Nie mów tego co myślisz...
      • robak.rawback Re: Swieta z ospa 22.12.12, 18:05
        u mnie w pracy ze trzy osoby wspominaly ze sie u nich w rodzinie u doroslych zrobil sie polpasiec wiec wirus sie uaktywnil. paskudztwo.
        • bebe52 Re: Swieta z ospa 22.12.12, 19:38
          a u nas wirus żołądkowy córa wymiotuje dalej niż widzi i ma biegunke od 2 dni i powoli bierze również i mnie
          • murasaki33 Re: Swieta z ospa 22.12.12, 21:18
            Przylaczam sie do domowych szpitali, corka goraczkuje od srody, innych objawow brak. Raz goraca jak piec a za chwile 36.6. Syn zas tradycyjnie zima ataki kaszlu astmatycznego a maz atak reumatyzmu :/, oczywiscie ktos musi byc na nogach, czyli ja ;)
    • porzeczka666 Re: Swieta z ospa 23.12.12, 02:14
      Oj współczuję i mcno zdrówka życzymy. Mój 4 latek mimo że często przebywał w domu dzieci z ospą ani razu się nie zaraził- może to rodzinne? Ja miałam ospę dopiero w wieku 29 lat będąc w ciąży, także nawet bym wolała żeby synek miał wcześniej.
      • t.edyta Re: Swieta z ospa 23.12.12, 21:14
        Moj tez ma ospe od kilku dni ale w piatek dopiro zauwazylam krosty, zbagatelizowalam jedna na szyji i tak 2 dni do szkoly poszedl. Nie goraczkuje ,nawet az tak bardzo go to nie meczy. smaruje go poxclin . Czul sie gorzej przed wysypka. Jutro bedzie 5 ty dzien wiec nie zaraza .
        Krost nie ma za wiele kilka na plecach, kilka na brzuchu,po dwie na rekach i nogach;) Na twarzy nie ma wcale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka