Dodaj do ulubionych

problem ze stawami

03.03.13, 14:24
tydzień temu obudziłam się z okropnym bólem mięśni,myślałam że to grypa i wzięłam tabletki na grypę ale nic mi one nie pomagały więc przestałam je brać.Obecnie jestem cała spuchnięta i mam problem z chodzeniem,bolą mnie stopy,kolana i najgorsze są nadgarstki.Kostki u stóp mam spuchnięte,palce u rąk mam 2 razy większe niż normalnie i nie wiem o co chodzi,nawet jak byłam w ciąży nigdy nie miałam spuchniętych kostek czy palców.Bolą mnie wszystkie stawy.Co to może być? jutro wybieram się do mojego GP ale wolałabym wiedzieć wcześniej co może mi dolegać,nigdy wcześniej tak nie miałam i ogólnie czuję sie dobrze nie mam gorączki,kataru,kaszlu .
Obserwuj wątek
    • robak.rawback Re: problem ze stawami 03.03.13, 14:58
      nie wiem - moze idz na jakis ostry dyzur zaiast czekac na gp?

pogooglalam randomly - moze ci cos pomoze?
      www.steadyhealth.com/Swelling_of_hands_feet__and_ankles___will_not_go_away__t89620.html
      www.wisegeek.org/what-causes-swollen-hands-and-feet.htm
      www.medhelp.org/posts/Autoimmune-Disorders-/stiff--swollen--and-painful-joints-fatigue-evening-hive-like-rash/show/1391546
      www.livestrong.com/article/174777-diseases-that-cause-joint-pain-swelling/

symptom.healthline.com/symptomsearch?addterm=Joint%20Pain&addterm=Swollen%20Feet
      www.nativeremedies.com/ailment/natural-treatments-for-gout.html
      arthritis.webmd.com/swollen-joints-joint-effusion
      • jacinda Re: problem ze stawami 05.03.13, 01:42
        Moze byc problem z tarczyca. Przy Hashimoto czesto bola stawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka