Dodaj do ulubionych

Disneyland Paris

18.03.13, 14:48
Wybieramy sie do Disneylandu w Paryzu pod koniec Maja.Hotel w ktorym wykupilam pobyt zapewnia w cenie tylko sniadania.Czytalam na stronie Disneylandu ze mozna wykupic takie meal vouchery i zajadac lunche i kolacje w niemal kaznej restauracji na terenie Disneylandu ale pakiety te mozna wykupic jedynie za posrednictwem hotelu - a wlasciwie tylko na posrednictwem oficjalnej strony Disneylandu. Czy ktos z was byl i moze mi wyjasnic jak to dziala?Chodzi o to ze wyzywienie na terenie parku jest bardzo drogie a poniewaz nasz hotel nie jest jednym z tych przy samym parku, nie ma takiej opcji.Czy mozna takie vouchery wykupic na miejscu?
Obserwuj wątek
    • polka84 Re: Disneyland Paris 18.03.13, 21:39
      o voucherach nie wiem, ale tez mieliśmy tylko śniadania (byliśmy w czerwcu zeszłego roku zupełnie przypadkiem). Wg mnie jedzenie na całym obiekcie jest obrzydliwe i w cenach co najmniej śmiesznych. Osobiście na zakupy i jedzenie chodziłam/jechałam na Val d'Europe (to pierwsza stacja RER w stronę Paryża), bo nie wyobrażam sobie pobytu w Paryżu i jedzenia frytek z popcornem.
      • espionka Re: Disneyland Paris 19.03.13, 11:00
        zgadza sie, jedzenie wedlug mnie tam jest paskudne wrecz, fastfoodowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka