Dodaj do ulubionych

zmieniam nicka

25.05.13, 09:12
bardzo oryginalnie zmieniam z fifka01 na fifka02.
konto fifka01 kasuję, nie wiem jakie to będzie mniało konsekwencje, ale kasuję, dla porzadku, żeby mieć jedno.
informuję niniejszym, dziękuję za uwagę.
Obserwuj wątek
    • robak.rawback Re: zmieniam nicka 25.05.13, 16:43
      a to znaczy ze wszystkie fifkowe01 posty tez wykasuje? i jak mowisz ze kasujesz to co sie stanie - mozna tak zupelne skasowac ze nie bedzie konta?
      • a-inka Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:06
        Posty zostają..tez kiedyś zmieniłam nicka i do dziś moge odnaleźć moje stare posty.
    • plain-vanilla Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:02
      A czemu kasujesz? Zrobilas sobie upgrade i z wersji 01 przeszlas na wersje 02? Bedzie teraz nowa odmieniona fifka02 pisala na forum? :-)
      • fifka02 Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:15
        powód jest prozaiczny. chciałam, zeby powiadomienia o nowych wpisach przyhcodzily mi na innego maila, niz dotychczas. nie da się, lub tez nie umiałam zmienić tego w moich ustawieniach w starym koncie, wiec zalozylam nowe. a ze w wymyslaniu ników dobra nie jestem, to poszlam po najprostrzej linii oporu, hehe.
        konto skasowallam i nie ma juz profilu fifka01 na gazecie. posty zostają.
        jakby sie teraz ktos chcial pode mnie podszyc i zalozyc konto fifka01, i zacząłpisac pod tym nikiem, to nie jestem ja. :)
        • londynwarszawaparyz Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:18
          :) he he oryginalnie moze nie wymyslilas, za to wszyscy beda wiedzieli zapewne ze to Ty piszesz :) Fifka to Fifka :)
          • marninor Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:47
            hehe a moze chronologicznie, rocznikami fifka13, od stycznia fifka14 ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka