fifka01 25.05.13, 09:12 bardzo oryginalnie zmieniam z fifka01 na fifka02. konto fifka01 kasuję, nie wiem jakie to będzie mniało konsekwencje, ale kasuję, dla porzadku, żeby mieć jedno. informuję niniejszym, dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback Re: zmieniam nicka 25.05.13, 16:43 a to znaczy ze wszystkie fifkowe01 posty tez wykasuje? i jak mowisz ze kasujesz to co sie stanie - mozna tak zupelne skasowac ze nie bedzie konta? Odpowiedz Link
a-inka Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:06 Posty zostają..tez kiedyś zmieniłam nicka i do dziś moge odnaleźć moje stare posty. Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:02 A czemu kasujesz? Zrobilas sobie upgrade i z wersji 01 przeszlas na wersje 02? Bedzie teraz nowa odmieniona fifka02 pisala na forum? :-) Odpowiedz Link
fifka02 Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:15 powód jest prozaiczny. chciałam, zeby powiadomienia o nowych wpisach przyhcodzily mi na innego maila, niz dotychczas. nie da się, lub tez nie umiałam zmienić tego w moich ustawieniach w starym koncie, wiec zalozylam nowe. a ze w wymyslaniu ników dobra nie jestem, to poszlam po najprostrzej linii oporu, hehe. konto skasowallam i nie ma juz profilu fifka01 na gazecie. posty zostają. jakby sie teraz ktos chcial pode mnie podszyc i zalozyc konto fifka01, i zacząłpisac pod tym nikiem, to nie jestem ja. :) Odpowiedz Link
londynwarszawaparyz Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:18 :) he he oryginalnie moze nie wymyslilas, za to wszyscy beda wiedzieli zapewne ze to Ty piszesz :) Fifka to Fifka :) Odpowiedz Link
marninor Re: zmieniam nicka 25.05.13, 17:47 hehe a moze chronologicznie, rocznikami fifka13, od stycznia fifka14 ;)) Odpowiedz Link