liley11 03.09.13, 15:15 Czy ktos zakladal? I czy sa trwale? Jutro przychodzi pan wymierzyc i wycenic. Wreszcie znalazlam to, czego szukalam, ale chce poznac opinie kogos, kto to ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurekgirl Re: Rolety perfect fit 03.09.13, 16:51 Tez jestem zainteresowana. Mam do pokrycia 11 waskich i dosc dlugich okien plus jedno balkonowe podzielone poprzecznie na dwie czesci, wiec dwie dodatkowe rolety. Wg moich obliczen na ich stronie wyniosloby mnie to ponad 1500 funtow, troche drogo ;) jak juz pan do ciebie przyjdzie, podziel sie wrazeniami i wycena. No i jakoscia jak juz zamontujesz. W Pl duzo tansze sa takie rolety i do tego wiekszy wybor, ale sprowadzac nie bede, wole jak mi to ktos zamontuje. A moze masz jakas fajniejsza strone internetowa niz ta, ktora mi sie wygooglowala. Odpowiedz Link
liley11 Re: Rolety perfect fit 03.09.13, 23:15 Oooo to troche duzo .... No zobaczymy jutro. Do dzieci pokoi na pewno zaloze, bo mam dosyc cwiczenia wszelakich sposobow montowania blackout zaslon czy rolet. Polska wersja nie da sie zamontowac na tych waskich framugach tutejszych.:( A te sa naklejane na szybe. Gwarancje pewnie tez daja. Aaaaa no i jest 50% upustu i dodatkowe 10% przy wizycie konsultabta! No coz recesja kazdego dosiega;) Odpowiedz Link
liley11 Re: Rolety perfect fit 03.09.13, 23:17 W sumie, jak z montazem to nie tak znowu drogo jak za 11 okien i podwojnych drzwi- teraz doczytalam. Odpowiedz Link
lucasa Re: Rolety perfect fit 03.09.13, 17:29 ja by byla ciekawa jak wyglada sprawa kondensacji na takim oknie. Odpowiedz Link
ssabaudia Re: Rolety perfect fit 04.09.13, 23:33 a mnie zainteresowałby sposob czyszczenia i czy po kilku oderwaniach dalej są w stanie utrzymywać się na tym kleju na oknie. Odpowiedz Link
gosc098 Re: Rolety perfect fit 28.12.13, 17:04 Zajmuje sie sprzedażą rolet,żaluzji,karniszy itp. Jeżeli jestescie zainteresowani kupnem rolet lub macie jakieś pytania z tym związane to ja spróbuje pomóc Odpowiedz Link
liley11 Re: Rolety perfect fit 28.12.13, 18:37 Dziekuje, ale troche za pozno- trzeba patrzec na date watku, jesli chce sie "pomoc" Odpowiedz Link