Dodaj do ulubionych

Paid surveys at home?

24.09.13, 09:59
Moj chlop znalazl taka strone:
www.paid-surveys-at-home.com/lp_cafe_frm9a1068.html?hop=39ster&4
Ciekawa jestem czy faktycznie mozna cos w ten sposob zarobic?
Obserwuj wątek
    • karolajna83g Re: Paid surveys at home? 24.09.13, 12:45
      Nic. Zero.
      Tez chciałąm w to wejść, ale przeczytałam komentarze na temat takich ankiet i okazuje sie, ze wysyłają Ci te ankiety a wypłacają jak uzbierasz np kwote 100f.
      Ludze pisali tez, ze np uzbierali kwote 98f i potem nic juz do nich nie przychodziło......zadna ankieta....
      • e-vil Re: Paid surveys at home? 24.09.13, 16:08
        ja kiedyś zapisałam się online na takie ankiety - najpierw wypełniało się formularz z danymi typu ile masz dzieci czy wynajmujesz o zwyczaje zakupowe itp.. no i kurde - żadna była ze mnie grupa docelowa i nie łapałam się na większość ankiet.. nie wiem czy z 15 funtów zarobiłam na tej imprezie..
    • zurekgirl Re: Paid surveys at home? 24.09.13, 17:58
      Moj m bawi sie w takie rzeczy. Jest zapisany do kilku firm, placa czasem 5p czasem dwa funty za ankiete. Czesto dostaje sie zaplate w voucherach do tesco lub bootsa czy amazona. Czasem czek. On zarabia na tym jakies 50 funtow miesiecznie, nie wiecej, a poswieca sporo czasu, moim zdaniem sredni interes, ale on lubi i klika uparcie.
      • yadrall zurekgirl 24.09.13, 21:17
        A mozesz poprosic meza o podzielenie sie jakimsi sensownymi linkami-gdzie warto sie zarejestrowac? Bo jak juz sie naklikamy to,zeby choc te 50f dostac...

Ps. moj m i tak duzo czasu spedza na kopie,wiec gdyby w tym czasie zarobil choc te 50f to byloby na prad :)
        • zurekgirl Re: zurekgirl 24.09.13, 23:41
          Yadrall, a mozemy co wyslac zaproszenia na jakiegos maila, to dostaniemy dodatkowe punkty za przylaczenie znajomych?
          • yadrall Re: zurekgirl 25.09.13, 08:48
            Jasne-slij na gazetowego-czesto kozystam. Dzieki!
          • black.joanna Re: zurekgirl 25.09.13, 14:14
            A mi też możesz, na maila? Dzięki z góry.
            W Pl wypełniałąm ankiety na epanel. Wypłacają jak uzbiera się 50zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka