Dodaj do ulubionych

Lucy the dog

04.12.13, 23:57
Czy ktos moglby mi pomoc kupic Lucy the dog?
Przyjaciolka mojego synka, milosniczka psow, marzy o tym cholerstwie na swieta, a zabawka niestety juz od paru tygodni nigdzie nie jest dostepna...
Rzucaja po 3 sztuki od czasu do czasu w argosach i tuysrusach w calym uk ale nie jestem w stanie tego ogarnac.
Mama dziewczynki powiedziala jej ze moze mikolaj nie da rady zdobyc tej zabawki na co mala lat 4,5, cytuje: "Don't be silly mummy, Father Christmas is magic"...
Zwariowalam...
Pomozcie dziewczyny!
Obserwuj wątek
    • oolijull Re: Lucy the dog 05.12.13, 00:20
      Jesli mama dziewczynki jest silnie zdesperowana i nie liczy kasy w tym wypadku, to kupi na ebay za wielokrotnosc argosowej ceny..

Buy now widzialam za 189 i 99, plus kilka aukcji i cena tez spokojnie poszybuje jeszcze.. W sklepach naokolo mnie nie ma, sprawdzilam. I ludzie kupuja.

Moze wiesz skad taki szal? Tak z ciekawosci pytam, bo to zakrawa na fenomen ;)
      • wiwi1 Re: Lucy the dog 05.12.13, 10:25
        na stronie Bootsa pisze: stock comming soon, wiec warto sprawdzac
        Pozdrawiam:)
      • mamonia78 Re: Lucy the dog 05.12.13, 12:40
        Nie mam pojecia skad ten szal, producent sam sie nie spodziewal chyba...
        Widzialam ceny na ebayu, obawiam sie niestety ze mama dziewczynki, mimo ze jest zdesperowana to nie bedzie mogla tyle zaplacic:-(
        • nannyjo32 Re: Lucy the dog 05.12.13, 13:30
          a czemu sa tak rozne ceny mozna kupic za £30 i za ponad £100?
          • oolijull Re: Lucy the dog 05.12.13, 14:48
            Bo zabawek jest malo, a chetnych duzo. Normalka, ci co sprzedaja dyktuja cene. A zdesperowani rodzice zaplaca 180 funtow za zabawke ktora w argosie kosztuje 30 funtow. Jak jest.
            • poppy76 Re: Lucy the dog 05.12.13, 15:07
              to typowa strategia marketingowa, niestety. \produkt rozreklamowany, w sklepie malo, chetnych duzo, wiekszosc zostanie z niczym i kupi dziecku inna zabawke na prezent. A pozniej, jak juz ta pierwsza bedzie dostepna, to i ja tez kupi.
              sprytne, prawda? Plus niektorzy zarobia na zdesperowanych rodzicach dodatkowo.
              • mamonia78 Re: Lucy the dog 05.12.13, 22:02
                Tyle ze wszystkie sklepy sa out of stock, to co na ebayu to sa pojedyncze sztuki:-(
                • jacinda Re: Lucy the dog 06.12.13, 23:56
                  Nie jesteś sama: www.netmums.com/coffeehouse/seasonal-chat-arts-crafts-814/christmas-new-year-799/1019684-please-help-me-find-lucy-dog-all.html

Mam nadzieję, że mojej córce takie głupoty do głowy nie będą przychodzić ;)
                  • mamonia78 Re: Lucy the dog 07.12.13, 19:37
                    hahaha, ta cala Lucy to jeszcze male zlo, zobaczysz ze sa gorsze;-)
                    Jacinda, a tam u was w Kanadzie moze na stanie gdzies nie ma?

• jacinda Re: Lucy the dog 09.12.13, 18:14
                      Ja właśnie specjalnie sprawdzałam i w ogóle tutaj tego nie widzę. Jest sporo różnych piesków, ale nie ma czegoś takiego jak Lucy the dog :(
                      • wiwi1 Re: Lucy the dog 20.12.13, 20:47
                        jest w boots:
                        www.boots.com/en/Lucy-the-Dog-Talking-Dancing-Plush-Toy_1357285/
                        • mamonia78 Re: Lucy the dog 20.12.13, 22:50
                          Dzieki, juz kupiona;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka