Dodaj do ulubionych

Secret Santa at work

08.12.13, 11:33
Macie jakies pomysly co kupic babce po 30tce, z pochodzenia hinduska, jako upominek gwiazdkowy? Cena okolo £5-10
Obserwuj wątek
    • londynwarszawaparyz Re: Secret Santa at work 08.12.13, 13:01
      jakies ladnie zapakowane swieczuszki, zestaw aromaterapii, w Tesco widzialam swietne oleje z przyprawami w srodku, pieknie swietecznie zapakowane- sama bym chciala dostac :) Wygladaly artystycznie i byly praktyczne (jak ktos gotuje od czasu do czasu nawet tylko).
    • e-vil Re: Secret Santa at work 08.12.13, 16:10
      mnie istatnio dwie hinduski pytały o leg warmers.. więc może to jest jakiś obiket pożądania na zimę ;)
      • kalpa Re: Secret Santa at work 11.12.13, 00:02
        Proponuję świeczki zapachowe- Yankee można dostać już za parę funtów, a są chyba zawsze mile widziane. W przypadku nietrafienia... taka świeczka pójdzie do dalszych odbiorców, a nie do kosza;)
        Niektórzy Hindusi ze względów religijnych nie spożyją pokarmu gotowanego przez osoby bez ichniejszych święceń. Nie pytajcie mnie czemu, ale znajomi z Hare Kryszna maja jakieś takie odgórne zasady, więc wiadomo, że im żadnego jadła się nie daje, ale już np. świeczki tak :)
        • tisz Re: Secret Santa at work 11.12.13, 14:31
          kupilam czekoladki lindor i swiczke zapachowa.. wyszlo £7,5.. mam nadzieje, ze sie spodoba ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka