Dodaj do ulubionych

Butlins - urlop z dziećmi

06.01.14, 22:39
Byłam juz kilka razy z Haven ale nigdy z Butlins, z tego co widze maja 3 parki w UK, macie moze jakies doswiadczenie, gdzie najwiecej atrakcji dla dzieci ponizej 8 lat ?

www.butlins.com/
Obserwuj wątek
    • mrs.t Re: Butlins - urlop z dziećmi 06.01.14, 23:07
      moja znajoma parokrotnie do minehead jedzila, wiem..nie mam z nia teraz kontaktu by spytac o szczegoly (wiem ze jezdzila ze wzgledu na dwojke dziei jedno rocznik 2009 drugie 2006/albo 2007)

ja w butlins w minehead nie bylam w srodku- z zewnatrz wyglada ze atrakji jest sporo (jesli ktos takie lubi) poza tym z widokiem na morze (no chyba ze jest pora odplywu) i w bezposredniej okolicy linii kolejowej z pociagiem parowym, i wycieczek krajoznawszych w exmoor
      • liley11 Re: Butlins - urlop z dziećmi 07.01.14, 01:31
        Byly tam moje dwie znajome i obie niezaleznie od siebie mialy te same wrazenia: brud
        Takze wez plyn dezynfekujacy w sprayu i chusteczki dettol;)
        Pokoje wez drozsze, abys mogla stanac na obu nogach miedzy lozkami i zrobic kilka krokow...;)
        Powodzenia
        • zuzanka77 Re: Butlins - urlop z dziećmi 07.01.14, 10:18
          Bylam 6 lat temu... Moze cos sie zmienilo ale wtedy opuscilismy butlins po 2 nocach. W zalozeniu mialo byc troche dluzej... Nie mielismy pokoju w hotelu tylko w domkach. Zimno, smierdzaco, plesn w lazience I pokoju. Nie bralismy prysznica bo strach. Nie przesadzam ani troche I zal mi bo w broszurach wszystko jest takie piekne I mogloby byc bo teren duzy I ladny. My bylismy w Bognor. Jedzenie to typowe greasy spoon.
          Sprobuj centre parks ale Butlins omijaj szerokim łukiem
          Pozdrawiam
    • pufulek Re: Butlins - urlop z dziećmi 08.01.14, 00:46
      To dla odmiany będzie bardziej pozytywna opinia. Byłam półtora roku temu w Skegness i jestem zadowolona. Atrakcji dla dzieci było mnóstwo, ośrodek wielki, super park wodny. Na upartego można przez tydzień z ośrodka nie wychodzić i mieć zorganizowany czas (tzn. głównie rozrywki dla dzieci w ciągu dnia). Rozmiar apartamentu odpowiadał naszym potrzebom, do czystości nie miałam zastrzeżeń.
      Zgodzę się jedynie z opinią, że jedzenie w restauracjach na terenie ośrodka jest nie najlepszej jakości i wybór nie powala na kolana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka