Dodaj do ulubionych

kalosze Hunter

12.02.14, 18:32
Gdzie najtaniej dostane kalosze Hunter oryginalne?
Musze miec a kasy mi szkoka a moje zwykle przemakaja, moze byc online, spotkalam najtaniej 79.99 czy jeszcze taniej gdzies kupie? Szukam duzego romiaru 8 lub 9 , dajcie namiary jak spotkacie cos taniej.Chodzi o matowe ,dlugie.
Obserwuj wątek
    • oolijull Re: kalosze Hunter 12.02.14, 19:11
      Proponuje przeszukac kilka tk maxx, swoje kupowalam co prawda ponad rok temu, ale zaplacilam za huntery parenascie funtow. Swoja droga bralam bez przekonania a okazaly sie mega wygodne, jak nie kalosze ;)
      Jesli chodzi o inwestowanie w ciuchy w uk to grunt to dobre kalosze i dobra kurtka przeciwdeszczowa i przeciwiatrowa :D
      • clonek13 Re: kalosze Hunter 12.02.14, 20:50
        oolijull napisała:

> Proponuje przeszukac kilka tk maxx, swoje kupowalam co prawda ponad rok temu, a
        > le zaplacilam za huntery parenascie funtow. Swoja droga bralam bez przekonania
        > a okazaly sie mega wygodne, jak nie kalosze ;)
        > Jesli chodzi o inwestowanie w ciuchy w uk to grunt to dobre kalosze i dobra kur
        > tka przeciwdeszczowa i przeciwiatrowa :D

Dzieki , na pewno zajrze do tego sklepu,
        Wyobraz sobie ze dokladnie dzis mija 8 lat odkad przyjechalam tutaj i nie mam ani kurtki przeciwdeszczowej ani kaloszy , mysle ze najwyzszy czas nabyc :D
        • oolijull Re: kalosze Hunter 12.02.14, 21:15
          Tez tak sadze, czas i pora :D
          Ja mus mialam wczesniej, bo z psiurem po polach zasuwam regularnie i inne buty i zwykla kurtka szans nie mialy ;) powodzenia w szukaniu zatem :)
    • kwiatuszek81 Re: kalosze Hunter 12.02.14, 22:04
      ja swoje kupilam na stronie Amazonu za cos kolo £50.
      • kwiatuszek81 Re: kalosze Hunter 12.02.14, 22:07
        teraz widze, ze sa za 61 - ale tu juz cena od koloru i rozmiaru zalezy
        • clonek13 Re: kalosze Hunter 12.02.14, 22:13
          dzieki za namiar na amazon, nie mam tam konta ale moze pora zalozyc :)
          nie skapie az tak , widzialam kilka kaloszy we wzory ale nie wloze czegos takiego , po drugie one sa w wiekszosci za krotkie, do polowy lydki , zle wyglada noga ,poza tym moj duzy rozmiar jest w wielu sklepach stacjonarnych niedostepny, huntery sa dlugie w sam raz i jednobarwne, lub dwu , bardzo mi sie podobaja, cena sie wystraszylam a mam teraz mase wydatkow wiec szykam jak najtaniej a takie ktore mi sie spodobaly :)
          Przedtem mieszkalam w Londynie , jakos nie odczulam ich braku, a teraz element nieodzowny :)
          • clonek13 Re: kalosze Hunter 12.02.14, 22:17
            acha, doradzcie mi prosze z rozmiarem , buty nosze duze 42, wchodze wygodnie w 9 , czy jak wezme kalosze to nie beda za duze w tym rozmiarze? nawet jest wezme pod uwage gruba skarpete?? czy rozmiarowka jest duza?
            • nannyjo32 Re: kalosze Hunter 12.02.14, 22:37
              ja mam rozmiar nogi 41= 7.5 a chce kupic 8
            • kwiatuszek81 Re: kalosze Hunter 12.02.14, 22:40
              ja nosze 5 - i huntery w tym rozmiarze leza idealnie (nie mam pojecia jak to jest z wiekszymi rozmiarami)
            • oolijull Re: kalosze Hunter 12.02.14, 22:49
              Nosze 4, takii rozmiar hunterow kupilam i sa idealne. One swietnie stope otulaja, a zawsze w kaloszu mi latala. Plus to jedyna firma gdzie moja grubawa lydka ma luz. Zazwyczaj kalosz mo sie wpijal.
    • pyza_uk Re: kalosze Hunter 13.02.14, 09:05
      Clonek, nie wim czy cie interesuje jakis konkretny kolor, ale w tej chwili na Amazon sa czerwone, krotsze, po £35 minus 10% z kodem 'bonusten'.
      www.amazon.co.uk/gp/product/B00381A60C/ref=s9_simh_co_p193_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=typ-top-left-1&pf_rd_r=1YMBJ7NJDM6EMVCMS3EY&pf_rd_t=3201&pf_rd_p=468183967&pf_rd_i=typ01
      • clonek13 Re: kalosze Hunter 14.02.14, 20:04
        pyza_uk napisała:

> Clonek, nie wim czy cie interesuje jakis konkretny kolor, ale w tej chwili na A
        > mazon sa czerwone, krotsze, po £35 minus 10% z kodem 'bonusten'.
        > www.amazon.co.uk/gp/product/B00381A60C/ref=s9_simh_co_p193_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=typ-top-left-1&pf_rd_r=1YMBJ7NJDM6EMVCMS3EY&pf_rd_t=3201&pf_rd_p=468183967&pf_rd_i=typ01

dzieki pyza, koloru konkretnego na oku nie mam ,ale szukam dlugich, te sa za krotkie.
    • tonia2005 Re: kalosze Hunter 13.02.14, 22:11
      Ja nosze 7 i Huntery w rozmiarze 7 pasuja idealnie.
      Niedawno w TK MAxx widzialam bardzo tanie Huntery i skarpety do nich.
      • clonek13 Re: kalosze Hunter 14.02.14, 20:06
        tonia2005 napisała:

> Ja nosze 7 i Huntery w rozmiarze 7 pasuja idealnie.
        > Niedawno w TK MAxx widzialam bardzo tanie Huntery i skarpety do nich.

znowu ten tk maxx, naprawde musze tam pojechac :) dzieki tonia :)
    • ally-t Re: kalosze Hunter 14.02.14, 09:46
      Joules tez ma fajne kalosze, b dobra jakosc, a ceny duzo bardziej przystepne :)

www.joules.com/Womens-Clothing/Wellies-Wellibobs?newsletterReminderPopupVisibility=show&isClickAndCollectFeatureEnabled=true
      • clonek13 Re: kalosze Hunter 14.02.14, 20:07
        ally-t napisała:

> Joules tez ma fajne kalosze, b dobra jakosc, a ceny duzo bardziej przystepne :)
        >
        > www.joules.com/Womens-Clothing/Wellies-Wellibobs?newsletterReminderPopupVisibility=show&isClickAndCollectFeatureEnabled=true

dzieki ally, cudowne te wzory!!!!!!!!!! szkoda ze wiekszosc ma cholewki standardowej wysokosci , szukam wyzszych wlasnie teaki jakie maja huntery

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka